Angajari videochat

Angajari videochat Bucuresti

Conceptul Gloria e unic: ești colaboratoare, nu angajată, ceea ce înseamnă că îți gestionezi singură veniturile, programul precum și implicarea ta. Mai mult, ai constant lângă tine o echipă de training care te îndrumă în drumul tău către succes.

Locuri de muncă în videochat la Gloria Agency

Angajările din videochat nu au fost niciodată mai simple! Dacă ți-a trecut până acum în minte gândul: „Vreau sa fac videochat”, însă nu ai avut curajul sa aplici la un interviu, noi te ajutăm să te convingi că acest job de model online merită! Gloria Agency este un studio de videochat profesionist și serios, care pune accentul pe calitate și bunăstarea modelelor. Îți punem la dispoziție un birou de lux, traininguri dedicate, schimbări de look și îți garantăm siguranța, iar totul se desfășoară în completă legalitate și cu transparență. Încă din prima zi ne-am propus să aducem pe piața din România joburi în videochat altfel decât erau cele existente în București și anume un loc de muncă concentrat pe model, care pune nevoile fetelor pe primul loc, le aduce beneficii și le susține din toate punctele de vedere. Alături de noi ai ocazia să te bucuri de un loc de muncă în videochat aflat într-o clădire de birouri foarte modernă, amenajată luxos și care îți va oferi tot confortul de care ai nevoie.

Mai mult, ai posibilitatea de a câștiga peste 5000$ lunar, dar și o mulțime de alte beneficii. Te ajutăm să devii cea mai bună versiune a ta și să faci totul în ritmul tău, pentru că la noi la studio ești colaboratoare, nu angajată, iar acest lucru înseamnă că îți gestionezi singură veniturile, programul precum și implicarea ta. Nu în ultimul rând, ai constant lângă tine o echipă de training care te ghidează în drumul tău către succes. Nu mai sta pe gânduri și contactează-ne pentru angajari videochat în București.

Legalitatea nu este o problemă, totul fiind transparent în colaborarea noastră. Încă de la interviu, poți pune toate întrebările pe care le ai, iar noi îți vom oferi în detaliu răspunsuri, ca totul să fie bine înțeles. La noi nu ți se impun lucruri și nu vei avea parte de reguli care să te streseze, ci doar vei putea ajunge să ai încasări uriașe dacă ești o persoană perseverentă și profesionistă. Nu în ultimul rând, ai garanția că identitatea ta nu este dezvăluită, confidențialitatea fiind o un lucru foarte important pentru noi. Angajările în videochat nu trebuie să te sperie, pentru că echipa noastră este pregătită să te ajute să te integrezi, și să ajungi la sume fabuloase de bani!

Un job în videochat te învață arta seducției, cum să te aranjezi și să te machiezi pentru a te prezenta în fața camerei, cum să îți pui calitățile în valoare și să faci bani. Acesta este un loc de muncă ce îți oferă încă din prima zi o viață de lux.

Așadar, bine ai venit la Gloria Agency! Suntem nerăbdătoare să te cunoaștem și să facem lucruri frumoase împreună!

Vrei sa te angajezi in Videochat? Contacteaza-ne!

Mai multe despre beneficiile pe care Gloria Agency ti le ofera daca vrei sa te angajezi ca model de videochat gasesti AICI!

Angajări studio videochat - află cum să devii independentă financiar

Independența financiară este un lucru pe care nu orice femeie și-l permite, mai ales dacă nu ți-ai găsit încă o carieră sau ești studentă. De aceea, locurile de muncă videochat devin cea mai bună soluție. Acum ai oportunitatea să te bucuri de o viață de lux, iar angajarea într-un studio de videochat devine cea mai bună soluție pentru ca viața ta să se schimbe total în bine. Indiferent că ai nevoie de un nou început sau îți dorești să construiești o carieră și un trai prosper, acum ai ocazia. De asemenea, dacă îți dorești să îți permiți cele mai noi haine, bijuterii, mașini, vacanțe sau casa visurilor tale, un job în videochat ți le oferă pe toate:

  • Venit garantat de 10.000 LEI sau 62% procent din încasări în primele 3 perioade
  • Încasări de peste 5000$ lunar
  • Sistem de bonusare extrem de atractiv
  • Concursuri ce pot avea ca premii sume de la 1.000$ până la 10.000$.
  • Bonus între 300$ și 500$ pentru recomandări
  • Plata banilor la timp
  • Sistem avansat de training
  • Cele mai bune site-uri de videochat

Ia legatura cu noi

Vrei să faci videochat și să ai un job stabil? Iată care sunt cerințele de colaborare!

