Chat de la A la Z

Ce presupune Jobul de model chat?

1 octombrie, 2016 | 26873 Vizualizari

az1    Activitatea unui model de videochat inseamna transmiterea de imagini live si dialog intre model si mai multe persoane din diverse tari prin intermediul internetului si a unei camere video performante. Continutul show-ului sau al dialogului dintre model si membri, persoane ce acceseaza aceste site-uri, tine strict de imaginatia fiecaruia.

    Abordarea diferitelor teme , fie cu caracter non-erotic, non-adult (psihologie, politica, fashion, viata personala etc), sau cu caracter erotic (adult), iti poate aduce castiguri semnificative din punct de vedere financiar. Membrii care acceseaza pagina ta si te aleg pe tine ca fiind cea cu care doresc sa stea de vorba, platesc o suma de bani pe fiecare minut de conversatie, pretul fiind diferit de la site la site.

    Pentru a afla mai multe despre ce presupune jobul de model chat online, te invitam la interviu.

   Ce inseamna interviul?

    La interviu vei sta de vorba cu Oana, managerul de la Glorya Agency. Va veti cunoaste prin a incepe sa povestiti, iti va prezenta ce beneficii iti ofera si avantajele de a colabora cu Gloria Agency. Ca sa fim si mai naturali, am creat un clip video de prezentare, unde modelul Elena, impreuna cu Oana iti prezinta „Procesul de angajare”. Oana si Elena, persoanele din clipul video sunt persoane reale pe care o sa le intalnesti chiar din prima zi de colaborare.

   Dupa ce Oana iti prezinta locatia si benificiile pe care le oferim, tu îi poti adresa orice intrebare doresti și poti afla ce beneficii aduce job-ul de model chat online. De fapt, interviul inseamna prea mult spus, este de fapt o discutie libera in care Oana si cu tine povestiti de la A la Z despre chat.
    La final, veti stabili impreuna o zi in care să vorbiti la telefon pentru a ii confirma sau nu, daca veti colabora sau poti da un raspuns pe loc, este alegerea ta.

Afla cati bani vei castiga

Te invitam sa iti calculezi castigul tau - cate ore vrei sa lucrezi pe zi?

Un program de lucru intre 4-6 ore iti poate aduce un castig incepand cu 2000 Lei / luna Un program de lucru intre 6-8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 3000 Lei / luna Un program de lucru de peste 8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 5800 Lei / luna

Haide sa vorbim pentru a te putea pune in tema cu toate informatiile de care ai nevoie!

Haide sa vorbim

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii! [x] inchide