Echipa Gloria Agency

    Sa formezi o echipa este doar inceputul, sa ramai impreuna este un progres, sa lucrezi impreuna este succesul.

    Echipa Gloria Agency apartine unui concern de studiouri de elita in domeniul chat-ului, unde siguranta, sustinerea, buna dispozitie si castigurile mari sunt la ele acasa. Punem pret pe calitatea oamenilor care formeaza echipa, pentru ca doar in acest fel putem performa si putem garanta cele mai bune rezultate fiecarui membru.

    Echipa noastra este formata exclusiv din fete, care sunt bine pregatite pentru a iti oferi siguranta, sustinere si cel mai bun training. Avand experienta de peste 12 ani in acest domeniu, am invatat sa ne selectam cu grija echipa, sa fim atenti la cele mai mici detalii astfel incat sa reusim sa iti oferim cele mai bune servicii pentru a ajunge un model de succes.

    Cine este persoana din acest video? ⇢ mai multe

    La Gloria Agency construim succesul prin fiecare actiune pe care o intreprindem.

    Echipa inseamna modele, manager, staff format din: foto, makeup, echipa de training si suport tehnic.

    Te invitam sa citesti cateva aspecte ce intra in atributiile fiecarui membru si un studiu de caz. Exemplele din studiul de caz sunt exemple reale. Ne-am intalnit cu ele de-a lungul activitatii, insa mentionam ca numele modelelor sunt fictive. Viata privata a colegelor noastre este importanta si dorim sa le protejam de posibile neplaceri. Te asiguram ca dupa ce vei incepe coloborarea cu noi le vei cunoaste si pe cele patru modele din prezentare, pentru a intelege ca transparenta este unul dintre elementele definitorii ale Gloria Agency.

Managerul Gloria Agency

managerul    Managerul Gloria Agency este ghidul tau pe tot parcursul colaborarii cu noi. Calitatile care il definesc cel mai bine sunt: seriozitatea, implicarea, corectitudinea si creativitatea.

    Oana - acesta este numele ei - se va asigura ca parcursul tau in agentie este cel pe care ti-l doresti si te va initia in primi pasi catre succes astfel incat sa ai parte de cea mai buna experienta. Prin experienta ei de peste 12 ani in acest domeniu si prin implicarea ei, Oana face parte din brandul Gloria Agency si a contribuit la succesul acestui brand pe o piata plina de vanzatori de vise. Dar de lucrul acesta te lasam sa te convingi singura!

    Un mesaj de la Oana, ⇢ mai multe

Echipa de Training

trainer    Echipa de training este cea care te va forma ca model de succes, care iti va fi alaturi in fiecare zi si se va asigura ca actiunile tale vor conduce la cresterea veniturilor.

    Este o echipa pe care am reusit sa o formam in decurs de doi ani de zile, prin a comunica foarte mult si a intelege care este scopul unui trainer in acest domeniu. De aceea am ajuns sa avem 4 traineri in functie de Senior Trainer.

    Cele care sunt Senior Trainer au experienta suficienta pentru a-ti oferi siguranta, sustinere, transparenta, comunicare si sfaturi pentru rezolvarea problemelor sau situatiilor care apar.

 

    Echipa de training Gloria Agency este o echipa pe care am reusit sa o formam in decursul a doi ani de zile. Scopul principal a fost cel de a comunica cat mai mult, mai bine si mai eficient pentru a intelege care este scopul unui trainer in acest domeniu. De aceea am ajuns sa avem 4 traineri in functia de Senior Trainer.

    Colegele care ocupa functia de Senior Trainer au o experienta suficienta pentru a-ti oferi siguranta, sustinere, transparenta, comunicare si sfaturi pentru a rezolvara cat mai eficient problemele sau situatiile care apar pe parcurs.

