BLOG
Blogul Gloria e locul în care te conectezi cu noutățile din agenția noastră, citești impresii din călătorii, te pui la curent cu trendurile din fashion, styling & make-up și găsești sfaturi și recomandări utile pentru jobul tău.

Fii model de chat cu Gloria!

Fii model de chat cu Gloria!, 1, gloria-agency.ro

Compania pilot Gloria Agency, s-a transformat intr-o adevarata agentie de modele de chat cu o experienta de peste 16 ani. Ceea ce ne deosebeste de alte companii din domeniu, este conceptul de agentie pe care l-am implementat, confidentialitatea pe care o oferim, dar si rezultatele modelelor. Gloria Agency se afla intr-o continua dezvoltare, in prezent avand deja 3 sedii in centrul Bucurestiului si unul in curs de dezvoltare in Miami, USA.

Experienta acumulata in toti acesti ani, o echipa formata exclusiv din fete, profesionisti in domeniul videochatului, precum si oferirea de servicii de cea mai inalta calitate, garanteaza faptul ca vom obtine de fiecare data cele mai bune rezultate impreuna. In ultimele luni, modelele Gloria au fost de fiecare data in top 3 pe site-urile cu care colaboram.

Ce ne defineste: 

PASIUNEA si IMPLICAREA - punem aceste ingrediente magice in tot ceea ce facem, iar acest lucru se reflecta nu doar in rezultatele pe care le avem, ci si in activitatea noastra zilnica. Modelele pe care le reprezentam sunt cel mai bun exemplu, iar noi nu ne ferim sa ne aratam mandria cu fiecare ocazie.

De ce suntem cei mai buni:

Pentru ca ne recomanda cu incredere peste 100 de modele, multe dintre ele lucrand cu noi de peste 4 ani. Sandra, model de top Gloria Agency de peste 4 ani, se afla printre catigatoarele concursului pentru plecarea in Miami de anul acesta si a hotarat sa creeze singura un video original, in rime, in care ne povesteste despre beneficiile carierei de model videochat si despre cum i s-a schimbat viata de cand a hotarat sa faca videochat. Ce facem in Miami? Mergem sa cream content, sa vizitam cele mai frumoase locuri si ne distram. 

Sursa: Video Sandra Miami, 2021

Videochatul a ajuns un domeniu de activitate si totusi, este inca un cuvant TABU in Romania. De aceea, din cauza preconceptiilor si a faptului ca este un domeniu nou, multe dintre modele se feresc sa spuna ca fac videochat.  Iti este teama sa nu fii descoperita?  Noi iti oferim sustinere si confidentialitate 100% pentru a-ti proteja indentitatea. Cum facem asta?

  • Lucram cu websiteuri din USA
  • Romania este banata
  • Se aloca un nickname(un alt nume), 
  • Datele tale personale nu sunt publice.
  • Contractul de colaborare se inregistreaza cu un numar la noi in firma iar cei de la ANAF nu au acces la el, decat in cazul unui control la firma.
  • Iti oferim suport si informatii pentru a sti ce sa faci ca sa nu fi descoperita.

La Gloria sunt 10 modele care primesc mai multe beneficii pentru ca si isi asuma sa apara public, sa vorbeasca deschis despre activitatea de videochat, iar pe aceasta cale LE MULTUMIM!

Cat poate sa castige un model nou?

Fii model de chat cu Gloria!, 2, gloria-agency.ro

Ca model nou in cadrul agentiei noastre, poti ajunge la incasari de 5000 de Dolari Pe Luna, inca din primele luni. Lipsa de experienta nu constituie un dezavantaj, Gloria Agency te poate transforma intr-un model de top chiar daca domeniul tau de activitate a fost cu totul altul. La Gloria sunt obligatoriu urmatoarele cerinte:

  • Limba engleza obligatoriu mediu-avansat.
  • Sa fii ambitioasa si sa ai un target bine stabilit

Nu stii engleza foarte bine dar esti ambitioasa? Avem suport de training care sa te ajute, si este foarte important sa inveti intr-un timp foarte scurt pentru ca numai asa poti ajunge sa-ti atingi obiectivele.

Află mai multe despre cât se câștigă din videochat?

Cat poate sa castige un model de top sau cum pot sa-ti iei o casa sau masina?

Este bine cunoscut faptul ca modelele noastre au reusit sa isi indeplineasca visul prin achizitionarea unui apartament, o masina sau o operatie estetica, un business sau alte obiective pe care le-au dorit. Lana este una dintre modelele care a acceptat sa fie imaginea Gloria si sa vorbeasca deschis despre cati bani a facut, ce apartament si-o luat si despre visele ei, chiar in video-ul de mai jos.

Lana model de Top Gloria “Your dream is our mission!”

  Echipa noastra realizeaza strategii personalizate pentru fiecare model si este alaturi de tine la fiecare pas pana ajungi in punctul pe care tu ti-l doresti.  Noi iti propunem sa programezi un interviu si sa vii sa te convingi daca poti sau nu sa incepi acest JOB.

Ce inseamna interviul?

La interviu vei sta de vorba cu Adina, HR Managerul de la Gloria. Ca sa fim si mai naturali povestim despre tot ce vrei sa stii despre chat, iti prezentam ce beneficii si avantaje ai in colaborarea cu Gloria De fapt, „interviu” este prea mult spus, va fi o discutie libera in care povestim de la A la Z despre chat, plusuri si minusuri despre jobul de model de chat.
La final, vom stabili impreuna o zi in care să vorbim la telefon pentru a confirma sau nu, daca vom colabora sau poti da un raspuns chiar si pe loc, este alegerea ta.

Daca si tu vrei sa faci parte din aceasta echipa, nu ezita si alatura-te echipei noastre.

Fii model de chat cu Gloria!, 3, gloria-agency.ro Raluca Hr Manager

Phone 0729330330

WhatsApp: 0729330330

E-mail: [email protected]

Web: www.Gloria-agency.ro/contact

Your dream is our mission! 

Formularul de Aplicare

Gloria Agency a apărut în