BLOG
Blogul Gloria e locul în care te conectezi cu noutățile din agenția noastră, citești impresii din călătorii, te pui la curent cu trendurile din fashion, styling & make-up și găsești sfaturi și recomandări utile pentru jobul tău.

Stop looking. This is Gloria and it is 100% real!

Dacă în urmă cu 16 ani visam să asigurăm training personal fiecărui model, în 2020 această situație este ceea ce numim normalitate în cadrul companiei noastre. Modelele noastre câștigă până la 65% din încasări.

În perioada 2014-1015 am dat start companiei pilot Gloria Agency, iar astăzi este una dintre cele mai stabile și mai respectate agenții de pe piața videochat din România. Ceea ce ne deosebește de restul companiilor din domeniu, este conceptul de agenție în jurul căruia este construită afacerea. Asta înseamnă că tu nu ești angajata noastră, ești colaboratoare, adică un model independent.

Programul de lucru este unul dintre cele mai importante ingrediente din rețeta succesului. Astfel, în urma discutiilor cu peste 100 de modele, am elaborat orarul de lucru flexibil, ceea ce înseamnă că îți organizezi tu programul,  din două în două săptămâni. 

Venitul reprezintă principala motivație pentru a accepta un job. Cu cât acesta este mai mare, cu atât crește și numărul orelor lucrate, dar și plăcerea cu care îți faci treaba. La Gloria Agency, veniturile încep de la $1000 pe lună, banii tăi, și pot ajunge până la $5000$10.000$15.000$20.000, sau chiar mai mult. Dar toate aceste sume se ating doar prin muncă, muncă și iar muncă… în echipă!

    Multe companii te ademenesc cu venituri de peste 5000 de lei, chiar și de peste 5000$-10000$, corect? Aceste promisiuni nu sunt neapărat false, însă obținerea acestora depind de echipa cu care lucrezi, nivelul de cunoaștere al limbii engleze, seriozitatea, implicarea și disponibilitatea de a respecta programul de lucru. Noi te putem ajuta astfel încât să obții succesul.

 

 Modelul Gloria Agency trebuie sa aibă urmatoarele caracteristici pentru a avea venituri mari:

vazut  Să fie ambițioasă și să aibă un target bine stabilit.

ok  Să fie comunicativă cu echipa de fete de training.

ok  Cunoașterea limbii engleze la un nivel mediu/avansat este un aspect foarte important.

    Noi credem că cele enumerate mai sus, sunt 3 calități pe care orice femeie le are. Gloria Agency te va ajuta să le perfecționezi.

Dacă mai trebuie lucrat la vreuna dintre ele, echipa Gloria te poate ajuta să te perfecționezi.

beneficii    Beneficii:

    Confindențialitatea ta și siguranța de a lucra într-un mediu legal este foarte importantă. De aceea Gloria îți oferă un contract de colaborare care este confidențial 100% și nimeni din cadrul ANAF nu poate afla că lucrezi în domeniul videochat pentru că acest contract este înregistrat cu un număr, iar un exemplar rămâne la noi ( în caz de un control) și cel de-al doilea exemplar, la tine. 

    Training și trafic: Oferim cele mai bune servicii de training, iar fetele care sunt în echipa de training sunt foste modele Gloria sau fete bine trainuinte de către noi. Ne ocupăm personal de promovarea voastră și oferim trafic în plus modelelor Gloria. 

    Nu oferim bonus de angajare. Dacă te intrebi de ce, răspunsul este unul simplu și onest: pentru că nu te cunoaștem și nu putem oferi un bonus unei persoane necunoscute. În schimb, bonusul pe care ți-l garantăm este șansa de a colabora cu cei mai tari și de treabă colegi; iar celelalte studiouri care îți oferă bonusuri, o fac din disperare și din dorința de a te atrage la ei în studio. Tu ce îți dorești? :)

Dar ca studio, oferim bonus de 300$-500$ dacă îți aduci o prietenă, sau ne recomanzi la un alt model.

    Îndeplinim dorințe mici și idealuri mărețe!

  Un telefon, un laptopcursuri de specializare, toate pot fi ale tale încă din prima lună. Achitarea acestora se va face lunar, din propriul salariu, printr-o sumă care nu conține dobândă sau alte costuri suplimentare.

      Împrumut pentru operații estetice sau alte investiții după 3-6 luni.

ok  Prima mașină? 

ok  Prima casă? 

ok Prima afacere? 

Exprimă-ți dorințele și echipa Gloria Agency te va îndruma moral și financiar!

 

bonusuri Ce oferim modelelor noi?

În primele 4 perioade de la începutul colaborării, oferim un procent de 65% din încasări sau un venit garantat de 2000 lei pe perioadă (o perioada are 2 săptămâni), adică 4000 lei pe lună timp de două 3 luni. Dar daca tu faci intr-o luna mai mult de 4000 lei, si majoritatea modelelor depasesc suma de 4000 lei, noi iti calculam cu procent de 65%.

De asemenea, garantăm că în maximum 3 luni, le aducem la câștiguri de cel puțin 3000$ lunar, le integrăm în echipa Gloria și le suntem alături în clădirea visurilor.

 

img1

 Bună,

Eu sunt Adina, HR Manager Gloria Agency, împreună cu echipa care are o experiență de peste 16 ani în domeniu, te voi ajuta să iei cele mai bune decizii. De-a lungul timpului am întâlnit modele care au realizat venituri generoase încă din prima lună, altele care au câștigat sume importante după 5-6 luni de experiență, dar și modele care nu au depășit suma de $1000, în ciuda eforturilor noastre, dar te asigurăm că totul depinde de tine pentru a putea atinge suma dorită.
    Privind din exterior, îmi dau seama că modelele care au reușit să-și atingă obiectivul au două lucruri în comun – MOTIVAȚIA și ÎNCREDEREA în sine. Am întâlnit multe modele care mi-au zis ‘Adina, eu am venit aici să fac bani și așa a și fost! În doar 1 - 2 luni au ajuns la sume de peste 3000$, iar după un an de lucru au atins  venituri lunare de peste 5000$-10.000$.
Activitatea în acest domeniu este una simplă, însă în spatele ei stau munca, seriozitatea, dedicarea și profesionalismul.
    Fetelor, în concluzie, dacă doriți ca acest job să fie profitabil, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să descoperiți ce vă motivează. După ce treceți de acest pas, the sky is the limit!”.img2

 

 

Haide pentru incheiere sa aflam de la modelul Sandra " ce o motiveaza?" 

⚠️In aceasta perioada dificila, va asiguram cele mai bune conditii impotriva ⚠️COVID19⚠️ de a lucra intr-un mediu sigur.

1. In sediul nostru se efectuează dezinfectarea și igienizarea de către o echipă specializata in combaterea COVID-19 o data la 14 zile.

2. Punem la dispozitia angajatilor masti tratate viral, fiind obligatorii in incinta studioului.

3. Programul de lucru este conceput in ture, la ore diferite, evitand astfel intersectarea modelelor.

4. Cu ajutorul lampilor UV recent achizitionate, decontaminam zilnic fiecare camera, inainte si dupa fiecare tura.

5. Am amplasat folie de incaltaminte la intrarea in locatie si dispensere cu dezinfectanti pe toata suprafata agentiei.

Te invitam sa te convigi singura de aceste aspecte!

 

 

Formularul de Aplicare

Gloria Agency a apărut în