BLOG
Blogul Gloria e locul în care te conectezi cu noutățile din agenția noastră, citești impresii din călătorii, te pui la curent cu trendurile din fashion, styling & make-up și găsești sfaturi și recomandări utile pentru jobul tău.

Top 10 intrebari despre videochat

1. Cum stiu ca nu pot sa fiu descoperita?

Gloria Agency acorda o atentie sporita confidentialitatii pentru ca tu sa nu ai nicio grija si sa te poti bucura de siguranta garantata. Iti oferim sprijin deplin pentru ca indentitatea ta sa fie protejata, astfel incat familia, prietenii, sau oricine din Romania sa nu afle natura job-ului tau.

In primul rand ar trebui sa stii ca pe site-ul colaborator pe care modelele Gloria isi desfasoara activitatea, Romania este banata (blocata), la fel si multe alte tari. Astfel, sansele sa te intalnesti online cu un cunoscut sau sa afle despre activitatea ta oameni care nu doresti sa stie cu ce te ocupi, sunt minime.

In al doilea rand, la Gloria Agency confidentialitatea se asigura prin semnarea de catre ambele parti, tu si agentia, a unui contract de servicii. In conformitate cu articolul 26 din Codul Muncii, clauza de confidentialitate este prezenta in cadrul contractului de servicii, obligand partile, pe toata durata contractului, sa nu transmita date sau informatii de care au luat cunostinta in timpul executarii contractului.
Referindu-ne strict la obligatia de confidentialitate, aceasta reprezinta datoria modelui de a pastra secretul de serviciu, dar si a agentiei de a nu divulga informatii sau date personale despre angajat.

 

Contractul nu se inregistreaza la ANAF pe numele tau, decat in contabilitatea noastra interna, cu un numar de inregistrare, avand astfel siguranta si certitudinea ca nimeni nu poate accesa contractul tau, decat cu acordul si stiinta ta.

2. Cum si cand pot renunta la videochat?

Raspunsul este – ORICAND! Poti renunta chiar din primele luni.

Insa, sfatul nostru este ca perioada de sedere intr-un studio sa fie de minim un an, pentru ca astfel vei reusi sa iti fidelizezi membrii, vei avea parte de training complet si personalizat si vei primi bonusuri importante. Astfel, vei intelege pe deplin modul de lucru, ce inseamna acest job si cum poti obtine cele mai bune rezultate.

De asemenea, Gloria Agency recomanda sa activezi in acest domeniu o prioada de 3-4 ani maxim pentru a avea siguranta ca la finalul acestor ani vei fi multumita de realizarile tale.

 Desi este numit si 'jobul perfect' datorita multitudinii de beneficii, exista un moment in care vei vrea sau trebuie sa renunti la acest job. Cel mai indicat ar fi ca in cazul in care ai inceput sa lucrezi ca si model, sa-ti folosesti toate atuurile si energia in crearea unui venit consistent si sa renunti dupa ce ai reusit sa realizezi ceva satisfacator, de lunga durata, din banii castigati.

3. Care este diferenta dintre adult si nonadult?

Principala diferenta dintre Adult si Non-Adult este activitatea in sine a modelului. Daca ambele categorii se bazeaza pe conversatie online, ceea ce le diferentiaza este faptul ca in categoria Adult este implicata mai mult senzualitatea si erotismul, in timp ce a doua categorie nu implica nuditate dar este vorba de erotism.

In categoria Non-Adult se câștigă cu 60% mai puțin față de categoria ADULT, deoarece in cazul celei din urma, poti opta pentru a face show-uri erotice, dupa care poti atrage si mentine un membru in privat. In cazul acestei categorii, un model glamour noua castiga 1200$/luna, unul mediu peste 2500$, iar un model de top peste 4000$. 

In cazul categoriei Adult, un model glamour nou castiga peste 3.000$/luna, un model mediu peste 6.000$, iar un model de TOP peste 10.000$.