Cunoașterea limbii engleze

Pentru o mai bună comunicare, trebuie să știi limba engleză măcar la un nivel mediu. Este un criteriu important în subiectul angajări de modele în videochat. Acest lucru te va ajuta să te înțelegi cu membrii cât mai bine și să te exprimi liber în fața camerelor. Oricum, nu îți face griji, pentru că alături de noi îți vei dezvolta această abilitate foarte rapid!

Aspect îngrijit

Imaginea nu este totul, însă un la capitolul angăjari de fete într-un studio de videochat, un viitor model trebuie să aibă un aspect îngrijit, pentru că întotdeauna va atrage simpatia celor din jur. De asemenea, alături de noi ai la dispoziție o echipă profesionistă de make-up artiști și hairstyliști care se vor asigura că arăți de milioane în fiecare zi!

Încredere în sine și în noi

Dacă vrei să lucrezi într-un studio de videochat din București care face angajări, trebuie să fii o persoană deschisă! De asemenea, ai încredere în forțele proprii și vei vedea progrese. Chiar dacă la început pare grea această activitate, beneficiile ei compensează munca depusă, iar cu timpul și cu ajutorul potrivit totul va părea simplu! Nu în ultimul rând ai încredere în echipa noastră, pentru că știm cum să îți maximizezi veniturile și cum să te ajutăm să devii cea mai bună variantă a ta!

Profesionalism

Ca în orice alt job, ajungi când vorbim despre anunțuri de angajari în București pentru videochat, profesionalismul este un criteriu esențial pentru ca un model online să aibă succes. Încasările pe care le ai și succesul tău online depind în totalitate de implicarea de care dai dovadă și de profesionalismul pe care îl afișezi în fiecare zi la locul de muncă! De asemenea, trebuie să fii o persoană creativă, carismatică și implicată!

Gloria Agency angajeaza modele de videochat!

Ca sa incepi un job in videochat, primul pas este sa programezi un interviu. Cu cine o sa discuti la interviu?

Raluca si Eve, sunt cele care sustin interviurile si care vor veni in intampinarea ta, in momentul in care vei vrea sa devii model de videochat in cadrul Gloria Agency. Ele iti pot raspunde la orice intrebare sau curiozitate pe care o ai despre angajarea in videochat.

Angajari videochat, 1, gloria-agency.ro

Raluca HR Manager

Telefon: 0729 330 330

Fax: 021 322 73 94

E-mail: [email protected]

Skype: agency.gloria

WhatsApp: 0729 330 330

Piata unirii (10 min de metrou)

Angajari videochat, 2, gloria-agency.ro

Eve HR Manager

Telefon: 0729 330 330

Fax: 021 322 73 94

E-mail: [email protected]

Skype: agency.gloria

WhatsApp: 0729 330 330

Piata Romana (2 min de metrou)

Mai multe despre procesul de angajare si desfasurare a interviului poti regasi in pagina de CONTACT.
Vrei sa fii un model de top?

Descarcă gratuit GHIDUL și află cum poți deveni chiar tu un MODEL DE SUCCES!

Introduceți adresa de email în formularul de mai jos.

Intrebari Frecvente

Ce acte sunt necesare pentru angajarile in videochat?

Daca esti cetatean roman, cartea de identitate este sigurul document de care ai nevoie pentru a incepe colaborarea. Daca esti cetatean de origine straina, este nevoie de pasaport si permisul de lucru pe teritoriul Romaniei.

Care este varsta minima legala pentru angajarile in videochat?

Varsta minima legala pentru angajarea in videochat este de 18 ani impliniti.

Exista un venit minim garantat la angajare?

Da. Pentru primele 3 luni se acorda un venit de 12.000 lei (4.000 lei lunar)

Exista posibilitatea unui program de lucru flexibil?

Da. Iti poti alege atat tura (de zi sau de noapte) cat si zilele saptamanii in care vrei sa lucrezi.

Jobul de videochat se poate practica si remote?

Da, se poate practica si remote (de la domiciliu). Nu recomandam lucratul remote pentru persoanele care nu au experienta vasta in domeniu.

Gloria Agency a apărut în