BLOG
Blogul Gloria e locul în care te conectezi cu noutățile din agenția noastră, citești impresii din călătorii, te pui la curent cu trendurile din fashion, styling & make-up și găsești sfaturi și recomandări utile pentru jobul tău.

In doar 8 luni, Anne a achizitionat propriul apartament

 

Orice fata aflata la inceput de drum are un vis, fie el mai mare sau mai mic. Experienta ne-a demonstrat, ca si in cazul lui Anne, ca nu trebuie sa arati intr-un anume fel sau sa ai operatii estetice pentru a deveni model de video chat si pentru a face performanta. Tot ce trebuie sa ai este un obiectiv si iti doresti atat de mult sa il atingi incat sa fii dispusa sa iesi din zona ta de confort. Da, zona de confort pentru ca, pentru a atinge incasari de ordinul miilor de dolari lunar, trebuie sa fii serioasa, ambitioasa si sa tratezi acest job ca pe un oricare alt job din orice alt domeniu. Nimic mai mult!

In doar 8 luni, Anne a achizitionat propriul apartament, 1, gloria-agency.ro“Inainte sa incep colaborarea cu Gloria Agency am avut diverse locuri de munca, ultimul fiind acela de chelnerita intr-un pub, job care necesita de multe ori sa lucrez peste program pe motiv de „personal insuficient” si sa accept la lucrez la „negru”. Salariul nu prea exista, mai mult bazandu-ma pe tips-uri (bacsis)." a spus Anne intr-un interviu marca Gloria.

 Este foarte important atunci cand alegi studioul, sa fii atenta la detalii!

" In urma cu 10 luni am vazut o reclama la un studio de videochat, mi-am luat inima in dinti si am aplicat la un alt studio decat Gloria. In timpul interviului am simtit ca ceva nu este in regula cu atitudinea persoanei cu care discutam, imi oferea bonusuri si multe avantaje si atunci mi-am ridicat un mare semn de intrebare " a spus Anne. 

De ce a ales Gloria?

"Dupa aproximativ 2 luni m-am hotarat sa mai fac o incercare, asa ca am aplicat la Gloria Agency. Am ajuns sa discut cu HR-ul si, de data aceasta experienta a fost cu totul diferita, astfel incat sa ma motiveze sa vin si la sedinta foto de angajare. Nu doar ca mi s-au deschis alte orizonturi, dar m-au invatat cum sa devin model de Top. Am ajuns sa castig sume cu multe zerouri, iar dupa doar 8 luni de colaborare ca model glamour mi-am permis sa achit un avans substantial pentru casa visurilor mele.” a spus Anne dupa un an de colaborare cu Gloria!

 

Anne reprezinta un reper in adevaratul sens al cuvantului pentru toate modelele aflate la inceput de drum care se tem de acest job si nu au incredere in imaginea lor sau in fortele proprii. Desi multi oameni ar spune ca modelele de videochat trebuie sa aiba niste atuuri fizice peste medie, ei bine, lucrurile nu stau chiar asa! Desi la inceputul colaborarii noastre nivelul de limba engleza era unul cu mult sub medie, iar implicarea ei una aproape inexistenta (venea foarte rar pe la agentie), Anne nu reusea sa aiba incasari mai mari de 1000$ lunar in primele perioade (1perioada=2saptamani), dar cu implicare, seriozitate si munca sustinuta a ajuns ca in 8 luni sa aiba venituri nete lunare (adica bani incasati dupa plata taxelor) de peste 10.000$. 

Cum a reusit sa ajunga la incasari de peste10000$ luna?

In urma ariilor critice de dezvoltare identificate la Anne, trainerii nostri au intocmit un plan personalizat accelerat de training, focusandu-se pe cele mai importante in cazul ei, cum ar fi:

 • Imbunatatirea abilitatilor de exprimare in limba engleza;
 • Imbunatatirea imaginii pe camera.
 • Imbogatirea bagajului personal de cunostinte generale, asistand-o pe Anne in permanenta in timpul prezentei ei pe camera si furnizarii de cunostinte generale dintr-o arie larga de domenii atunci cand a fost necesar;
 • Indentificarea motivelor care au facut-o pe Anne sa aleaga acest job, factorul motivator principal ( achizitionarea unui apartament).
 • Creionarea unui plan pe mai multe etape pentru atingerea acestui obiectiv.

 

Determinarea, motivatia insuflata si increderea in echipa dar si in propriile ei forte au facut-o sa realizeze ca visul ei se poate indeplini mai repede decat si-ar fi putut imagina. Asadar, Anne a reusit sa inregistreze o medie de 10.000$/luna venit net alaturi de noi dupa cele 8 luni, suma care i-a permis sa isi achite un avans substantial pentru un apartament cu 3 camere intr-un complex rezidential, urmand sa contracteze un credit prin programul „Prima Casa”.

 

Ce oferiim?

 • Garantam 12.000de lei venit garantat sau 65%procent din încasări in primele 3 luni; Adica 4000Lei pe luna ( cu taxele platite) sau 65% procent. Dar cu siguranta poti castiga mai mult!
 • Siguranta taxelor platite lunar;
 • Confidentialitate si legalitate 100%;
 • Program fexibil;(o data la 2 saptamani iti faci programul pentru urmatoarele 2 saptamani)
 • Dupa 3 luni de colaborare, iti garantam venituri minime de $3000/luna.
 • Motivare si concursuri lunare cu premii;
 • Nu oferim bonus de angajare. Daca te intrebi de ce, raspunsul este unul simplu si onest: pentru ca nu te cunoastem si nu putem oferi un bonus unei persoane straine. Daca treci de interviu, iti oferim sansa sa colaborezi cu o echipa care te va face sa vii la job de placere.

 

La Gloria Agency, un model nou castiga peste 3000$/luna, un model mediu peste 6000$, iar un model de TOP peste 10000$.

Te vei convinge singura dupa primele ture stand de vorba cu colegele tale.

Ti-am trezit interesul? Daca da, poti aplica online folosind formularul de aplicare de pe site-ul nostru, sa ne scrii pe WhatsApp sau sa ne suni. Adina 0729 330 330 Adina, HR manager

 

Formularul de Aplicare

Gloria Agency a apărut în