BLOG
Blogul Gloria e locul în care te conectezi cu noutățile din agenția noastră, citești impresii din călătorii, te pui la curent cu trendurile din fashion, styling & make-up și găsești sfaturi și recomandări utile pentru jobul tău.

"Visul american" continua: plecam in MIAMI

Asa cum v-am obisnuit, an de an, Gloria Agency organizeaza vacante de neuitat in intreaga lume. Vara aceasta, modelele noastre s-au rasfatat pentru o saptamana intreaga pe un catamaran de lux in Grecia, iar acum urmeaza cel mai asteptat si ravnit moment al anului: plecarea in America. In perioada luna Noiembrie, modelele noastre de top vor pleca in aventura vietii lor in fabulosul Miami, USA.

Aceasta calatorie de zile mari este organizata pentru a le arata modelelor noastre de top recunostinta echipei Gloria Agency pentru munca pe care acestea au depus-o cu atat de multa seriozitate; pentru a le premia rezultatele extraordinare pe care le-au avut si pentru a le creste semnificativ veniturile, fiindca fiecare model care a ajuns macar o data in America a observat mai apoi o crestere exponentiala in ceea ce priveste incasarile.

Plecarile periodice in America au insemnat si inseamna pentru modelele noastre o dezvoltare extraordinara atat pe plan personal, cat si pe plan profesional. America inseamna “deschiderea orizonturilor”, amintiri de neuitat, momente nemaiintalnite, sedinte foto epice in locuri in care nu multi ajung, zbor cu elicopterul deasupra orasului, shopping si distractie in “tara tuturor posibilitatilor”.

Visul American pune la incercare seriozitatea si creativitatea modelelor noastre pentru a putea fi selectate printre norocoasele castigatoare ale acestei calatorii de neratat. Cele mai dornice dintre modelele Gloria s-au inscris la concursul pe care noi l-am organizat si in urma caruia am decis care sunt modelele de top ce vor ocupa cele 6 locuri de anul acesta in avionul catre Miami.

Dupa calcularea punctajelor modelelor inscrise in concurs, am tras linie si iata ca avem si rezultatele. Cele 10 norocoase care vor ocupa un loc in indeplinirea visului American sunt:

  • Sandra
  • Lana
  • Vivi
  • Lexy
  • Ella
  • Erika
  • Rox
  • Olivia
  • New model
  • New model

Lana si Sandra, modele de top Gloria care se afla printre catigatoarele de anul acesta, ne-au permis sa impartasim si cu voi videoclipurile cu care aceastea au participat la concursul nostru pentru America:

 

 

De doua ori pe an echipa Gloria organizeaza calatorii in America, dar si in multe alte destinatii extraordinare. Experienta de peste 16 ani in domeniu ne permite sa le punem la dipozitie modelelor noastre o echipa intreaga de profesionisti, dar si sa ne dam seama care sunt dorintele lor, cum le putem indeplini aceste dorinte, cum le putem motiva si stimula seriozitatea, cum le putem premia pentru munca depusa si cum le putem ajuta sa isi creasca incasarile exponential - iar USA este una dintre solutii.

Daca si tu vrei sa iei parte la aceste calatorii, nu ezita si alatura-te echipei noastre.

Your dream is our mission!

Formularul de Aplicare

Gloria Agency a apărut în