4. Cum sa fac alegerea cea mai buna a unui studio?

Nu recomandam studiourile care dau bonusuri, suna a disperare.....

Spre deosebire de alte companii, Gloria nu face promisiuni pe care nu le poate indeplini. Nu oferim informatii mincinoase si nu ademenim modelele cu oferte irealizabile. Suntem aici pentru a-ti prezenta realitatea domeniului si sa te sustinem pana la realizarea oricarui obiectiv propus. Multe companii promit venituri de peste 5000$ fara sa mentioneze ca acest lucru este posibil doar daca esti serioasa si respecti programul de lucru, daca cunosti limba engleza si mai ales, daca alegi echipa potrivita!

Nu poți atinge cele mai înalte culmi ale acestei cariere, fără o echipă profesionistă care să te susțină în mod regulat. Sfatul nostru este sa te informezi corect despre toate agentiile, sa discuti cu persoane din conducere, sa analizezi oportunitatile si sa iei ulterior decizia corecta.

Nu te lasa pacalita! Tine cont ca rezultatele apar in timp, prin munca in echipa, alaturi de traineri profesionisti. La Gloria Agency ai siguranta ca vei avea parte de suport neconditionat si de ajutorul de care ai nevoie pentru a obtine succesul.

5. Cat pot castiga?

Ca model nou in cadrul agentiei Gloria, ai parte de un venit garantat de 4.000 de lei/ luna timp de 3 luni, adica 12.000 de lei, sau 65% procent din incasari. Taxele sunt platite integral de catre noi, fara ca tu sa iti mai faci griji pentru acest aspect.

Incasarile tale pot fi mult mai mari daca: cunosti limba engleza la un nivel avansat, esti implicata si iei acest job in serios. 

In medie, un model Glamour Gloria castiga peste 3000$/luna, un model mediu peste 6.000$, iar un model de TOP peste 10.000$.

Lipsa de experienta nu constituie un dezavantaj, Gloria Agency te poate transforma intr-un model de top chiar daca domeniul tau de activitate a fost cu totul altul. In randul modelelor noastre, exista fete cu experienta din domenii variate precum: banking, medicina, farmacie, corporate, etc. Un exemplu bun ar putea fi chiar Erika, colega noastra, care deja din a doua luna incasarile ei au ajuns la11.000$. Totul este posibil in agentia noastra, trebuie doar sa iti doresti!

6. Este legal acest job?

Da este 100% legal. De aceea Gloria îți oferă un contract de colaborare care este confidențial 100% si care este semnat in doua exemplare. Un exemplar rămâne la noi și cel de-al doilea exemplar, la tine. 

De asemenea, taxele si impozitele sunt platite lunar. Nu trebuie sa iti faci griji, deoarece noi ne ocupam in totalitate de acest aspect, iar tu vei putea verifica foarte usor acest lucru.

7. Lucrez si cu baieti?

NU! Echipa Gloria este formata doar din femei. De la traineri, pana la fotografi/videografi, hairstylisti si make-up artisti, toate persoanele din staff cu care ai contact pe parcursul colaborarii, sunt femei.

8. Exista bonusuri?

Gloria Agency nu ofera bonusuri de angajare. Bonusurile oferite de catre alte agentii, suna a disperare si au ca scop atragerea de modele noi. Noi consideram ca o colaborare de succes se bazeaza pe rezultate si incredere, iar Gloria iti poate garanta succesul ca model de TOP.

