BLOG

Blogul Gloria e locul în care te conectezi cu noutățile din agenția noastră, citești impresii din călătorii, te pui la curent cu trendurile din fashion, styling & make-up și găsești sfaturi și recomandări utile pentru jobul tău.

Orice fata aflata la inceput de drum are un vis, fie el mai mare sau mai mic. Experienta ne-a demonstrat, ca si in cazul lui Anne, ca nu trebuie sa arati intr-un anume fel sau sa ai operatii estetice pentru a deveni model de video chat si pentru a face performanta. Tot ce trebuie sa ai este un obiectiv si iti doresti atat de mult sa il atingi incat sa fii dispusa sa iesi din zona ta de confort. Da, zona de confort pentru ca, pentru a atinge incasari de ordinul miilor de dolari lunar, trebuie sa fii serioasa, ambitioasa si sa tratezi acest job ca pe un oricare alt job din orice alt domeniu. Nimic mai mult!

“Inainte sa incep colaborarea cu Gloria Agency am avut diverse locuri de munca, ultimul fiind acela de chelnerita intr-un pub, job care necesita de multe ori sa lucrez peste program pe motiv de „personal insuficient” si sa accept la lucrez la „negru”. Salariul nu prea exista, mai mult bazandu-ma pe tips-uri (bacsis)." a spus Anne intr-un interviu marca Gloria.

  In urma cu 10 luni am vazut o reclama la un studio de videochat, mi-am luat inima in dinti si am aplicat la un alt studio decat Gloria. In timpul interviului am simtit ca ceva nu este in regula cu atitudinea persoanei cu care discutam, imi oferea bonusuri si multe avantaje si atunci mi-am ridicat un mare semn de intrebare " de ce sunt atat . Dupa aproximativ 2 luni m-am hotarat sa mai fac o incercare, asa ca am aplicat la Gloria Agency. Am ajuns sa discut cu HR-ul si, de data aceasta experienta a fost cu totul diferita, astfel incat sa ma motiveze sa vin si la sedinta foto de angajare. Nu doar ca mi s-au deschis alte orizonturi, dar m-au invatat cum sa devin model de Top. Am ajuns sa castig sume cu multe zerouri, iar dupa doar 8 luni de colaborare ca model glamour mi-am permis sa achit un avans substantial pentru casa visurilor mele.”

 

Anne reprezinta un reper in adevaratul sens al cuvantului pentru toate modelele aflate la inceput de drum care se tem de acest job si nu au incredere in imaginea lor sau in fortele proprii. Desi multi oameni ar spune ca modelele de videochat trebuie sa aiba niste atuuri fizice peste medie, ei bine, lucrurile nu stau chiar asa! Desi la inceputul colaborarii noastre nivelul de limba engleza era unul cu mult sub medie, iar implicarea ei una aproape inexistenta (venea foarte rar pe la agentie), Anne nu reusea sa aiba incasari mai mari de 1000$ lunar in primele perioade (1perioada=2saptamani), dar cu implicare, seriozitate si nunca sustinuta a ajuns ca in 8 luni sa aiba venituri nete lunare (adica bani incasati dupa plata taxelor) de peste 10.000$. Haideti sa aflam cum a reusit!

 

In urma ariilor critice de dezvoltare identificate la Anne, trainerii nostri au intocmit un plan personalizat accelerat de training, focusandu-se pe cele mai importante in cazul ei, cum ar fi:

 

  • Imbunatatirea abilitatilor de exprimare in limba engleza;
  • Imbunatatirea imaginii pe camera. Incepand cu explicarea si asumarea faptului ca orice model de videochat trebuie sa fie in primul rand un bun entertainer, ca este extrem de important sa fie ea insasi pe camera si nimic mai mult deoarece membrii apreciaza modelele extrem de naturale in comportament. Asadar, trainer-ii nostri au petrecut zeci de ore cu Anne pentru a-i identifica stilul personal si pentru a-i cizela si maximiza impactul asupra membrilor;
  • Imbogatirea bagajului personal de cunostinte generale, asistand-o pe Anne in permanenta in timpul prezentei ei pe camera si furnizarii de cunostinte generale dintr-o arie larga de domenii atunci cand a fost necesar;
  • Indentificarea motivelor care au facut-o pe Anne sa aleaga acest job, factorul motivator principal ( achizitionarea unui apartament), precum si creionarea unui plan pe mai multe etape pentru atingerea acestui obiectiv.

 

Foarte important de stiut este faptul ca un model de videochat de success trebuie sa fie implicat intru totul. Atunci cand spunem “implicat” ne referim la tratarea acestui job ca un oricare alt loc de munca, la un program de lucru echilibrat si SMART. Aceasta reteta duce intr-un timp foarte scurt la incasari cu mult peste media pietii locurilor de munca din Romania. Este absolut necesar ca modelul sa lucreze 5 zile pe saptamana (in intervalul de luni pana duminica) cu un program de lucru de 8 ore pentru a avea timpul necesar unei expuneri pe site si pentru a-si forma o baza de membri platitori si de ce nu, de prieteni virtuali. Anne a inteles importanta acestui aspect si si-a dat toata silinta sa aiba orele online necesare acumulate pentru a atrage suficienti admiratori.

 

Determinarea, motivatia insuflata si increderea in echipa dar si in propriile ei forte au facut-o sa realizeze ca visul ei se poate indeplini mai repede decat si-ar fi putut imagina. Asadar, Anne a reusit sa inregistreze o medie de 10.000$/luna venit net alaturi de noi dupa cele 8 luni, suma care i-a permis sa isi achite un avans substantial pentru un apartament cu 3 camere intr-un complex rezidential, urmand sa contracteze un credit prin programul „Prima Casa”.

 

⚠️In aceasta perioada dificila, va asiguram cele mai bune conditii impotriva ⚠️COVID19⚠️ de a lucra intr-un mediu sigur.

1. In sediul nostru se efectuează dezinfectarea și igienizarea de către o echipă specializata in combaterea COVID-19 o data la 14 zile.

2. Punem la dispozitia angajatilor masti tratate viral, fiind obligatorii in incinta studioului.

3. Programul de lucru este conceput in ture, la ore diferite, evitand astfel intersectarea modelelor.

4. Cu ajutorul lampilor UV recent achizitionate, decontaminam zilnic fiecare camera, inainte si dupa fiecare tura.

5. Am amplasat folie de incaltaminte la intrarea in locatie si dispensere cu dezinfectanti pe toata suprafata agentiei.

Te invitam sa te convigi singura de aceste aspecte!

Lasă un mesaj
Aplica