DE CE SĂ ALEGI O AGENȚIE

Când te decizi să devii model, de multe ori apare o dilemă : să lucrezi de acasă sau dintr-o agenție? Te asigurăm că a doua variantă îți aduce independența financiară și succesul în cel mai scurt timp. Cum? Prin câteva diferențe simple, dar esențiale, pe care le explicăm mai jos.

APLICĂ AICI
CE ÎȚI OFERĂ AGENȚIA

În agenție, job-ul prin care îți atingi toate țelurile înseamnă un birou de lux în inima Bucureștiului, în care vorbești și te distrezi cu oameni din toate colțurile lumii. Și toate departamentele sunt pregătite special pentru a te aduce în fața visurilor tale.

AFLĂ MAI MULT
Vrei sa fii un model de top?

Descarcă gratuit GHIDUL și află cum poți deveni chiar tu un MODEL DE SUCCES!

Introduceți adresa de email în formularul de mai jos.

De ce sa alegi o agentie, 1, gloria-agency.ro

Make-up & styling

O echipă profesionistă de make-up artists și hairstiliști e dedicată refresh-ului tău zilnic. În fiecare zi, ești îmbrăcată și machiată conform celor mai noi tendințe, într-o combinație unică de fiecare dată, ce îți pune în valoare imaginea și personalitatea..

De ce sa alegi o agentie, 2, gloria-agency.ro

Training dedicat

Încă din prima zi, ai o echipă de training profesionistă care te îndrumă în toate activitățile. Trainerii, formați exclusiv din fete cu ani de experiență în industrie, dar și în alte domenii conexe (vânzări, marketing), cunosc subtilitățile psihologice și au grijă în primul rând de bunăstarea ta interioară, dar și de relaționarea cu clienții. Te ajută să te simți confortabil în fața camerei, urmăresc în timp real conversațiile și pot interveni cu sugestii sau recomandări.

De ce sa alegi o agentie, 3, gloria-agency.ro

Tech support

Ai nevoie de o claritate video impecabilă pentru a-ți asigura creșterea veniturilor. De aceea investim constant în echipamente și avem un departament care se ocupă exclusiv de aspectul tehnic, ca tu să poți lucra fără nicio grijă.

De ce sa alegi o agentie, 4, gloria-agency.ro

foto/video

Prima impresie este cea care contează cel mai mult, de aceea departamentul Foto – Video este dotat cu aparatură si cu abilitățile necesare pentru ca încă de la prima ședință foto-video împreună să realizăm cele mai profesioniste poze. Și pentru că știm că imaginea, dar și creativitatea contează foarte mult în mediul online, de-a lungul colaborării toate modelele au parte de ședințe foto-video periodice realizate de agenție, fară niciun cost din partea modelului.

SUCCESUL TĂU E MISIUNEA NOASTRĂ

Legalitate și transparență

Dacă vrei să lucrezi de acasă 100% legal, ai nevoie de o formă legală și de contabilitate proprie. De acasă, modelul videochat trebuie să înregistreze personal contractele cu site-urile din acest domeniu la ANAF, să plătească singure impozitul aferent. Adică mai multe drumuri, justificări și explicații ale posibilelor erori. În agenție, toate contractele și taxele sunt achitate la zi iar tu poți verifica oricând acest lucru, prin intermediul contului tău privat.

Birouri de lux în inima orașului

Locațiile sediilor sunt ultracentrale și îți permit să ajungi rapid oriunde ai nevoie. Camerele spațioase, bucătăria confortabilă și zonele dedicate relaxării și styling-ului te vor inspira în fiecare zi să devii the best version of yourself.

Te-am convins?
aplică aici
Beneficiile pe care le ofera videochatul

Beneficiile pe care le ofera videochatul - Uita de grijile financiare, devino independenta si traieste viata la care visezi. Masina, casa si vacantele mult dorite sunt doar la un pas distanta!

Afla mai mult
Angajeaza-te la videochat

Angajeaza-te la videochat - Videochatul iti ofera oportunitatea de a-ti creste veniturile nelimitat, doar punandu-ti in practica abilitatile de comunicare. Nimic mai usor, aplica acum!

Afla mai mult
Gloria Agency a apărut în