BLOG

Blogul Gloria e locul în care te conectezi cu noutățile din agenția noastră, citești impresii din călătorii, te pui la curent cu trendurile din fashion, styling & make-up și găsești sfaturi și recomandări utile pentru jobul tău.

Compania pilot Gloria Agency, s-a transformat intr-o adevarata agentie de modele cu o experienta de peste 16 ani. Ne putem numi astazi lideri de piata si agentia nr. 1 din Romania, stabilitatea si profesionalismul fiind principalele calitati care ne reprezinta. Ceea ce ne deosebeste de alte companii din domeniu, este conceptul de agentie pe care l-am implementat, depasind stadiul de studio de videochat. Portofoliul nostru cuprinde peste 100 de modele independente, ceea ce inseamna ca acestea nu sunt angajatele agentiei, ci colaboratoare. Gloria Agency se afla intr-o continua dezvoltare, in prezent avand deja 3 sedii in centrul Bucurestiului si unul in curs de dezvoltare in Miami, USA.

Spre deosebire de alte companii, Gloria nu face promisiuni pe care nu le poate indeplini. Nu oferim informatii mincinoase si nu ademenim modelele cu oferte irealizabile. Suntem aici pentru a-ti prezenta realitatea domeniului si sa te sustinem pana la realizarea oricarui obiectiv propus. Multe companii promit venituri de peste 5000$ fara sa mentioneze ca acest lucru este posibil doar daca esti serioasa si respecti programul de lucru, daca cunosti limba engleza si mai ales, daca alegi echipa potrivita! Nu poți atinge cele mai înalte culmi ale acestei cariere, fără o echipă profesionistă care să te susțină în mod regulat. Alaturi de Gloria Agency ai siguranta ca vei avea parte de suport neconditionat si de ajutorul de care ai nevoie pentru a obtine succesul.

Ce oferim:

  • Iti garantam 12.000de lei venit garantat sau 65%procent din încasări in primele 3 luni;
  • Siguranta taxelor platite lunar;
  • Confidentialitate si legalitate 100%;
  • Program fexibil;
  • Dupa 3 luni de colaborare, iti garantam venituri de peste $5000/luna;
  • Motivare si concursuri luna de luna cu premii de la $1000 la peste $10.000;
  • Nu oferim bonus de angajare. Daca te intrebi de ce, raspunsul este unul simplu si onest: pentru ca nu te cunoastem si nu putem oferi un bonus unei persoane straine.

Experienta acumulata in toti acesti ani, echipa formata exclusiv din fete si profesionisti in domeniu, serviciile de cea mai inalta calitate pe care le oferim (hair, make-up, sedinte foto/video) garanteaza faptul ca vom obtine de fiecare data cele mai bune rezultate impreuna. La Gloria Agency, un model nou castiga peste 3000$/luna, un model mediu peste 6000$, iar un model de TOP peste 10000$.

Daca te decizi sa te alaturi echipei noastre, vei avea parte de experiente unice! Suntem de parere ca pentru a obtine rezultate maxime, un model are nevoie si de relaxare, astfel ca de doua ori pe an, modelele Gloria viziteaza America. Si asta nu e tot! Organizam vacante in Delta Dunarii, Grecia, Ungaria, Portugalia, Austria, care au ca scop crearea de content, dar si apropierea echipei.

 

 

Indeplinim idealuri marete in timp record!

Incurajam modelele sa isi seteze obiective concrete. Fie ca este vorba despre o masina, o casa, sau chiar propria afacere, toate visurile se indeplinesc la Gloria!

Cassyana - a construit o casă în București și a achiziționat o garsonieră pe malul mării, în afara țării;

Sandra - are un apartament în București și a mai achiziționat unul la mare anul acesta;

Lana - și-a achiziționat cel de-al doilea apartament si o noua masina;

Tiffanny - anul acesta a făcut primul pas către visul ei de a deține mai multe imobile, cumpărând primul apartament;

Erika - deja cu un apartament în Iași, l-a achiziționat si pe cel de-al doilea în București, pentru mai multă stabilitate;

Raven – si-a achzitionat un Porsche Macan;

Anais și Raquelle și-au oferit un bust de încredere printr-o intervenție estetică.

Acestea sunt doar o parte din realizarile modelelor noastre de anul acesta! Pogrameaza o vizita la unul din sediile noastre si afla chiar de la modele cum au reusit sa ajunga la aceste rezultate, dar si cum poti deveni si tu unul dintre modelele agentiei.

Aplica pentru un job la Gloria Agency trimitandu-ne un mail la [email protected] sau o poti contacta pe colega noastra Adina la telefon sau pe WhatsApp, la numarul de telefon 0729.330.330.

 

Lasă un mesaj
Aplica