COMPANIA PRIN OCHII MODELELOR

Conceptul Gloria e unic: ești colaboratoare, nu angajată, ceea ce înseamnă că îți gestionezi singură veniturile, programul precum și implicarea ta. Mai mult, ai constant lângă tine o echipă de training care te îndrumă în drumul tău către succes.

Gloria Agency este unul dintre cei mai stabili și respectați angajatori din industria românească. Am pornit la drum cu un concept unic, bazat pe colaborare, în jurul căruia am construit o întreagă afacere: o agenție de videochat. Ca model, îți gestionezi singură veniturile și ai în spate o echipă de training care te ghidează și te susține în toate obiectivele tale. Succesul tău e misiunea noastră.

BENEFICII UNICE

Modelul nostru de business îți aduce o serie de beneficii unice: de la training personalizat și program de lucru flexibil la coaching profesional și personal. Te sprijinim constant ca să ajungi la cea mai bună versiune a ta: independentă financiar în timp ce îți aduci toate obiectivele în realitate

Vezi toate beneficiile noastre

UN BIROU DE LUX ÎN INIMA ORAȘULUI

Piața Unirii
În sediul de la Piața Unirii, te întâmpină un feeling glamorous. Ești aici să strălucești și să îți împlinești toate țelurile.

Piața Romană
Sediul de la Piața Romană se află chiar în inima orașului. Designul a fost realizat cu o mare atenție la detalii. Primul etaj este rezervat zonelor de relaxare și make-up, dar și birourilor. Aici devii cea mai bună versiune a ta.

CONFIDENȚIALITATE ȘI LEGALITATE

Îți asigurăm confidențialitatea și legalitatea activității tale de model, prin contracte semnate și agreate de ambele părți, taxe și impozite plătite la zi.

TESTIMONIALE

Descoperă experiența modelelor din Gloria Agency. Odată ce începi colaborarea cu Gloria Agency Videochat studio, vei putea afla totul despre noi, chiar de la colaboratoarele noastre.

Gloria Agency a apărut în