BLOG
Blogul Gloria e locul în care te conectezi cu noutățile din agenția noastră, citești impresii din călătorii, te pui la curent cu trendurile din fashion, styling & make-up și găsești sfaturi și recomandări utile pentru jobul tău.

Tot ce trebuie sa stii despre Videochat Non-Adult si Adult

 

Este important ca atunci cand te decizi sa activezi intr-un anumit domeniu, sa fii bine informat despre ce presupune viitorul job si sa afli daca ti se potriveste. Videochatul este si in prezent un subiect controversat si astfel sunt emise diverse pareri, multe dintre ele neadevarate. De aceea, am facut un scop din a oferi informatii concrete si veridice despre ce inseamna videochatul si mi-am propus sa vin in intampinarea viitoarelor modele cu sfaturi si recomandari utile" Adina, hr manager Gloria.

    Despre videochat se stie faptul ca acesta presupune conversatii online bazate pe nuditate. Insa, nu este doar atat. Printr-o asemenea dezinformare, multe persoane rateaza sansa de a-si crea un viitor stabil, deoarece considera ca fiind nepotrivita o astfel de activitate.

Daca esti una dintre persoanele care doreste sa obtina sume mari de bani fara sa se expuna, atunci trebuie sa stii ca in Videochat exista si categoria Non-Adult.

Ce inseamna Videochat Non-Adult?

Videochatul Non-Adult este o categorie premergatoare categoriei Adult, fiind ideala pentru un model incepator, fara experienta. Presupune in cea mai mare parte conversatie online in fata unei camere web, pe un site de profil, cu diferiti membri din intreaga lume, dar include si sezualitate. Aceasta categorie nu implica nuditate, insa este vorba de videochat si trebuie sa tratezi aceasta categorie prin a avea o atitudine si o prezenta atragatoare (sexy). 

Cum poti deveni model Videochat la categoria NonAdult?

Pentru a deveni model videochat in aceasta categorie trebuie sa cunosti limba engleza la nivel avansat, deoarece interactiunea cu membrii se bazeaza in proportie de 80% pe conversatie si 20% pe imagine.

Este recomandat ca modelele sa aiba o imagine impecabila in fata camerei, acesta fiind un aspect de care va trebui sa tii cont in permanenta.

 

Beneficiile de a fi model videochat Non-Adult la Gloria:

Fiind un model videochat Non-Adult la Gloria Agency, vei avea sansa sa inveti cum sa iti pui in valoare imaginea, cum sa porti conversatie activa si atractiva, cum sa castigi bani fara a ajunge la nuditate si cum sa fii constanta atat in trafic, cat si in castiguri. Toate acestea cu un suport in permanenta din partea unei echipe experimentate de traineri, formata doar din femei, care te va ajuta sa ajungi acolo unde iti doresti.

Alte avantaje: 

  • Plata la doua saptamani.
  • Iti faci programul singura din doua in doua saptamani.
  • Siteurile nu pot fi accesate din Romania.
  • Echipa proprie de hairstyling si make-up
  • Confidentialitate 100%.

Cerinte:

  • Engleza avanzat obligatoriu.
  • Seriozitate,determinare si implicare.

 

Care este diferenta dintre Videochat Non-Adult si Adult?

Principala diferenta dintre cele doua tipuri de videochat este activitatea in sine a modelului, dar implica erotism si contine 80% dincerintele de nonadult. Dar in categoria adult se castiga mult mai mult!

In categoria Non-Adult se câștigă cu 60% mai puțin față de categoria ADULT, deoarece in cazul celei din urma, poti opta pentru a face show-uri si dupa aceea il poti tine mai mult in privat.

In cazul categoriei Adult, un model glamour nou castiga peste 3.000$/luna, un model mediu peste 6.000$, iar un model de TOP peste 10.000$.

In cazul categoriei nonadult un model glamour noua castiga 1200$/luna, unul mediu peste 2500$, iar un model de top peste 4000$.

Poti a afla alte detalii suplimentare prin a aplica direct pe site sau ne poti contacta la numarul de telefon/whatsapp 0729 330 330 – Adina.

Urmareste-ne si pe paginile de Facebook si Instagram, iti aducem informatii pretioase despre activitatea noastra, dar si despre cum poti obtine succesul si implinirea alaturi de Gloria Agency.

 

 

 

Formularul de Aplicare

Gloria Agency a apărut în