BLOG
Blogul Gloria e locul în care te conectezi cu noutățile din agenția noastră, citești impresii din călătorii, te pui la curent cu trendurile din fashion, styling & make-up și găsești sfaturi și recomandări utile pentru jobul tău.

Gloria Agency te provoaca sa faci o schimbare

“Tu cum ti-ai dori sa arate viata ta?”

Gloria Agency te provoaca sa faci o schimbare, 1, gloria-agency.ro

Acesta este subiectul la care fiecare dintre noi s-a gandit cel putin o data! De foarte multe ori, ne este frica sa visam la lucruri marete, din cauza faptului ca unele dintre ele par a fi intangibile, imposibil de realizat sau cel putin cu un potential de indeplinire mult prea indelungat. Ne impiedicam de temeri legate de capacitatea noastra de a reusi si, prin urmare, avem tendinta de a renunta foarte usor la visurile noastre. De la acest lucru pana la a ne limita intr-o zona de “atat se poate”, este doar o linie fina. Intervine acea frica de esec care de multe ori este mult mai puternica decat dorinta de a excela.

Daca doresti sa elimini acesta bariera din ecuatia realizarii visurilor tale, atunci, alegerea job-ului potrivit devine extrem de importanta. Marea majoritate a job-urilor din Bucuresti si nu numai, nu sunt de natura sa iti asigure mai mult de o chirie si necesitatile lunare. Aceste job-uri nu iti vor putea asigura niciodata niste venituri importante, iar sansele ca visurile tale sa prinda contur sunt pe zi ce trece mai scazute.

Noi, echipa Gloria Agency, te sustinem ca idealurile tale sa devina realitate!

Nu mai trebuie sa renunti la tot ceea ce ai visat, la viata pe care ti-ai proiectat-o cu atat de multa speranta! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ai curaj. Curajul de a incerca ceva nou si de a accepta provocarea noastra!

Daca stii sa vorbesti si sa scrii in limba engleza la nivel mediu sau avansat, Gloria Agency iti lanseaza provocarea de a veni in echipa noastra de modele de chat.

Cu o echipa care te sustine, capeti incredere in fortele tale si iti poti atinge toate scopurile.

La Gloria Agency nu esti singura. Cu toii lucram pentru visul tau.

Cu o echipa care te sustine, capeti incredere in fortele tale, in spatele tau se vor afla constant profesionisti cu peste 16 ani de experienta in industrie, care iti vor fi alaturi din prima zi. Vei avea parte de:

-locatii in inima orasului (Piata Romana si Nerva Traian, Bucuresti)

-program flexibil(iti organizezi tu programul pe urmatoarele doua saptamani)

-propriul consultant de imagine 

-propria echipa de traineri exclusiva din fete

-experti in psihologie si resurse umane

-makeup & hairstyle

-training de makeup

-confidentialitate, siguranta si contract

-concursuri si bonusuri marca Gloria.

Gloria Agency te provoaca sa faci o schimbare, 2, gloria-agency.ro

Gloria Agency a schimbat vietile multor modele care au ales acest job, iar marturiile lor spun totul! Poti vizita sectiunea Testimoniale si sa te convingi singura.

Modul in care ne implicam si rezultatele de TOP, este unul dintre cele mai mari motive de satisfactie pentru noi. De la masina pana la apartamente, case si vacante peste tot in lume, le poti avea inca din primele luni la Gloria.

Succesul Gloria Agency inseamna succesul modelelor noastre.

Trebuie sa stii, insa, ca nimic nu se poate obtine fara ambitie, perseverenta, dedicare si efort. Cat timp indraznesti, nu doar visezi, si lucrezi in directia indeplinirii obiectivelor tale, poti deveni chiar tu unul dintre exemplele noastre de succes. 

Acesta este momentul tau! Te asteptam sa ne contactezi sau sa ne faci o vizita la unul dintre cele doua officeuri din Bucuresti, Piata Romana sau Nerva Traian,  pentru a te convinge singura, dar si a afla care sunt oportunitatile tale impreuna cu Gloria!

Tu cum ti-ai dori sa arate viata ta?

Your dream is our mission.

Formularul de Aplicare

Gloria Agency a apărut în