BLOG

Blogul Gloria e locul în care te conectezi cu noutățile din agenția noastră, citești impresii din călătorii, te pui la curent cu trendurile din fashion, styling & make-up și găsești sfaturi și recomandări utile pentru jobul tău.

Etichetele sunt prejudecatile si stereotipurile pe care le atribuim unui grup de oameni in functie de experientele pe care le avem sau de generalizarile pe care ni le dicteaza societatea de-a lungul vietii.

Scopul lor este de a ne ajuta sa prezicem comportamentul celor din jur, insa de cele mai multe ori prejudecatile sunt un dezavantaj atat in cazul interactiunilor cu ceilalti, cat si in ceea ce priveste oportunitatile pe care le intalnim.

Acesta a fost si cazul lui Lana (modelul din poza) care ne-a spus ca prima data cand a auzit de job-ul de model nu a aplicat din cauza ideilor gresite pe care si le facuse. Considera ca a ratat o oportunitate la momentul respectiv din cauza prejudecatilor, insa de cand face parte din echipa Gloria Agency a reusit sa recupereze timpul pierdut.

 

Una dintre cele mai mari frici ale oamenilor este cea de a fi judecati. Sandra nu a avut aceasta problema niciodata tocmai pentru ca a stiut de la inceput ce conteaza pentru ea. Crede ca este importanta doar parerea oamenilor apropiati, care o cunosc si o sustin. A avea libertatea de a-ti crea stilul de viata pe care ti-l doresti este ceea ce Sandra considera a fi net superior oricarei opinii pe care un strain ar putea sa o aiba.

O alta prejudecata pe care oamenii o au despre activitatea unui model de videochat este ca este o munca usoara, unde este indeajuns sa arati bine si atat. Noi am reusit sa convingem peste 10 modele Gloria care si-au dat accordul sa apara despre videochat in testimoniale(vezi videoul de mai jos). Dar si modelele cu o minima experienta in domeniu pot confirma ca este un job care trebuie tratat cu seriozitate, implicare si responsabilitate. Personalitatea unui model este de cele mai multe ori mai importanta decat modul in care arata, iar asta o arata castigurile modelelor care au inteles asta.

 

Modelele Gloria Agency de TOP sunt cele care au ignorat vocile celorlalti, care si-au stabilit teluri clare si au ramas focusate pe atingerea lor. Iar, in cazul lor, rezultatele financiare au fost pe masura seriozitatii demonstrate constant si rolului asumat.

Lasă un mesaj
Aplica