BLOG
Blogul Gloria e locul în care te conectezi cu noutățile din agenția noastră, citești impresii din călătorii, te pui la curent cu trendurile din fashion, styling & make-up și găsești sfaturi și recomandări utile pentru jobul tău.

The sky's the limit. Super job, super echipa!

 

Cate joburi iti ofera posibilitatea sa iti alegi propriul salariu? Venitul mediu lunar al modelelor Gloria este de peste $5000luna. Castigurile se pot dubla sau chiar tripla, totul depinde de tine. Comisionul incepe de la 50% si poate ajunge pana la 65%.

In primele 3 luni iti oferim 65%procent sau minim de 12000lei(adica 4000lei pe luna in mana).

Cerinte:

  • Engleza mediu/avansat obligatoriu.
  • Programul ti-l organizezi tu din doua in doua saptamani, dar trebuie respectat cu strictete.
  • 5 zile pe saptamana, 8 ore pe zi obligatoriu.

De ce am pus 65% sau minim de 12000lei? Pentru ca majoritatea modelelor dupa primele 2 luni depasesc sumele de mai sus, iar tu primesti suma cu procent de 65% care depaseste venitul garantat.

Care sunt beneficiile la Gloria:

 
The sky's the limit. Super job, super echipa!, 1, gloria-agency.ro

Confidentialitate & Legalitate 100%

Punem accentul pe intimitate si identitate protejata 100%. Toate conexiunile sunt securizate, numele tau real nu va aparea nicaieri. Website-urile cu care colaboram au optiunea de a bana Romania, lucram doar cu contract de colaborare, contract care ramane doar la noi si la tine, iar la ANAF va ajunge doar un numar de inregistrare, fapt ce iti protejeaza indentitatea si ceea ce faci.

 

 
The sky's the limit. Super job, super echipa!, 2, gloria-agency.ro

Echipa de trainer exclusiva din fete!

O echipa tanara care a a reusit sa aibe cele mai bune rezultate din Romania. Nu o spunem noi, o spun website-urile cu care colaboram sau modelele care sunt active in studiourile noastre. Ce face echipa de traineri? Te indruma in toate activatile, au grija de bunastarea ta interioara si de relationarea cu membrii. Trainingul la Gloria se ofera non-stop, toate modelele beneficiaza zilnic de training indiferent de vechime sau de incasari. 

 

 
The sky's the limit. Super job, super echipa!, 3, gloria-agency.ro

Consultanta financiara

Ca vrei sa-ti cumperi masina, casa, sa iti faci operatii estetice sau sa iti faci vacante, noi te ajutam sa iei cele mai bune decizii, te ajutam cu documente pentru credite sau ceea ce iti doresti sa cumperi, te ajutam sa le gasesti la cele mai avantajoase preturi. Avem oameni specializati care sa te sfatuiasca in ce sa investesti banii pe care ii castigi si sa te ajute in 3-6 luni sau intr-un an, sa-ti atingi visul dorit. Totul depinde de tine! 

 

De ce sa alegi Gloria cu incredere? 

In 2020 am acceptat sa aparem la Kanal D in  emisiunea "Asta-i Romania!", iar cateva din modelele Gloria au acceptat sa apara public si sa vorbeasca despre ce incasari au, ce au facut cu banii dar si cat de mult conteaza echipa.  In 2018-2019 ne-am mentinut constant in top 3, iar in Decembrie, modelul Mari, a terminat pe locul 1 cu incasari record in 2019 de peste $60.000 banii ei intr-o singura luna. Nu, nu este usor, dar este ADEVARAT! In 2020 am fost in top 3 pe website0urile cu care colaboram cu alte 12 modele, drept urmare " The sky's the limit", la fel cum spune si articolul " The sky's the limit. Super job, super echipa! "

 

 

The sky's the limit. Super job, super echipa!, 4, gloria-agency.roAdina (poza dreapta) îți prezintă locația și benificiile pe care le oferim, tu îi poți adresa orice întrebare dorești și poți afla ce avantaje îti aduce jobul de model videochat.

De fapt, „interviu” este prea mult spus, va fi o discuție liberă cu Adina în care veți povesti de la A la Z despre cum poți deveni model glamour. La final, veți stabili împreună dacă veți colabora sau poți da un răspuns ulterior daca esti indecisa, este alegerea ta. 

Suntem aici să te susținem în orice decizie vei lua și să te ajutăm să dezvolți. împreună cu noi, un nou început.  Aplica pe -> https://www.gloria-agency.ro/contact

 

⚠️In aceasta perioada dificila, va asiguram cele mai bune conditii impotriva ⚠️COVID19⚠️ de a lucra intr-un mediu sigur. De aceea in 12 luni am reusit sa garantam ca niciun model Gloria nu este in pericol, convinge-te singura de aceste aspecte!

 

 
 

1. In sediul nostru se efectuează dezinfectarea și igienizarea de către o echipă specializata in combaterea COVID-19 o data la 14 zile. 

2. Punem la dispozitia angajatilor masti tratate viral, fiind obligatorii in incinta studioului.

3. Programul de lucru este conceput in ture, la ore diferite, evitand astfel intersectarea modelelor.

4. Cu ajutorul lampilor UV, decontaminam zilnic fiecare camera, inainte si dupa fiecare tura.

5. Am amplasat folie de incaltaminte la intrarea in locatie si dispensere cu dezinfectanti pe toata suprafata agentiei.

Te invitam sa te convigi singura!

Formularul de Aplicare

Gloria Agency a apărut în