BLOG
Blogul Gloria e locul în care te conectezi cu noutățile din agenția noastră, citești impresii din călătorii, te pui la curent cu trendurile din fashion, styling & make-up și găsești sfaturi și recomandări utile pentru jobul tău.

DESCOPERA SUMELE REALE PE CARE LE CASTIGA MODELELE DE VIDEOCHAT!

In aceasta industrie se vehiculeaza foarte multe mituri, insa cifrele ne arata intotdeauna care este adevarul. 

Chiar daca in Romania acest job este privit cu reticenta, modelele castiga sume fabuloase. In tara noastra se gasesc cele mai multe studiouri de profil, dar si cele mai bine platite modele!  

Gloria Agency se diferentiaza de restul, in primul rand prin faptul ca este o agentie, nu un simplu studio de videochat. Modelele sunt independente, isi fac programul singure, iar mediul de lucru este prietenos si relaxat, insa profesionist. Sediul agentiei se afla intr-o cladire de birouri, tocmai pentru a legitima confidentialitatea modelelor angajate. Toata activitatea se desfasoara in camerele amenajate de specialisti in design si industria chatului, iar aparatura pentru filmare/streaming este de ultima generatie. 

 Aspectele acestea sunt extrem de importante deoarece detaliile determina castigurile unui model, iar Gloria Agency se asigura ca modelele au toate premisele pentru a castiga sumele pe care le vom detalia mai jos.  

 Experienta de peste 16 ani in domeniu ne ajuta sa facem cea mai buna selectie a modelelor. Gloria Agency pune la dispozitie cel mai complex setup, iar investitia in modele nu se rezuma doar la hair & makeup profesionist, ci se extinde pana la shootinguri foto / videotraineri si o intreaga echipa de marketing ce le cizeleaza imaginea. 

 Deoarece garantam succesul si venituri foarte mari, punem la dispozitia modelelor cel mai complex loc pentru a-si desfasura activitatea. Profesionalismul este must have-ul oricarei candidate, iar programul este flexibil, insa recomandam intotdeauna ca acest job sa fie facut full time ( 8h/ zi, 5 zile pe saptamana ).  

Gloria Agency asigura 6000 LEI sau 65%procent din incasari in primele 3 perioade, insa aceste castiguri cresc odata cu experienta acumulata de model si timpul petrecut in online. 

De asemenea agentia propune un sistem de bonusare extrem de atractiv si concursuri ce pot avea ca premii sume de la 1.000$ pana la 10.000$

Dupa aproximativ 3 luni, modelele ajung sa aibe incasari de peste 5000$ lunar! In timp aceste sume cresc progresiv, insa e nevoie de creativitate, profesionalism, implicare si carisma. 

Aplica pentru un job la Gloria Agency trimitandu-ne un mail la [email protected] sau o poti contacta pe colega noastra Adina la telefon sau pe whatssap, la numarul de telefon 0729.330.330.

Formularul de Aplicare

Gloria Agency a apărut în