BLOG
Blogul Gloria e locul în care te conectezi cu noutățile din agenția noastră, citești impresii din călătorii, te pui la curent cu trendurile din fashion, styling & make-up și găsești sfaturi și recomandări utile pentru jobul tău.

Cum stiu ca sunt potrivita pentru acest job?

Cum stiu ca sunt potrivita pentru acest job?

 

Cum stiu ca sunt potrivita pentru acest job?, 1, gloria-agency.ro    Pentru a fi un model buntrebuie sa stapanesti bine arta conversatiei, sa stii sa te pui in valoare si nu este necesar sa respecti dimensiunile standard de frumusete. Diplomatia si seriozitatea sunt calitati necesare pentru a deveni un model de succes.

    Multe tinere cred ca pentru a fi model de videochat trebuie sa aiba trasaturi fizice deosebite, asemenea modelelor de podium. Este si nu este adevarat. Daca le ai, atunci reprezinta un atuu pentru tine. Daca nu le ai, este poate chiar mai bine. Poti transforma aceste “defecte” in elemente unice ale personalitatii tale, astfel incat sa devina acel “je ne sais pas quoi” doar al tau.

    Atitudineaseriozitateaimplicarea, grija pentru o imagine impecabila te vor face sa devii un model chat online de succes.

Formularul de Aplicare

Gloria Agency a apărut în