Interviu Online

    Primul pas pentru a incepe o colaborare cu Gloria Agency este cel de a sustine un interviu. Acesta consta intr-o discutie libera intre HR si viitorul Model. Interviul are ca scop detalierea beneficiilor pe care studioul le ofera si, in mod evident, asteptarile si nevoile pe care Modelul le are. Oferim servicii complete cu solutii inovatoare in acest domeniu si, din acest motiv, dorim sa personalizam eficient toate aceste servicii.

    Pentru a veni in intampinarea tuturor celor care doresc o colaborare cu Gloria Agency, am creat doua posibilitati de interviuri, si anume:

1. Interviu pe Skype. Am creat posibilitatea acestui tip de interviu pentru persoanele care doresc sa inceapa sa lucreze alaturi de Gloria, dar care nu sunt inca pregatite sa ne treaca pragul sau nu locuiesc in Bucuresti. Asadar, datorita acestei sectiuni, poti opta pentru a ne contacta pe Skype dand click pe butonul Call sau sa programezi un interviu pe Skype cu ajutorul formularului pus la dispozitie.

2. Interviu Online. Acest interviu este cu scop informativ. In cazul in care doresti sa stii daca esti potrivita pentru acest JOB inainte de a veni la sediul nostru, am creat un set format din cele mai importante intrebari carora trebuie sa le bifezi raspunsurile ti se potrivesc. Dupa ce dai click pe butonul Trimite, vei primi instant un mesaj cu rezultatul aferent raspunsurilor. Daca va indica sa completezi datele de contact, inseamna ca acest JOB ti se potriveste si ca ne dorim sa sustinem interviul LIVE pentru a putea incepe colaborarea alaturi de noi.

    Abia asteptam sa ne cunoastem si sa incepem o colaborare fructuoasa si de lunga durata!

Sustine interviul Online

Sustine interviul Online

Acest interviu se poate sustine oricand doresti. Nu presupune programare. Mai jos gasesti un set de intrebari principale pe care le adresam Modelelor ce opteaza pentru un interviu atat in cadrul studioului nostru cat si pe Skype.

Completeaza formularul!

1 Sex?

2 Ce varsta ai?

3 Nivel limba engleza?

4 Ai mai lucrat in domeniu?

5 Cat de sociabila esti?

6 Cat de motivata esti pentru acest job?

Sustine Live interviul pe Skype

Sustine Live interviul pe Skype

Suntem disponibili in fiecare zi de Luni pana Vineri intre orele 10:00 si 18:00.

Nu suntem disponibili?

Completeaza formularul de mai jos, iar in cel mai scurt timp posibil vei primi un raspuns referitor la programarea ta pentru interviul Live pe care il vei sustine pe Skype.

Afla cati bani vei castiga

Te invitam sa iti calculezi castigul tau - cate ore vrei sa lucrezi pe zi?

Un program de lucru intre 4-6 ore iti poate aduce un castig incepand cu 2000 Lei / luna Un program de lucru intre 6-8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 3000 Lei / luna Un program de lucru de peste 8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 5800 Lei / luna

Haide sa vorbim pentru a te putea pune in tema cu toate informatiile de care ai nevoie!

Haide sa vorbim

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii! [x] inchide