Blog

Cum arata cea mai mare agentie de videochat din Romania si care sunt cerintele

27 septembrie, 2017 | 165342 Vizualizari

VIDEO/Articol EXCLUSIV Scris de jurnalistii de la Libertatea despre videochat si Gloria Agency.

Jurnalistii de la Libertatea au vrut sa vada cum lucram, daca oferim cu adevarat conditiile de lux cu care ne mandrim, ce spun modelele care colaboreaza cu noi si multe altele. Urmariti un reportaj sincer, in timpul caruia am deschis usile larg si am raspuns la orice intrebare si orice curiozitate.

"In cea mai mare agentie de videochat din Romania, camerele sunt personalizate dupa cerintele fetelor, aparatura este ultimul racnet, iar onorariul ajunge și la 20.000 de euro pe luna.
De pe pereti zambesc languros cateva fete din niste tablouri. Doar asta este indiciul ca te afli într-o agentie de videochat. Zambetele cordiale ale personalului, organizarea si spatiile aduc mai degraba cu mediul de lucru la o multinationala. Doar ca birourile sunt altfel: au paturi mari si comode in fata carora sta un monitor si camera video, iar in colturi sunt amplasate mai multe spoturi de lumini profesionale. „Am chemat un profesionist de la o televiziune sa ne aseze luminile. Investitia intr-o camera de genul asta e între 5 si 9.000 de euro”, ne face turul Liviu Berbece, un tanar manager care in urma cu doi ani se pierdea in marea masa a corporatistilor." Pentru mai multe detalii, puteti vizita site-ul de la Libertatea https://www.libertatea.ro/stiri/cum-arata-cea-mai-mare-agentie-de-videochat-din-romania-si-care-sunt-cerintele-nu-conteaza-frumusetea-cat-conteaza-intelectul-1982639 sau sa vizionati video-ul:

Save

Afla cati bani vei castiga

Te invitam sa iti calculezi castigul tau - cate ore vrei sa lucrezi pe zi?

Un program de lucru intre 4-6 ore iti poate aduce un castig incepand cu 2000 Lei / luna Un program de lucru intre 6-8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 3000 Lei / luna Un program de lucru de peste 8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 5800 Lei / luna

Haide sa vorbim pentru a te putea pune in tema cu toate informatiile de care ai nevoie!

Haide sa vorbim

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii! [x] inchide