Confidentialitate si Legalitate 100%

Confidentialitate si Legalitate 100%

confidentialitate    Increderea sta la baza tuturor relatiilor, de aceea echipa Gloria Agency pune accent pe confidentialitate.

    Iti oferim siguranta si sprijin pentru ca identitatea ta sa fie protejata, astfel incat familia, prietenii, oricine din Romania sa nu afle cu ce te ocupi.

    Te sfatuim sa citesti cu atentie intregul articol pentru ca te va ajuta sa te asiguri ca faci cea mai buna alegere in ceea ce priveste cariera si vei intelege care sunt cele 4 aspecte de care trebuie sa tii cont pentru ca identitatea ta sa nu fie deconspirata.

    Nu spune apropiatilor despre jobul de model chat online.

    Acest job te va schimba in bine, devenind sigura in propriile forte, fiind mai atenta la imaginea ta, castigand mai multi bani si poate vei remarca ca asta va atrage invidia sau gelozia celor din jurul tau. Pentru a evita o astfel de situatie incomoda trebuie sa ai in vedere urmatoarele aspecte:

1. Te sfatuim sa nu divulgi multor persoane cu ce te ocupi, de preferat ar fi sa nu spui nimanui.
    Au fost cazuri in care unele modele le-au spus iubitilor cu ce se ocupa si au aparut probleme in relatie, inclusiv situatii in care acestia au incercat sa le santajeze. Avem un manual care trateaza acest subiect, il poti cere la interviu.

2. Variante de raspuns in cazul in care cineva te intreaba cu ce te ocupi.
    Daca familia sau prietenii nu stiu cu ce te ocupi este indicat sa gasesti o alternativa de job despre care sa le vorbesti. Atunci cand alegi un alt job despre care sa le vorbesti tine cont de orarul 24h/24h al agentiei, adresa fizica si invata carateristicile de baza ale jobului ales. Noi avem cateva sugestii de joburi despre care le poti vorbi apropiatilor, dar ai grija sa se potriveasca si cu profilul facultatii pe care o urmezi sau cu hobby-urile tale, printre acestea se numara: agent call-center, promoter tigari, hostess evenimente, web designer, client fals, creator de banner pentru companii din SUA, angajat al unui magazin online sau consilier online. Noi te vom ajuta prezentandu-ti argumentele pro si contra ale fiecarui job si impreuna vom alege ce e mai bine pentru tine.

3. Nu semna orice Contract si nu accepta alte variante pentru pastrarea confidentialitatii.
    La Gloria Agency, confidentialitatea se asigura prin semnarea de catre ambele parti, tu si agentia, a unui contract de servicii, ce este prezentat dupa realizarea sedintei foto.
In conformitate cu articolul 26 din Codul Muncii, clauza de confidentialitate este prezenta in cadrul contractului de servicii, obligand partile, pe toata durata contractului, sa nu transmita date sau informatii de care au luat cunostinta in timpul executarii contractului, in conditiile stabilite de regulamentele interne.
Referindu-ne strict la obligatia de confidentialitate, aceasta reprezinta datoria modelui de a pastra secretul de serviciu, dar si a agentiei de a nu divulga informatii sau date personale despre angajat.

    Contractul nu se inregistreaza la ITM (ANAF) decat in contabilitatea noastra interna, cu un numar de inregistrare, avand astfel siguranta si certitudinea ca nimeni nu poate accesa contractul tau, decat cu acordul si stiinta ta.

4. Social Media
    Unul dintre aspectele care afecteaza confidentialitatea despre jobul de model chat online il reprezinta accesul retelelor sociale precum Facebook, Instagram, Twitter, etc. Postarea fotografiilor realizate in agentia de videochat, cu machiajul realizat aici, poate duce la descoperirea ta. Imprietenirea cu colegii si colegele din agentie prin intermediul retelelor sociale, este de asemenea descurajata pentru ca puteti ajunge in momente de conflict. Mai multe detalii despre acest subiect si recomandari iti vom oferi la interviu.

    Acestia sunt pasii elementari pentru a-ti asigura siguranta, viitorul si pentru a munci in conditii relaxante!

 

Afla cati bani vei castiga

Te invitam sa iti calculezi castigul tau - cate ore vrei sa lucrezi pe zi?

Un program de lucru intre 4-6 ore iti poate aduce un castig incepand cu 2000 Lei / luna Un program de lucru intre 6-8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 3000 Lei / luna Un program de lucru de peste 8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 5800 Lei / luna

Haide sa vorbim pentru a te putea pune in tema cu toate informatiile de care ai nevoie!

Haide sa vorbim

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii! [x] inchide