Chat de la A la Z

Cum stiu ca nu sunt descoperita?

22 septembrie, 2016 | 2477 Vizualizari

descoperita  Gloria Agency considera ca discretia fata de modelele cu care colaboreaza este o datorie, toti angajatii agentiei, de la trainer, modele sau persoanele din management, cunosc importanta confidetialitatii in domeniul videochat.

    De aceea, nimeni din cadrul Gloria Agency nu va dezvalui vreodata numele tau real, te asiguram ca jobul de model chat online ramane secret.

    Mai mult, ca o masura de securitate, am restrictionat accesul pe site-urile cu care colaboram, prin semnarea unor acorduri de confidentialitate si exclusivitate, astfel ca persoanele, familia, prietenii din Romania nu te pot descoperi.

    Venim in ajutorul tuturor modelelor prin a le oferi inca din prima zi training in acest sens, ba mai mult, le punem la dispozitie un manual care contine toate aspectele de care trebuie sa tina cont pentru a evita sa fie descoperite. Acest manual este realizat in interiorul Gloria Agency si se bazeaza pe o experienta de 12 ani in domeniul videochat.

    A fi model videochat nu este ceva rusinos, din contra este un job ca oricare altul, asemenea meseriei de actorie, pentru ca de fiecare data intri intr-un rol si-ti promovezi imaginea in lumea virtuala.

Afla cati bani vei castiga

Te invitam sa iti calculezi castigul tau - cate ore vrei sa lucrezi pe zi?

Un program de lucru intre 4-6 ore iti poate aduce un castig incepand cu 2000 Lei / luna Un program de lucru intre 6-8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 3000 Lei / luna Un program de lucru de peste 8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 5800 Lei / luna

Haide sa vorbim pentru a te putea pune in tema cu toate informatiile de care ai nevoie!

Haide sa vorbim

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii! [x] inchide