BLOG
Blogul Gloria e locul în care te conectezi cu noutățile din agenția noastră, citești impresii din călătorii, te pui la curent cu trendurile din fashion, styling & make-up și găsești sfaturi și recomandări utile pentru jobul tău.

Cat poate sa castige un model nou?

Erika va prezinta un material video creat pentru a participa la un concurs marca Gloria. Pe aceasta cale, ii multumim ca a acceptat sa-l facem public.

Ca model nou in cadrul agentiei noastre, poti ajunge la incasari de5000$luna. Lipsa de experienta nu constituie un dezavantaj, Gloria Agency te poate transforma intr-un model de top chiar daca domeniul tau de activitate a fost cu totul altul. In randul modelelor noastre, exista fete cu experienta din domenii variate precum: banking, medicina, farmacie, corporate, etc. Un exemplu bun ar putea fi chiar Erika, colega noastra, care a fost surprinsa ca deja din a doua luna incasarile ei au ajuns la11.000$Totul este posibil in agentia noastra, trebuie doar sa iti doresti!
Care sunt beneficiile la o agentie de chat si la ce trebuie sa fiu atenta cand incep colaborarea?

Recomandam tuturor fetelor care vor sa inceapa o cariera ca model, sa o faca in cadrul unei agentii cu experienta. 
Fiecare agentie se ghideaza dupa propriile reguli. Spre deosebire de alte agentii de profil, Gloria iti pune la dispozitie tot ceea ce este nevoie pentru a-ti garanta succesul, in timp ce ofera transparenta totala, confidentialitate, siteuri neaccesate din Romania si iti ofera siguranta. De asemenea, ca model in cadrul Gloria Agency beneficiezi de contract legal(iar istoricul tau nu poate ramane vizibil ca ai lucrat in chat dupa ce iti inchei colaborarea cu Gloria), iar taxe platite lunar de catre noi in numele tau.

Pe langa cele mentionate anterior, in cadrul Gloria Agency vei avea parte si de:

▶  Training din partea unei echipe profesioniste formata exclusiv din fete.

▶  Suport tehnic dar si echipamente de ultima generatie.

▶  Sedinte foto-video periodice profesionale.

▶  Make-up si styling inainte de tura.

▶  Program flexibil.

▶  Bonusuri dar si multe alte surprize marca Gloria.

▶  Siguranta si confidentialitate.

 

Cu cine tin interviul?

Adina, HR managerul nostru, este cea care sustinte interviurile si care va veni in intampinarea ta in momentul in care vei vrea sa devii model in cadrul agentiei noastre. Ea iti poate raspunde la orice intrebare sau curiozitate pe care o ai despre acest domeniu si care te poate ajuta atunci cand intampini o problema. 

CAT POATE SA CASTIGE UN MODEL NOU, 1, gloria-agency.ro Adina HR Manager, Gloria Unirii Bucuresti

Cat castig in prima luna?

  In medie, un model nou castiga3000deDolari, dar pentru siguranta ta, Gloria Agency iti asigura un venit de6000lei pe 3 perioade sau 65procent din incasari, singura conditie fiind seriozitatea de a veni la programul stabilit la inceput de perioada.

Cum pot ajunge la incasari de 5000pe luna?

  Un prim pas este cunoasterea limbii engleze la un nivel mediu-avansat, iar acest lucru trebuie sa vina la pachet cu seriozitatea modelului, cu implicarea si cu dorinta de a excela.
Imaginea este, de asemenea, importanta in acest domeniu. Un aspect ingrijit intotdeauna va atrage simpatie.
Nu in ultimul rand, la fel de importanta este increderea in tine si in membrii echipei Gloria!

Cum pot sa-mi iau o casa sau masina?

“Your dream is our mission!”
  CAT POATE SA CASTIGE UN MODEL NOU, 2, gloria-agency.roEste bine cunoscut faptul ca modelele noastre au reusit sa isi indeplineasca visul prin achizitionarea unei masini, a unei case, sau prin infiintarea unui business. Cristiana este una dintre modelele care, in anul 2019, a reusit sa isi achizitioneze masina mult visata.

Departamentele de management si contabilitate sunt la dispozitia ta pentru a-ti oferi toate informatiile necesare in vederea indeplinirii scopurilor propuse. Ai parte de asistenta si ghidare in luarea celor mai bune decizii. 
  Echipa noastra realizeaza strategii personalizate pentru fiecare model si este alaturi de tine la fiecare pas!

 

 

⚠️In aceasta perioada dificila, va asiguram cele mai bune conditii impotriva ⚠️COVID19⚠️ de a lucra intr-un mediu sigur.

1. In sediul nostru se efectuează dezinfectarea și igienizarea de către o echipă specializata in combaterea COVID-19 o data la 14 zile.

2. Punem la dispozitia angajatilor masti tratate viral, fiind obligatorii in incinta studioului.

3. Programul de lucru este conceput in ture, la ore diferite, evitand astfel intersectarea modelelor.

4. Cu ajutorul lampilor UV recent achizitionate, decontaminam zilnic fiecare camera, inainte si dupa fiecare tura.

5. Am amplasat folie de incaltaminte la intrarea in locatie si dispensere cu dezinfectanti pe toata suprafata agentiei.

Te invitam sa te convigi singura de aceste aspecte!

Formularul de Aplicare

Gloria Agency a apărut în