Universul Gloria,
prin ochii modelelor

APLICĂ AICI

Lana model de TOP gloria 2020

Lana este o tanara de 26 de ani care si-a inceput cariera in domeniul chatului acum 1 an, alaturi de Gloria Agency. De atunci viata ei a cunoscut schimbari majore, iar realizarile ei sunt cu adevarat notabile.

Intr-un an de zile a reusit sa se maturizeze, sa se cunoasca mai bine si sa depaseasca orice obstacol pentru a obtine castigurile la care a visat.

Noi, Gloria Agency, suntem foarte mandri de evolutia Lanei, iar oportunitatile oferite acesteia sunt pe masura efortului depus. 

 

In urma cu o luna, Lana a castigat concursul de imagine organizat de agentie. Acest lucru a venit cu beneficii multiple pentru model. De la premierea cu o vacanta in Miami, participarea la toate summit-urile internationale din domeniu alaturi de noi, trainer dedicat si training personalizat, extra promovare si investirea in imaginea ei.  

Suntem foarte mandri ca intr-o luna a reusit sa se claseze pe locul 2 in top 3 LiveJasmin, avand incasari de peste 30.000$, concurand cu mii de modele ce colaboreaza cu site-ul mentionat.

Alina locul 2 Jasmin

Pentru ca a reusit sa puna in practica tot ce am invatat-o, suntem fericiti ca, alaturi de echipa Gloria Agency, Lana a constientizat ca ‚the sky is the limit’.

Reteta succesului pentru un model de top precum Lana include urmatoarele ingrediente: seriozitate, constientizarea faptului ca acesta este un job ca oricare altul si trebuie tratat ca atare, implicare, un tel bine stabilit si o echipa care ghideaza si sustine modelul.

Consideri ca ai aceste calitati? Aplica aici pentru un interviu, iar echipa Gloria Agency te va sustine neconditionat.