BLOG
Blogul Gloria e locul în care te conectezi cu noutățile din agenția noastră, citești impresii din călătorii, te pui la curent cu trendurile din fashion, styling & make-up și găsești sfaturi și recomandări utile pentru jobul tău.

Din dorinta permanenta de a fi nr. 1, cautam modelele noastre cu mare atentie garantand rezultate de top.

Ce oferim:

Esti modelul ideal daca:

  • Dai dovada de rabdare, creativitate, carisma si ai un nivel ridicat de energie;
  • Stapanesti limba engleza la un nivel intermediar spre avansat (scris, citit si vorbit);
  • Esti organizata, implicata, serioasa si punctuala;
  • Ai disponibilitatea de a lucra in ture de noapte, dar si de zi.

Cine suntem noi:

Gloria Agency face parte din grupul AVC Studio, o firma in domeniul chat-ului cu o vechime de peste 16 ani pe piata de streaming online (https://www.businesscover.ro/prima-agentie-de-videochat-din-lume-fost-fondata-romania/). Experienta acumulata in toti acesti ani, echipa formata exclusiv din fete si profesionisti in domeniu, precum si oferirea de servicii de cea mai inalta calitate garanteaza faptul ca vom obtine de fiecare data cele mai bune rezultate impreuna. In ultimele luni, modelele Gloria au fost de fiecare data in top 3 pe site-urile cu care colaboram. Modelele din clipul alaturat sunt modele care colaboreaza cu noi de peste 5 ani, dar si modele noi care au inceput colaborarea cu noi de 4 luni si au rezultate mari. Pe aceasta cale dorim sa le multumim pentru ca au acceptat sa apara public si va invitam sa faceti cunostinta cu ele in sediul nostru din Piata Unirii sau Piata Romana, Bucuresti.

Ce ne defineste: 

PASIUNEA si IMPLICAREA - punem aceste ingrediente magice in tot ceea ce facem, iar acest lucru se reflecta nu doar in rezultatele pe care le avem, ci si in activitatea noastra zilnica. Iar modelele pe care le reprezentam sunt cel mai bun exemplu.

Ce iti propunem:

Provocari zi de zi! Provocarea de a incerca ceva nou, de a ne cunoaste, de a fi intr-o permanenta competitie cu tine insati, de a obtine cele mai bune rezulte si de a-ti atinge toate obiectivele pe care ti le propui. Iti încurajam ideile originale, creativitatea si te sustinem sa dai tot ce e mai bun din tine pentru a-ti putea indeplini visul, fie ca doresti sa iti achizitionezi o masina, o casa, sa mergi in vacante de lux sau sa pui bazele proprii tale afaceri.

Daca esti in cautarea unui angajament pe termen lung, iar provocarile nu te sperie, ba din contra, sunt impulsul care te motiveaza spre birou zambind, te invitam sa ne cunoastem si sa vorbim despre viitoarea ta cariera!

Poti sa aplici online pe site-ul nostru, sa ne scrii pe WhatsApp sau sa ne suni la numarul de telefon 0729.330.330 - Adina pentru a programa un interviu.

 

⚠️In aceasta perioada dificila, va asiguram cele mai bune conditii impotriva ⚠️COVID19⚠️ de a lucra intr-un mediu sigur.

1. In sediul nostru se efectuează dezinfectarea și igienizarea de către o echipă specializata in combaterea COVID-19 o data la 14 zile.

2. Punem la dispozitia angajatilor masti tratate viral, fiind obligatorii in incinta studioului.

3. Programul de lucru este conceput in ture, la ore diferite, evitand astfel intersectarea modelelor.

4. Cu ajutorul lampilor UV recent achizitionate, decontaminam zilnic fiecare camera, inainte si dupa fiecare tura.

5. Am amplasat folie de incaltaminte la intrarea in locatie si dispensere cu dezinfectanti pe toata suprafata agentiei.

Te invitam sa te convigi singura de aceste aspecte!

Formularul de Aplicare

Gloria Agency a apărut în