BENEFICII

Gloria Agency a început ca un proiect prin care să oferim excelență și s-a transformat într-unul dintre cei mai stabili și respectați parteneri din industria românească de videochat.

Am pornit la drum cu un concept unic pe piață. Ce înseamnă asta pentru tine? Nu ești angajată, ci colaboratoare, adică un model independent care își gestionează singură veniturile, programul și implicarea.

ce înveți la gloria?

DEVII CEA MAI BUNĂ VERSIUNE A TA

Cu o echipă care te susține, capeți încredere în forțele tale și îți atingi toate scopurile. În spatele tău se află constant profesioniști cu peste 15 ani de experiență în industrie, care îți sunt alături încă din prima zi.

Ai propriul tău consultant de imagine, propria ta echipă de traineri, experți în psihologie și resurse umane. Arta conversației este un domeniu elaborat , pe care atunci când îl stăpânești, te aduce în prima linie a obiectivelor tale, în orice situație te-ai afla.

Te ghidăm către succes și dincolo de jobul de model la Gloria Agency: dacă vrei să participi la un curs sau să îți deschizi o afacere, te susținem în proiectele proprii cu tot ce ai nevoie, prin rețeaua noastră extinsă de parteneri dar și cu ajutorul expertizei angajaților și a acționarilor noștri, dobândită în numeroși ani de activitate în companii multinațional

BIROURI DE LUX ÎN INIMA ORAȘULUI

Dintr-un birou în centrul Bucureștiului, ajungi să îți cucerești toate visurile. Am investit în spațiul care te influențează pozitiv în fiecare zi: birouri hi-tech, echipate cu tot ce ai nevoie ca să evoluezi pe plan profesional și personal.

De la studio-ul de videochat din București luxury, care funcționează cu ultima tehnologie audio-video, la beauty corners care te așteaptă în fiecare dimineață și zonele de relaxare cu colegii sau singură, te așteaptă un paradis doar al tău.

Îți suntem alături și cu micile lucruri zilnice pe care le ai de făcut, dar de care nu ai mereu timp: fie o comandă pentru mâncare sau mici cumpărături pe care nu ai avut timp să le faci în timpul tău liber, te poți baza mereu pe noi.

LUCREZI ÎN RITMUL TĂU

Câte joburi îți dau libertatea să îți alegi propriul salariu și oportunitatea de a crește nelimitat? Fără să lucrezi mai mult, ci doar mai inteligent. Te ajutăm să îți dezvolți toate abilitățile de care ai nevoie, pe care le vei lua în călătoria ta personală, oriunde îți propui să ajungi.

Începi de la un venit garantat pe care îl poți crește, în funcție de cât de mult vrei să lucrezi și să te implici. Dacă ți-ai propus un obiectiv concret: o vacanță exotică, o mașină sau chiar propria afacere, le poți avea în timp record față de alte industrii. Programul tău de lucru în studio-ul videochat de 8 ore, în funcție de numărul turelor, te aduce la un procent de peste 62% din încasări. Chiar in primele zile dupa ce te-ai angajat intr-un studio de videochat, poti obtine un venit garantat de 10.000 lei (in primele 3 luni).

În agenția de videochat Gloria, îți valorificăm potențialul și te răsplătim pentru asta. Iar tu poți crește pe toate planurile, pentru că flexibilitatea programului îți permite să te ocupi de studiile sau hobby-urile tale în paralel, fără compromisuri.

Vrei un salariu de minimum 10.000 lei?
Hai la gloria

ÎȚI GARANTĂM SIGURANȚA

În industria de videochat,de cele mai multe ori se pune preț pe intimitate. Iar ca să obții o intimitate autentică, e nevoie de încredere reciprocă și siguranța este cel mai important aspect. Atât pentru tine, cât și pentru noi. Îți garantăm siguranța și confidențialitatea în toate ariile de lucru, printr-un contract agreat de către ambele părți. Totodată, absolut toate conexiunile sunt complet securizate astfel încât tu să îți poți desfășura activitatea fără teama că vei fi descoperită de către apropiații/cunoștințele tale.

Team work makes your dream work.

TE BUCURI DE SUSȚINERE FINANCIARĂ

Îndeplinim planuri mici și idealuri mărețe: de la un telefon la un curs de specializare sau o casă a ta, te ajutăm cu tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți îndeplini scopul. Echipa și colaboratorii noștri sunt profesioniști din cele mai variate domenii, iar experiența lor te va ajuta atunci când vrei să pui pe picioare un proiect nou.PRIMEȘTI BONUSURI

Pe lângă veniturile obișnuite, premiem dedicarea și inițiativa ta în echipă. De exemplu, dacă angajăm pe cineva prin recomandarea ta, primești un bonus intre 300$ si 500$. Iar surprizele continuă, de ziua ta sau prin bonusuri preferențiale care te așteaptă pe parcursul anului.

Iar pentru că odihna ta este la fel de importantă în dezvoltarea personală și profesională, îți acordăm și un bonus de concediu (în limita a 3 concedii pe an).

Vrei sa fii un model de top?

Descarcă gratuit GHIDUL și află cum poți deveni chiar tu un MODEL DE SUCCES!

Introduceți adresa de email în formularul de mai jos.

$150.000 - SUMA RECORD ÎNCASATĂ DE RAVEN


Te-am convins?
APLICĂ AICI
Gloria Agency a apărut în