Chat de la A la Z

Cat pot castiga?

26 septembrie, 2016 | 19150 Vizualizari

    Experienta ne-a aratat ca sumele castigate din videochat depind foarte mult de la model la model ajungand dupa o perioada de lucru intens, si undeva la peste 10000$

    Aspectele care influenteaza castigurile includ nivelul de cunoastere al limbii engleze, machiajul, coafura, dar mai ales cum aplici sfaturile acordate de trainer.

    La fel de importante sunt atentia acordata membrilor, cat si fidelizarea lor. Sumele castigate nu sunt niciodate fixe, iar estimarea lor depinde de foarte multi factori.
castiguri    Gloria Agency nu iti impune un target, insa pentru a avea o evolutie naturala si constanta, ai nevoie de acest punct de reper pentru a te putea incadra in categoria unui model bun sau model foarte bun. Bineinteles, nu doar incasarile pot defini o prima tura ci si atitudinea abordata.

    Cele doua sunt in stransa legatura deoarece o tura nu poate avea incasari mari daca modelul nu are atitudinea potrivita si viceversa: daca incasarile sunt mari va creste si buna dispozitie.

    Venitul bilunar este  de fapt rodul muncii tale si la fel ca incasarile din prima tura si acesta este un punct de reper in evolutia ta ca model chat online. In primele 3 perioade, trebuie sa iti propui mereu sa urci cu cel putin 20 de procente.

    Dupa cele 3 perioade vei fi capabila sa ai un venit chiar de 2 ori mai mare decat in prima luna, iar in primul an trebuie sa te asiguri ca te dezvolti continuu.

    Stagnarea la un anumit nivel nu este gresita, din contra. Daca un model reuseste sa se mentina la un anumit nivel, va reusi cu siguranta sa urce atunci cand isi propune. Secretul este sa nu scazi niciodata sub targetul impus de tine. Acest lucru se realizeaza prin abordarea jobului cu multa seriozitate.

    Respectarea programului de lucru si interesul acordat fiecarei ture te va ajuta din plin sa te mentii si sa cresti in aceasta industrie.

    Bucuria de a avea primii bani castigati independent nu se compara cu nimic, te asiguram. Insa satisfactia de a repeta procesul castigarii banilor este de neinlocuit.

    Ideal este ca inca de la inceperea jobului sa iti stabilesti scopurile pentru ca acestea vor constitui motivatia urcarii tale in topul castigurilor. Ajutorul si indrumarea le vei primi de la trainerii nostri si persoanele din stafful Gloria Agency, insa ambitia nu poate porni decat din dorinta ta de a-ti realiza scopurile propuse initial si cele stabilite pe parcurs.

    Gloria Agency vine in ajutorul modelelor incepatoare oferindu-le un venit fix sau procent de 65% bilunar! Stim ca orice inceput pare mai greu si ca acest lucru poate influenta decizia de a o lua pe un drum sau altul, de aceea noi iti venim in ajutor oferindu-ti in primele 3 perioade un venit garantat care poate varia de la 500$ pana la 1500$.

Cum se garanteaza un venit? Prin o evaluare si sa vrei sa respecti cateva reguli simple, dar absolut necesare la orice loc de munca: seriozitate prin respectarea programului si a turelor, vointa de a munci si de a-ti indeplini sarcinile cu succes avand o atitudine profesionista (sa fii vesela, comunicativa, cu un aspect fizic ingrijit, conditii absolut necesare intr-un astfel de job).

    Incercam sa te motivam, sa-ti cream premisele unei atitudini pozitive si optimiste astfel incat sa ai timp sa descoperi tainele acestui job. Mai mult, in functie de capacitatea ta de a-ti insusi si aplica aceste cunostinte, de seriozitatea, perseverenta si dorinta de a face mai multi bani, castigul poate fi mult mai mare, venitul minim garantat fiind doar un mod de a-ti creea linistea necesara pentru a porni la acest drum. 

   

Afla cati bani vei castiga

Te invitam sa iti calculezi castigul tau - cate ore vrei sa lucrezi pe zi?

Un program de lucru intre 4-6 ore iti poate aduce un castig incepand cu 2000 Lei / luna Un program de lucru intre 6-8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 3000 Lei / luna Un program de lucru de peste 8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 5800 Lei / luna

Haide sa vorbim pentru a te putea pune in tema cu toate informatiile de care ai nevoie!

Haide sa vorbim

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii! [x] inchide