BLOG
Blogul Gloria e locul în care te conectezi cu noutățile din agenția noastră, citești impresii din călătorii, te pui la curent cu trendurile din fashion, styling & make-up și găsești sfaturi și recomandări utile pentru jobul tău.

Tu ce ai face cu 12.000$ lunar?

Este bine-cunoscut faptul ca modelele Gloria castiga sume fabuloase, insa ceea ce este probabil mai putin cunoscut, este cum acestea investesc banii pe care ii castiga. Este important ca atunci cand lucrezi in acest domeniu, sa stii de la inceput care sunt obicetivele tale.

In momentul in care incepi sa castigi sume mari de bani, scopul tau principal ar trebui sa fie indeplinirea principalelor necesitati (achizitionarea unei locuinte, a unei masini, etc.), insa si sa te asiguri ca te vei putea intretine o buna perioada dupa ce renunti la acest job.

Banii se pot cheltui foarte usor pe lucruri inutile, astfel ca gestionarea lor este un factor foarte important. Majoritatea modelelor Gloria au reusit sa isi indeplineasca cele mai mari idealuri si nu s-au oprit acolo! Au continuat sa ramana in domeniu si au investit banii in imobiliare sau chiar in propria afacere.

Tu ce ai face cu 12.000$ lunar?, 1, gloria-agency.ro

Sandra, model de TOP Gloria, a trecut prin toate aceste etape, si-a indeplinit obiectivele setate la inceput de drum, a continuat si a gasit metode inteligente de a-si investi banii pentru a-si asigura viitorul. Sandra este un exemplu de persoana calculata si foarte atenta atunci cand vine vorba despre decizii majore. Inca de la inceput a avut un plan bine pus la punct si am rugat-o sa ni-l impartaseasca si noua in interviul de mai jos.

 

I: Dacă ar fi să faci o medie a încasărilor tale lunare, care ar fi aceea?

R: Media încasărilor lunare este de 12000 -13000$ în ultimul timp.

 

I: Cum ai ajuns la această performanță?

R: La această performanță ajungi în timp, cu răbdare, implicare și atitudine pozitivă, dar mai important pentru mine este că mă pot menține de peste 3 ani la acest nivel de încasări.

 

I: Ai știut de la început ce vei face cu banii?

R: Nu știam de la început că voi ajunge la astfel de încasări, deci nu puteam visa la casă și mașină. Mă așteptam să câștig undeva în jurul sumei de 10000 lei, nu 10000 de dolari ca să îmi pot strânge bani și achiziționa casa și mașina.

 

I: Cum i-ai investit?

R: Prima dată mi-am schimbat mașina, apoi mi-am luat un apartment cu 3 camere în București, în care și locuiesc, iar acum urmează să cumpăr un apartment pe malul mării, în Mamaia pe care să îl închiriez în regim hotelier.

 

I: Ce ai făcut pentru a-ți asigura un confort și în viitor?

R: Pe lângă banii pe care îi voi face din chirie, am economisit și am investit în fonduri din care voi primi primi o dobândă pe viitor.

 

I: Ce te-a determinat să iei aceste decizii?

R: Este oarecum normal ca primul lucru la care te gândești este să nu mai plătești chirie sau mai rău, un credit pe 30 ani pentru a-ți permite o locuință.

 

I: Cum te vezi peste 10 ani?

R: Sunt o persoană înrădăcinată în prezent și în ce fac acum, nu știu ce voi face peste 10 ani.

 

I: Ai fost mereu o femeie calculată? Dacă nu, cum ai dobândit această calitate?

R: Da, am fost mereu calculată, nu-mi place să risipesc timp, muncă și bani.

 

I: Care este cel mai scump obiect pe care l-ai achiziționat?

R: Mașina de 30000 euro.

 

I: Ce sfat ai pentru modelele care sunt abia la începutul acestei cariere și care nu știu cum să gestioneze sume mari de bani?

R: Să muncească atât de mult încât să nu aibă timp să cheltuie sumele mari de bani pe care le fac.

 

 

Si tu poti ajunge la rezultate remarcabaile. Indrazneste si alatura-te si tu echipei de modele Gloria. Haide sa lucram impreuna pentru visul tau si sa il facem sa devina realitate!

Poti a afla alte detalii suplimentare prin a aplica direct pe site sau ne poti contacta la numarul de telefon/whatsapp 0729330330 – Adina.

Formularul de Aplicare

Gloria Agency a apărut în