BLOG
Blogul Gloria e locul în care te conectezi cu noutățile din agenția noastră, citești impresii din călătorii, te pui la curent cu trendurile din fashion, styling & make-up și găsești sfaturi și recomandări utile pentru jobul tău.

ȘI TU POȚI FI UN MODEL GLORIA

Deși gândirea oamenilor a cunoscut o evoluție în ultimii ani, încă există prejudecăți și stereotipuri atunci când vine vorba despre videochat. Astfel că, misiunea noastră de a încerca să dizolvăm această judecată nu s-a încheiat.

Gloria Agency, pe lângă dorința de a contribui la independența modelelor pe care le promovează, a avut ca scop și combaterea comportamentelor distructive, bazate pe violenţă verbală și bullying. Din păcate, percepția oamenilor este aproape imposibil de schimbat, însă ceea ce am putut face, a fost să ajutăm modelele să depășească aceste piedici și să le ajutăm să se focuseze pe îndeplinirea idealurilor, astfel dobândind încredere de sine. Și am reușit!

ȘI TU POȚI FI UN MODEL GLORIA, 1, gloria-agency.ro

Suntem mândri că în agenția noastră există femei adevărate, care au știut ce își doresc și care și-au câștigat independența prin forțe proprii. Femei puternice, pe care acuzele și judecățile nu le-au împiedicat să își îndeplinească visul. Modele care au inspirat la rândul lor alte femei. În cadrul Gloria Agency facem imposibilul să devină posibil, orice dorință devine realitate, suportul echipei fiind necondiționat.

Stereotipurile de frumusețe sunt, de asemenea, o problemă pe care am încercat să o îndepărtăm. Frumusețea stă în ochii celui care privește, sau cel puțin așa ar trebui să fie. Gloria Agency promovează diversitatea și încurajeaza femei de toate tipologiile să se iubească așa cum sunt, sau să facă schimbări atunci când simt, să fie stăpâne pe sine și să arate asta de câte ori au ocazia. Iar videochat-ul le oferă această oportunitate.

Majoritatea persoanelor consideră că nu poți fi model dacă nu ești suficient de slabă sau de înaltă, sau dacă ai depășit o anumită vârstă. Cred că dacă practici acest job nu îți mai poți face o familie, sau că nu te vei mai putea integra în societate. Că este un job pe care îl practici dacă nu ai studii superioare, care nu îți permite să te dezvolți și care îți afectează condiția morală.

Modelele Gloria Agency anulează toate aceste preconcepții, ele și povestea lor de viață fiind dovada clară că toate cele menționate sunt doar niște neadevăruri. În acest sens, le-am încurajat să ne împărtășească puțin din experiența lor, totul în video-ul de mai jos.

 

Și tu poți fi un model GLORIA! Nu ezita! Suntem aici să te susținem în orice decizie vei lua și să te ajutăm să dezvolți. Împreună cu noi, un nou început. https://www.gloria-agency.ro/contact.

 

⚠️In aceasta perioada dificila, va asiguram cele mai bune conditii impotriva ⚠️COVID19⚠️ de a lucra intr-un mediu sigur.

1. In sediul nostru se efectuează dezinfectarea și igienizarea de către o echipă specializata in combaterea COVID-19 o data la 14 zile.

2. Punem la dispozitia angajatilor masti tratate viral, fiind obligatorii in incinta studioului.

3. Programul de lucru este conceput in ture, la ore diferite, evitand astfel intersectarea modelelor.

4. Cu ajutorul lampilor UV recent achizitionate, decontaminam zilnic fiecare camera, inainte si dupa fiecare tura.

5. Am amplasat folie de incaltaminte la intrarea in locatie si dispensere cu dezinfectanti pe toata suprafata agentiei.

Te invitam sa te convigi singura de aceste aspecte!

Formularul de Aplicare

Gloria Agency a apărut în