Chat de la A la Z

Cum stiu ca sunt potrivita pentru acest job?

29 septembrie, 2016 | 13087 Vizualizari

azpotrivita     Daca esti o persoana cu personalitate si iti doresti sa dobandesti independenta financiara, atunci esti omul potrivit, la locul potrivit.

    Pentru a fi un model bun, trebuie sa stapanesti bine arta conversatiei, sa stii sa te pui in valoare si nu este necesar sa respecti dimensiunile standard de frumusete. Diplomatia si seriozitatea sunt calitati necesare pentru a deveni un model de succes.

    Multe tinere cred ca pentru a fi model de videochat trebuie sa aiba trasaturi fizice deosebite, asemenea modelelor de podium. Este si nu este adevarat. Daca le ai, atunci reprezinta un atuu pentru tine. Daca nu le ai, este poate chiar mai bine. Poti transforma aceste “defecte” in elemente unice ale personalitatii tale, astfel incat sa devina acel “je ne sais pas quoi” doar al tau.

    Atitudinea, seriozitatea, implicarea, grija pentru o imagine impecabila te vor face sa devii un model chat online de succes.

Afla cati bani vei castiga

Te invitam sa iti calculezi castigul tau - cate ore vrei sa lucrezi pe zi?

Un program de lucru intre 4-6 ore iti poate aduce un castig incepand cu 2000 Lei / luna Un program de lucru intre 6-8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 3000 Lei / luna Un program de lucru de peste 8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 5800 Lei / luna

Haide sa vorbim pentru a te putea pune in tema cu toate informatiile de care ai nevoie!

Haide sa vorbim

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii! [x] inchide