Ce oferim:

  • Nu oferim bonus de angajare. Daca te intrebi de ce, raspunsul este unul simplu si onest: pentru ca nu te cunoastem si nu putem oferi un bonus unei persoane straine. Daca treci de interviu, iti oferim sansa sa colaborezi cu o echipa care te va face sa vii la job de placere.
  • Iti garantam 12.000de lei venit garantat sau 65%procent din încasări in primele 3 luni; Adica 4000Lei pe luna ( cu taxele platite) sau 65% procent. Dar cu siguranta poti castiga mai mult!
  • Siguranta taxelor platite lunar;
  • Confidentialitate si legalitate 100%;
  • Program fexibil (o data la 2 saptamani iti faci programul pentru urmatoarele 2 saptamani);
  • Dupa 3 luni de colaborare, iti garantam venituri minime de $3000/luna.
  • Motivare si concursuri lunare cu premii (vacante anuala in USA, Grecia, Delta Dunarii);

9. Trebuie sa stiu engleza?

Da. Videochatul presupune conversatii online cu membri din toata lumea si de aceea trebuie sa cunosti limba engleza la un nivel avansat. Daca stapanesti limba, vei fi capabila sa initiezi sis a mentii discutii care iti pot genera castiguri mari.

Pentru a fi un model buntrebuie sa stapanesti bine arta conversatiei si sa stii sa te pui in valoare. Daca nu cunosti, noi te ajutam!

10. Care sunt beneficiile?

MAKE-UP & STYLING

O echipă profesionistă de make-up artists și hairstiliști e dedicată refresh-ului tău zilnic. În fiecare zi, ești îmbrăcată și machiată conform celor mai noi tendințe, într-o combinație unică de fiecare dată, ce îți pune în valoare imaginea și personalitatea..

TRAINING DEDICAT

Încă din prima zi, ai o echipă de training profesionistă care te îndrumă în toate activitățile. Trainerii, formați exclusiv din fete cu ani de experiență în industrie, dar și în alte domenii conexe (vânzări, marketing), cunosc subtilitățile psihologice și au grijă în primul rând de bunăstarea ta interioară, dar și de relaționarea cu clienții. Te ajută să te simți confortabil în fața camerei, urmăresc în timp real conversațiile și pot interveni cu sugestii sau recomandări.

TECH SUPPORT

Ai nevoie de o claritate video impecabilă pentru a-ți asigura creșterea veniturilor. De aceea investim constant în echipamente și avem un departament care se ocupă exclusiv de aspectul tehnic, ca tu să poți lucra fără nicio grijă.

FOTO/VIDEO

Prima impresie este cea care contează cel mai mult, de aceea departamentul Foto – Video este dotat cu aparatură si cu abilitățile necesare pentru ca încă de la prima ședință foto-video împreună să realizăm cele mai profesioniste poze. Și pentru că știm că imaginea, dar și creativitatea contează foarte mult în mediul online, de-a lungul colaborării toate modelele au parte de ședințe foto-video periodice realizate de agenție, fară niciun cost din partea modelului.

LEGALITATE SI TRANSPARENTA

Dacă vrei să lucrezi de acasă 100% legal, ai nevoie de o formă legală și de contabilitate proprie. De acasă, modelul videochat trebuie să întregistreze personal contractele cu site-urile din acest domeniu la ANAF, să plătească singure impozitul aferent. Adică mai multe drumuri, justificări și explicații ale posibilelor erori. În agenție, toate contractele și taxele sunt achitate la zi iar tu poți verifica oricând acest lucru, prin intermediul contului tău privat.

BIROURI DE LUX IN INIMA ORASULUI

Locațiile sediilor sunt ultracentrale și îți permit să ajungi rapid oriunde ai nevoie. Camerele spațioase, bucătăria confortabilă și zonele dedicate relaxării și styling-ului te vor inspira în fiecare zi să devii the best version of yourself.

 

beneficiiModelele din video, sunt modele Gloria, este filmat pe 1 Iunie 2021.

 

beneficiiSi din acest video la fel, sunt modele Gloria. Si da, mergem an de an in USA!

 

beneficiiVrei sa mai punem un video cu modelele Gloria? Ok...ultimul:)

 

beneficii   Video-ul a fost filmat in Noiembrie 2020 si sunt modele de Top Gloria.

Formularul de Aplicare

Gloria Agency a apărut în