BLOG
Blogul Gloria e locul în care te conectezi cu noutățile din agenția noastră, citești impresii din călătorii, te pui la curent cu trendurile din fashion, styling & make-up și găsești sfaturi și recomandări utile pentru jobul tău.

Fii studentă cu Gloria JOB Bucuresti

 

Ce presupune jobul de model chat si cine face parte din echipa Gloria?

    Fii studentă cu Gloria JOB Bucuresti, 1, gloria-agency.roActivitatea unui model de chat inseamna transmiterea de imagini live si dialog intre model si mai multe persoane din diverse tari prin intermediul internetului si a unei camere video performante, si se numeste videochat. Continutul show-ului sau al dialogului dintre model si membri (persoane ce acceseaza aceste site-uri), tine strict de imaginatia fiecaruia, dar se bazeaza pe#erotic.

    Un model nou la Gloria, are o medie de 3000 $ pe luna dar daca stii engleza avansat, esti o persoana implicata, poti castiga si din primele luni peste 5000$.

    Pentru a afla mai multe despre ce presupune jobul de model chat , te invitam la interviu.

   Ce inseamna interviul?

    La interviu vei sta de vorba cu Adina, HR Managerul de la Glorya. Povestiti despre tot ce vrei sa stii despre chat, iti va prezenta ce beneficiile si avantajele de a colabora cu Gloria.

 

Ca sa fim si mai naturali, am creat un clip video de prezentare. Lana si persoanele din clipul video, sunt persoane pe care o sa le intalnesti chiar din prima zi de colaborare. 

 

De fapt, „interviu” este prea mult spus, va fi o discutie libera cu Adina in care veti povesti de la A la Z despre videochat.
   

La final, veti stabili impreuna o zi in care să vorbiti la telefon pentru a ii confirma sau nu, daca veti colabora sau poti da un raspuns chiar si pe loc, este alegerea ta.

Cerinte:

  • Limba egleza obligatoriu mediu-avansat.
  • Sa fii ambitioasa si sa ai un target bine stabilit.
  • Sa fii comunicativa.
Daca treci interviul, oferim:
  • 65%procent
  • Confidentialite
  • Sansa de a calatori cu Gloria in USA.
  • Training personalizat de catre cei mai buni traineri.
  • Garantam minim3000$dupa primele 3 luni de colaborare.

Nu ezita! Suntem aici sa te sustinem in orice decizie vei lua si sa te ajutam sa dezvoltam impreuna un nou inceput. https://www.gloria-agency.ro/contact

 

 

⚠️In aceasta perioada dificila, va asiguram cele mai bune conditii impotriva ⚠️COVID19⚠️ de a lucra intr-un mediu sigur.

1. In sediul nostru se efectuează dezinfectarea și igienizarea de către o echipă specializata in combaterea COVID-19 o data la 14 zile.

2. Punem la dispozitia angajatilor masti tratate viral, fiind obligatorii in incinta studioului.

3. Programul de lucru este conceput in ture, la ore diferite, evitand astfel intersectarea modelelor.

4. Cu ajutorul lampilor UV recent achizitionate, decontaminam zilnic fiecare camera, inainte si dupa fiecare tura.

5. Am amplasat folie de incaltaminte la intrarea in locatie si dispensere cu dezinfectanti pe toata suprafata agentiei.

Te invitam sa te convigi singura de aceste aspecte!

Formularul de Aplicare

Gloria Agency a apărut în