    Vrei sa afli ⇢ mai multe

Staff

satff    Stim ca reteta succesului inseamna sa ai alaturi o echipa invincibila. Echipa noastra sunteti tu, managerul, trainerii si staff-ul fara de care nu ne-am putea indeplini misiunea cu rezultate atat de bune.

    Pentru a-ti pune la dispozitie cea mai buna tehnologie si pentru a-ti asigura cel mai bun traffic cu putinta, avem nevoie de suport tehnic profesional.

    Echipa foto si make-up este formata din colege pasionate de frumos. Ele redau luminozitatea fiecarui model, le consolideaza increderea in sine si sunt alaturi la fiecare pas, astfel incat fiecare sa aiba o imagine impecabila in mediul online.

    Departamentul Dezvoltare este echipa care se ocupa de traficul tau, de echipa Gloria Agency,  participa constant la workshop-uri de perfectionare si, cel mai important, se ocupa de alegerile pe care tu le faci pentru a obtine cele mai bune rezultate. Este o echipa cu o experienta de peste 12 ani, o echipa care a cunoscut, cunoaste si va cunoaste mereu reteta succesului. De aceea am reusit mereu sa inovam, sa fim cei mai buni prin rezultatele pe care le oferim si sa fim un exemplu pentru voi, modelele, si pentru cei din jur.

    Valorile noastre sunt: ⇢ mai multe

Model Gloria Agency

    Ea este un model fara experienta. A intrat in echipa noastra in urma cu 3 luni si deja are rezultate exceptionale. Desi nu avea experienta, a fost inca de la inceput foarte determinata si a stiut exact ce vrea de la acest job.

    Uneori, lipsa experientei poate constitui un avantaj pentru model. Ne-a fost mult mai usor sa o invatam strategiile noastre pentru a deveni model de succes.

Model   Iata cum arata propunerea pentru prima luna:

Atentie deosebita la imagine! Consilierul de imagine si make-up artistul au indrumat-o in fiecare luna cum sa-si aleaga tinutele si cum sa-si defineasca look-ul.
Dupa fiecare tura a luat parte la seminarii in cadrul carora a primit sugestii si trucuri despre ce atitudine sa adopte in functie de situatiile cu care se intalneste si astfel a aflat secrete din domeniu.
Training in timpul turei. A primit sfaturi de imbunatatire a conversatiei chiar in timpul sesiunilor de chat online.
Primele zile au fost de incalzire. A stat pe un site intermediar cu trafic mare unde a putut experimenta in discutiile cu vizitatorii online.
I-am facut profil cu un continut profesionist pe unul dintre site-urile principale cu care colaboram.
Promovare intensa.
200 ore online inca din prima luna.

    Rezultatele acestui model sunt pe masura implicarii sale: in prima perioada a incasat $1000, in a 2-a a castigat $1500, iar in a 3-a a avut venituri de $3000.

   Ce spune Modelul despre experienta la Gloria Agency⇢ mai multe

Daruim motivatie si inspiratie in fiecare zi!


   La Gloria Agency construim succesul prin fiecare actiune pe care o intreprindem.
   Misiunea noastra este aceea de a ne mentine in pozitia de lideri incontestabili in formarea modelelor, astfel incat acestea sa atinga potentialul maxim de incasari in cel mai scurt timp. Ne propunem sa fim permanent standardul de referinta in domeniu, prima optiune a modelelor si sa crestem continuu valoarea companiei. Serviciile oferite de Gloria Agency vor fi intotdeauna de cea mai buna calitate si vor oglindi profesionalismul firmei noastre.

Afla cati bani vei castiga

Te invitam sa iti calculezi castigul tau - cate ore vrei sa lucrezi pe zi?

Un program de lucru intre 4-6 ore iti poate aduce un castig incepand cu 2000 Lei / luna Un program de lucru intre 6-8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 3000 Lei / luna Un program de lucru de peste 8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 5800 Lei / luna

Haide sa vorbim pentru a te putea pune in tema cu toate informatiile de care ai nevoie!

Haide sa vorbim

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii! [x] inchide