STUDIO VIDEOCHAT

Castiguri pana la 5000 $ pe luna la videochat-ul Gloria Agency studio
Despre noi
diferentiator Videochat Studio Bucuresti - Gloria Agency
Tu alegi cât vrei să crești la studioul nostru de videochat

Câte joburi îți oferă libertatea de a-ți alege propriul salariu? Și fără să lucrezi mai mult, ci doar mai inteligent. Chiar după primele zile de muncă ai un venit garantat de 4.000 de lei și îți alegi singură orele de lucru. Astfel, te dezvolți profesional și personal, pentru că flexibilitatea programului îți permite să te dedici și studiilor sau hobby-urilor tale. Da, it's the dream job.

diferentiator Videochat Studio Bucuresti - Gloria Agency
Te bucuri de siguranță și confidențialitate

Sunt importante pentru mine atât pentru tine, cât și pentru noi. Îți asigurăm confidențialitatea printr un contract semnat și agreat de ambele părți, conexiuni complet securizate, iar toate taxele și asigurările tale sunt în grija noastră, ca tu să te concentrezi pe propria ta evoluție și performanță.

Școala de studio videochat Gloria

Succesul e la orizont. Ești aici să îl cucerești.
La Gloria Agency te dezvolți profesional și personal. Experiența pe care o dobândești te va ajuta în orice context. Prin sesiunile de training și programele de lucru, înveți să ai încredere în tine, să comunici mai ușor și mai eficient și să îți cunoști interlocutorul. O echipă specializată este alături de tine, în fiecare etapă din acest proces.

diferentiator Videochat Studio Bucuresti - Gloria Agency

Studio videochat Confidențial & Legal 100%

Confidențialitatea și legalitatea sunt importante pentru tine, dar și pentru noi. Le garantăm pe amândouă, prin semnarea de către ambele părți a unui contract de colaborare. Tu te poți concentra pe evoluția ta profesională și personală, de formele legale și contabilitate ne ocupăm noi.

Procesul de angajare în studioul de videochat

Descoperă cu ochii tăi universul Gloria. Vino la interviu, povestește-ne despre tine și despre aspirațiile tale. Noi îți arătăm fiecare departament, te ghidăm printr-o zi de lucru obișnuită și îți oferim răspunsuri și îndrumare la toate întrebările pe care le ai.

GLORIA AGENCY TEAM

We are here for everything you need. This mind set, along with the quality and professionalism of the team, kept us in the leader position in the Romanian videochat industry. Safety, support and wellbeing are the everyday norm in our offices. We maintain our leader position by constantly investing in the team members, in mutual care and perpetual orientation towards success.

Te-am convins sa vii la studioul de videochat Gloria Agency ?

APPLY
Aplica