Chat de la A la Z

La ce trebuie sa fiu atenta cand ma angajez?

25 septembrie, 2016 | 3841 Vizualizari

azatenta    Videochat-ul poate insemna pentru tine o multime de lucruri incepand cu: libertate financiara, independenta, posibilitatea de a-ti face planuri pentru viitor.

   Insa, te poti bucura de toate aceste lucruri cu o singura conditie: TRANSPARENTA TOTALA si CONFIDENTIALITATE 100%!

    Ce inseamna Transparenta totala?

    Tu ai acces la veniturile tale zi de zi si iti poti calcula singura imcasarile inca din primul minut petrecut online, iar agentia iti pune la dispozitie  un contract de colaborare in baza caruia vei fi platita bilunar (pe 5 si 20  ale lunii, date fixe pentru incasarea venitului). Te asiguram ca nicaieri nu o sa apara ca ai lucrat in domeniul videochat-ului si ca este scris doar in contractul aflat in posesia ta, care este confidential, pe care nu-l poate accesa nimeni fara acordul tau.

    Ca sa te asiguri ca taxele tale sunt achitate la zi, poti face o verificare direct la institutiile statului  sau prin citirea fluturasilor pe care ti-l inmanam periodic.

    CONFIDENTIALITATEA este cel mai important aspect pe care il respectam cu sfintenie!

    Datele tale personale, se regasesc doar in contract, document la care avem acces doar noi si tu, nimeni altcineva.

    In baza contractului iti alegi un nickname, pe care tu il preferi. Un aspect foarte important, pe care este bine sa il cunosti, este ca site-urile cu care colaboram ne ofera siguranta, servicii de exclusivitate, deci implicit ne ofera si confidentialitate pentru toate modelele cu care colaboram, iar aceastea nu vor fi expuse in nici un fel.

Afla cati bani vei castiga

Te invitam sa iti calculezi castigul tau - cate ore vrei sa lucrezi pe zi?

Un program de lucru intre 4-6 ore iti poate aduce un castig incepand cu 2000 Lei / luna Un program de lucru intre 6-8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 3000 Lei / luna Un program de lucru de peste 8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 5800 Lei / luna

Haide sa vorbim pentru a te putea pune in tema cu toate informatiile de care ai nevoie!

Haide sa vorbim

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii! [x] inchide