BLOG
Blogul Gloria e locul în care te conectezi cu noutățile din agenția noastră, citești impresii din călătorii, te pui la curent cu trendurile din fashion, styling & make-up și găsești sfaturi și recomandări utile pentru jobul tău.

Good job, great team!

 

Good job, great team!, 1, gloria-agency.ro

Compania pilot Gloria Agency, s-a transformat intr-o adevarata agentie de modele cu o experienta de peste 16 ani. Ceea ce ne deosebeste de alte companii din domeniu, este conceptul de agentie pe care l-am implementat, confidentialitatea pe care o oferim, dar si rezultatele modelelor sunt unu din succesurile noastre. Gloria Agency se afla intr-o continua dezvoltare, in prezent avand deja 3 sedii in centrul Bucurestiului si unul in curs de dezvoltare in Miami, USA. 

 

 Multe companii promit venituri de peste 5000$ fara sa mentioneze ca acest lucru este posibil doar daca esti serioasa si respecti programul de lucru, daca cunosti limba engleza si mai ales, daca alegi echipa potrivita! Nu poți atinge cele mai înalte culmi ale acestei cariere, fără o echipă profesionistă care să te susțină în mod regulat.

Ce oferim:

  • Iti garantam 12.000de lei venit garantat sau 65%procent din încasări in primele 3 luni; Adica 4000Lei pe luna ( cu taxele platite) sau 65% procent. Dar cu siguranta poti castiga mai mult!
  • Siguranta taxelor platite lunar;
  • Confidentialitate si legalitate 100%;
  • Program fexibil;(o data la 2 saptamani iti faci programul pentru urmatoarele 2 saptamani)
  • Dupa 3 luni de colaborare, iti garantam venituri minime de $3000/luna.
  • Motivare si concursuri lunare cu premii;
  • Nu oferim bonus de angajare. Daca te intrebi de ce, raspunsul este unul simplu si onest: pentru ca nu te cunoastem si nu putem oferi un bonus unei persoane straine. Daca treci de interviu, iti oferim sansa sa colaborezi cu o echipa care te va face sa vii la job de placere.

Good job, great team!, 2, gloria-agency.ro

La Gloria Agency, un model nou castiga peste 3000$/luna, un model mediu peste 6000$, iar un model de TOP peste 10000$.

Te vei convinge singura dupa primele ture stand de vorba cu colegele tale.

Un model are nevoie si de relaxare, astfel ca de doua ori pe an, modelele Gloria(cele care castiga concursuri sau doresc sa apara pe social media) viziteaza America impreuna cu echipa Gloria. Din pacate 2020-2021 ne-a dat planurile peste cap din cauza la situatia cu virusl COVID, dar cu siguranta o sa incepem sa calatorim mai des.

Si asta nu e tot! Organizam vacante in Delta Dunarii, Grecia, Ungaria, Portugalia, care au ca scop crearea de content, dar si cunoasterea echipei. In luna Iunie 20 de modele au fost in Grecia! In luna August le-am organizat un super concurs, si cele mai bune modele vechi, dar si noi, o sa plece in MIAMI cu echipa Gloria!

 

Asta este unul din clipuri organizat cu modelele Gloria care accepta sa apara pe social media si uite cum au primit vestea cu Miami!

Cel mai important aspect este ca echipa Gloria incurajeaza modelele sa isi seteze obiective concrete. Fie ca este vorba despre o masina, o casa, sau chiar propria afacere, toate visurile se indeplinesc la Gloria! Nu, nu este usor, dar da, este adevarat! Noi ne implicam sa-ti atingi obicetivele!

Ce au realizat cateva dintre modele?

Raven – si-a achzitionat un Porsche Macan;

Erika - deja cu un apartament în Iași, l-a achiziționat si pe cel de-al doilea în București, pentru mai multă stabilitate;

Anais - este model nou, și-au oferit un bust de încredere printr-o intervenție estetică, iar acum a ajuns la incasari de peste5000$ luna banii ei.

Sandra - are un apartament în București, la mare si vrea sa mai achizitioneze unul in Bucuresti;

Good job, great team!, 3, gloria-agency.ro

Acestea sunt doar o parte din realizarile modelelor noastre de anul acesta! Da este adevarat, dar nu, nu este usor!  Ele sunt modele active si poti afla direct de la ele cum au reusit sa atinga obiectivele.

Aplica pentru un job la Gloria aplicand pe site sau o poti contacta pe colega noastra Adina/Eve la telefon sau pe WhatsApp, la numarul de telefon 0729330330

Be Your Own Boss!!! #GloriaBossLadies

Formularul de Aplicare

Gloria Agency a apărut în