BLOG
Blogul Gloria e locul în care te conectezi cu noutățile din agenția noastră, citești impresii din călătorii, te pui la curent cu trendurile din fashion, styling & make-up și găsești sfaturi și recomandări utile pentru jobul tău.

Despre videochat Adult versus NonAdult.

 

 
Veti gasi informatii despre fiecare categorie in parte dar ca o concluzie, noi consideram ca:

1. Videochat Non-Adult este o categorie unde incep in general fetele mai putin extrovertite, mai timide si care doresc sa-si descopere si alte calitati decat pe cele pe care le stiu deja.
2. Videochat-ul Adult este o categorie pentru fetele increzatoare in propriile forte, uneori cu mai multa experienta in domeniu dar si care doresc sa aibe venituri mai mari.

Despre videochat Adult versus NonAdult., 1, gloria-agency.ro    Videochat NonAdult presupune, in cea mai mare parte, conversatie, dar include si miscari senzuale. Oricine a avut sau are un partener de viata stie ca senzualitatea este o arma puternica pentru femei. Barbatii iubesc femeile misterioase si provocatoare, de aceea poti include si miscari senzuale atunci cand esti online. Aceasta categorie nu implica nuditate, bazandu-se doar pe arta conversatiei, buna dispozitie si senzualitate. Dar sa nu uitam ca este vorba de videochat si trebuie sa tratezi aceasta categorie prin a avea atitudine si lenjerie sexy. 

    Daca esti o persoana introvertita te vei bucura sa afli ca videochat Nonadult iti ofera posibilitatea sa-ti imbunatatesti tehnicile de comunicare si persuasiune, castigand in acelasi timp si bani. Dar cel mai mult sa te cunosti pe tine. 

    Desi videochat este un domeniu pentru fetele sigure pe ele, cu foarte multa atitudine, sectiunea NonAdult este categoria cu care incep, in general, fetele mai putin extrovertite mai timide, care doresc sa-si descopere si alte calitati decat pe cele pe care le stiu deja.
    La sectiunea videochat NonAdult nu este nevoie sa ai experienta, insa este necesar sa cunosti limba engleza, la nivel avansat, deoarece sesiunile platite (privaturile) se bazeaza in proportie de 60% pe conversatie, iar restul de 40% pe imagine.

    Daca vei incepe activitatea de model chat online la categoria videochat Non-Adult, in momentul mutarii la categoria Adult vei fi pregatita si pentru site-urile cu complexitate ridicata inca din prima luna si castigurile tale o sa fie de 10 ori mai mari. 

Sectiunea videochat Adult, spre deosebire de cea NonAdult, atinge un nivel mai inalt de nuditate si erotism, insa nimeni nu te va obliga sa faci lucruri pe care nu esti dispusa sa le faci. Categoria de videochatAdult se bazeaza in principal pe imagine, feminitate, conversatie, senzualitate si mai ales seriozitate. Imaginea este un detaliu foarte important in dezvoltarea ta ca model de succes. Sunt modele de TOP care stau si se uita in privat la un FILM, povestesc pe subiecte bazate pe cultura sau stau si povestesc despre viata lor.

Despre videochat Adult versus NonAdult., 2, gloria-agency.ro

    Ca si in viata de zi cu zi, este primul impact asupra interlocutorului tau, tocmai de aceea trebuie sa acorzi foarte mare importanta aspectului tau in fata camerei video (imbracaminte, machiaj, coafura). Trainerii Gloria Agency te vor ajuta si te vor indruma ori de cate ori vei avea nevoie.

  Conversatiile cu membri sunt in majoritatea cazurilor placute, dar la fel ca in orice alt job, vei intalni diverse temperamente. De aceea modul in care te exprimi trebuie sa fie unul din principalele tale atuuri. Diplomatia, amabilitatea, buna dispozitie si arta conversatiei reprezinta calitatile unui model de chat online de succes, indiferent de categoria la care activeaza.

    Majoritatea membriilor care se afla pe astfel de site-uri, vin pentru a se relaxa. De aceea, noi consideram ca inainte de toate tu trebuie sa fii un entertainer si apoi un model de videochat. Aici vei intalni membri interesati doar de persoana ta, dar si doritori de conversatie si curiosi sa afle mai multe despre feminitatea si sexualitatea ta.

    Seriozitatea te va ajuta sa iti sporesti castigurile de-a lungul timpului, tocmai de aceea noi punem mare pret pe respectarea programului flexibil pe care tu il alegi. Programul este de 8 ore tocmai pentru a-ti putea fideliza membrii si pentru a putea aprofunda discutiile cu ei.

    Iti punem la dispozitie 2 intervale orare, zilnic, din care poti alege.  Iti vei face programul singura pe urmatoarele doua saptamani. Dupa ce va trece o perioada de timp si te vei acomoda cu jobul, vei prefera un anumit interval orar de lucru, ceea ce este si recomandarea noastra, astfel incat membrii site-urilor sa se muleze pe programul tau.

Cine suntem noi? Urmareste un video prezentat de Lana, model de TOP Gloria.

☎ Call or WhatsApp 0729330330 Adina Hr Manager.

Despre videochat Adult versus NonAdult., 3, gloria-agency.ro Adina persoana din poza, este persoana pe care o poti contacta pe whatsapp sau telefonic, sa o intrebi orice doresti sa afli despre videochat sau sa stabilesti un interviu, o intalnire, unde poti sa vii sa vezi sediul din Piata Unirii si sa o intrebi orice ce te intereseaza de acest JOB. 

Formularul de Aplicare

Gloria Agency a apărut în