BLOG
Blogul Gloria e locul în care te conectezi cu noutățile din agenția noastră, citești impresii din călătorii, te pui la curent cu trendurile din fashion, styling & make-up și găsești sfaturi și recomandări utile pentru jobul tău.

Model Glamour 2021 vs 2022 | Job Bucuresti

Videochatul a fost asociat, de-a lungul timpului, cu numeroase lucruri, de cele mai multe ori greșite, așa că ne-am propus să explicăm exact ce înseamnă model glamour în chat și de ce este el atât de popular la nivel mondial.

În general, acest domeniu are parte de reacții negative din partea oamenilor, în primul rând din cauza prejudecăților, dezinformării din media și, în al treilea rând, din cauza mentalității învechite a societății noastre. Puțini oameni din România știu cu adevărat ce înseamnă videochat. Cu toate acestea, toți își dau cu părerea, propagând informații false și dăunatoare. Este important să te documentezi și să discuți cu oameni care lucrează în acest domeniu, pentru a-ți forma o părere obiectivă și pentru a putea decide dacă ți se potrivește meseria de model de videochat. Nu este un job cu care să te mândrești, dar îți poate schimba viața radical în bine! Am reușit să le convingem pe modelele Gloria să-și asume acest aspect și, drept mulțumire, au acceptat să apară într-un video, să vă spună ce le place la GLORIA.

În primul rând, trebuie să știi că sunt două categorii distincte de videochat: nonadult și adult, fiecare având caracteristicile sale specifice. Ambele au la bază purtarea de conversații cu persoane din alte țări, prin intermediul unui calculator dotat cu o cameră video performantă și conectat la Internet. Din prima categorie, cea de nonadult, se câștigă cu 60% mai puțin față de categoria ADULT.

Gloria Agency, cu o experiență de 16 ani în domeniu și cu o echipă de traineri formată exclusiv din fete, a fuzionat cele două concepte și a inventat "Chat Glamour Model", o modalitate de a practica acest job și de a face bani.

Cine sunt modele care practică acest job?

Pentru a le cunoaște mai bine, prezentăm un video realizat cu Lana, Viv, Raven, Annais si Tiffany, modele care activează în prezent la Gloria Agency.

    Pentru a afla mai multe despre ce presupune job-ul de model videochat , te invităm la interviu să ne cunoști și să stăm de vorba despre ce înseamnă această meserie.

   Cum decurge interviul?

    La interviu vei sta de vorbă cu Raluca Manager-ul de la Gloria Agency. Vă veți cunoaște prin a începe să povestiți și să vă împărtășiți experiențe, îți va prezenta ce beneficiile și avantajele de a colabora cu Gloria Agency. Ca să fim și mai naturali, am creat un clip video de prezentare. Modelul nostru, Lana, îți prezintă întreaga echipă GLORIA.

Lana și persoanele din clipul video, sunt persoane pe care o să le întâlnești chiar din prima zi de colaborare.

Raluca îți prezintă locația și benificiile pe care le oferim, tu îi poți adresa orice întrebare dorești și poți afla ce avantaje îti aduce jobul de model videochat.

De fapt, „interviu” este prea mult spus, va fi o discuție liberă cu Raluca în care veți povesti de la A la Z despre cum poți deveni model glamour. La final, veți stabili împreună o zi în care să vorbiti la telefon pentru a îi confirma sau nu, dacă veți colabora, sau poți da un răspuns chiar și pe loc, este alegerea ta.

Cât câștigă un model nou?

Ca model nou în cadrul agenției noastre, poți ajunge la încasări de 5000$lună. Lipsa de experiență nu constituie un dezavantaj, Gloria Agency te poate transforma într-un model de top chiar dacă domeniul tău de activitate a fost cu totul altul. Cu o experiență de peste 16 ani în acest domeniu, an de an am avut rezultate de top, iar împreună cu modelele Gloria am reușit să îmbunătățim considerabil imaginea acestui job.

Află secretele Gloriei și a modelului Sandra.

Am acceptat în 2021 să facem un reportaj la Kanal D, iar modelul SANDRA a fost de acord să spună public ce simte, ce înseamnă acest job și cât câștigă din acest job. Vă sugerăm să urmăriți cu atenție materiul video de la Kanal D și după aceea, să trageți propriile concluzii despre acest JOB.

Cerințe:

  • Obligatoriu cunoașterea limbii engleze la un nivel mediu-avansat.
  • Să fii ambițioasă și să ai un target bine stabilit.
  • Să fii comunicativă/serioasă.

Nu ezita! Suntem aici să te susținem în orice decizie vei lua și să te ajutăm să dezvolți. împreună cu noi, un nou început. https://www.gloria-agency.ro/contact

Formularul de Aplicare

Gloria Agency a apărut în