Chat de la A la Z

Videochat Adult versus Non Adult.

30 septembrie, 2016 | 16611 Vizualizari

     Aceasta sectiune a fost creata pentru a va explica diferenta in videochat Adult si videochat Non-Adult

    Veti gasi informatii despre fiecare categorie in parte dar ca o concluzie, noi consideram ca:

1. Videochat Non-Adult este o categorie unde incep in general fetele mai putin extrovertite, mai timide si care doresc sa-si descopere si alte calitati decat pe cele pe care le stiu deja.
2. Videochat-ul Adult este o categorie pentru fetele increzatoare in propriile forte, uneori cu mai multa experienta in domeniu.

aznon-adult    Videochat Non-Adult presupune, in cea mai mare parte, conversatie, dar include si miscari senzuale. Oricine a avut sau are un partener de viata stie ca senzualitatea este o arma puternica pentru femei. Barbatii iubesc femeile misterioase, gingase si provocatoare, de aceea poti include si miscari senzuale atunci cand esti online. Aceasta categorie nu implica nuditate, bazandu-se doar pe arta conversatiei, buna dispozitie si senzualitate.

    Daca esti o persoana introvertita te vei bucura sa afli ca videochat Nonadult iti ofera posibilitatea sa-ti imbunatatesti tehnicile de comunicare si persuasiune, castigand in acelasi timp si bani.

    Desi videochat este un domeniu pentru fetele sigure pe ele, cu foarte multa atitudine, sectiunea NonAdultul este categoria cu care incep, in general, fetele mai putin extrovertite mai timide, care doresc sa-si descopere si alte calitati decat pe cele pe care le stiu deja.
    La sectiunea videochat NonAdult nu este nevoie sa ai experienta, insa este necesar sa cunosti limba engleza, cel putin la nivel mediu, deoarece sesiunile platite (privaturile) se bazeaza in proportie de 80% pe conversatie, iar restul de 20% pe imagine.

    Site-urile de videochat Non-Adult constituie o scoala de videochat, unde sunt predate notiunile de baza pe care trebuie sa le afle orice model chat online, ca de exemplu: cum sa iti pui in valoare imaginea, ce inseamna o imagine impecabila, cum sa atragi un membru in conversatie fara a avea foarte multe mijloace la dispozitie, cum sa il mentii in privat mai mult timp, fara a se ajunge neaparat la nuditate, cum sa porti o conversatie activa si atractiva, cum sa atragi si alti membri in privat in timp ce esti deja in sesiune platita pe alt site, in general cum sa fii constanta in trafic si castiguri.

    Daca vei incepe activitatea de model chat online la categoria videochat Non-Adult, in momentul mutarii la categoria Adult vei fi pregatita si pentru site-urile cu complexitate ridicata inca din prima luna.

azadult    Sectiunea videochat Adult, spre deosebire de cea Non-Adult, atinge un nivel mai inalt de nuditate si erotism, insa nimeni nu te va obliga sa faci lucruri pe care nu esti dispusa sa le faci. Categoria de videochat Adult se bazeaza in principal pe imagine, feminitate, conversatie, senzualitate si mai ales seriozitate. Imaginea este un detaliu foarte important in dezvoltarea ta ca model de succes.

    Ca si in viata de zi cu zi, este primul impact asupra interlocutorului tau, tocmai de aceea trebuie sa acorzi foarte mare importanta aspectului tau in fata camerei video (imbracaminte, machiaj, coafura). Trainerii Gloria Agency te vor ajuta si te vor indruma ori de cate ori vei avea nevoie.

    Conversatiile cu membri sunt in majoritatea cazurilor placute, dar la fel ca in orice alt job, vei intalni diverse temperamente. De aceea modul in care te exprimi trebuie sa fie unul din principalele tale atuuri. Diplomatia, amabilitatea, buna dispozitie si arta conversatiei reprezinta calitatile unui model de chat online de succes, indiferent de categoria la care activeaza.

    Majoritatea membriilor care se afla pe astfel de site-uri, vin pentru a se relaxa. De aceea, noi consideram ca inainte de toate tu trebuie sa fii un entertainer si apoi un model de videochat. Aici vei intalni membri interesati doar de persoana ta, dar si doritori de conversatie si curiosi sa afle mai multe despre feminitatea si sexualitatea ta.

    Seriozitatea te va ajuta sa iti sporesti castigurile de-a lungul timpului, tocmai de aceea noi punem mare pret pe respectarea programului flexibil pe care tu il alegi. Programul este de 8 ore tocmai pentru a-ti putea fideliza membrii si pentru a putea aprofunda discutiile cu ei.

    Iti punem la dispozitie 3 intervale orare, zilnic, din care poti alege. Dupa ce va trece o perioada de timp si te vei acomoda cu jobul, vei prefera un anumit interval orar de lucru, ceea ce este si recomandarea noastra, astfel incat membrii site-urilor sa se muleze pe programul tau.

Aplica videochat 

Afla cati bani vei castiga

Te invitam sa iti calculezi castigul tau - cate ore vrei sa lucrezi pe zi?

Un program de lucru intre 4-6 ore iti poate aduce un castig incepand cu 2000 Lei / luna Un program de lucru intre 6-8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 3000 Lei / luna Un program de lucru de peste 8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 5800 Lei / luna

Haide sa vorbim pentru a te putea pune in tema cu toate informatiile de care ai nevoie!

Haide sa vorbim

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii! [x] inchide