Cum si cand pot sa renunt la videochat?

Mai jos, facem o analiza ampla a intrebarii de pe buzele tuturor.

APLICĂ AICI

Dupa cum am mentionat la inceputul articolului, acest job se adreseaza in special studentelor care vor sa inceapa un nou capitol in viata lor, un capitol independent de alte persoane, ce se evidentiaza prin satisfactia lucrului propriu.

   Un job placut, relaxant, din care rezulta un venit important este perfect pentru genul acesta de persoane. Ai timp sa capeti incredere in tine, iti dezvolti abilitatile de comunicare in limba engleza si ai un castig consistent cu care poti duce un trai linistit si poti chiar sa-ti pui bazele propriei afaceri, iti poti cumpara o casa si o masina.

 Intr-o perioada de 3-4 ani, perioada de tranzitie de la adolescenta la maturitate - este perfect acest job deoarece poti strange suficienti bani pentru ceea ce urmeaza, si anume un job pe masura studiilor terminate, care sa te reprezinte in societate. Dupa ce ai invatat ca banii se castiga relativ usor, iti va fi greu sa incepi cu un salariu clasic, insa atingandu-ti telurile in perioada in care ai lucrat ca model, lucrurile vor decurge diferit pentru tine.

   Trebuie sa deprinzi valoarea banilor altfel si sa treci la urmatoarea treapta. Poti folosi experienta acumulata in acest job in viitoarea relatie si astfel nu risti sa traiesti in continuare in lumea virtuala pe care ai creat-o in acest timp.


Din primele luni


 primele luniJobul ca model in videochat este un job adresat tinerelor studente care au nevoie de un start in drumul maturitatii cu dreptul. Acest job este adoptat in special de tinerele care vin din afara Bucurestiului, nu gasesc un alt job stabil sau nu au cum sa-si permita un trai decent. Imbinand utilul cu placutul, pe langa faptul ca interactioneaza cu un mediu tanar si exerseaza frecvent engleza, castigul va fi cu mult peste medie. Astfel li se permite tinerelor sa se intretina singure, sa-si continue studiile si de ce nu, sa porneasca o familie intr-o casa noua.

   Desi este numit si 'jobul perfect' datorita multitudinii de beneficii, exista un moment in care vrei sau trebuie sa renunti la acest job.

Lucrand intr-un mediu nou, exista si posibilitatea sa nu te adaptezi locului de munca si cerintelor, sa nu te regasesti, sa nu fie conform asteptarilor sau pur si simplu sa trebuiasca sa renunti. Acest lucru se poate face cu un preaviz de 2 saptamani, insa daca exista un motiv intemeiat se poate face si fara preaviz. Totusi, trebuie tinut cont ca lucrand in acest domeniu, fiecare fata face un compromis, iar riscurile asumate ar trebui sa merite. Cel mai indicat ar fi ca in cazul in care ai inceput sa lucrezi ca si model, sa-ti folosesti toate atuurile si energia in crearea unui venit consistent si sa renunti dupa ce ai reusit sa realizezi ceva satisfacator, de lunga durata, din banii castigati.

   Un alt segment al modelelor care renunta in mai putin de 3 luni sunt fetele care au mai lucrat si la alte studiori si nu s-au adaptat conditiilor unui job sau cerintelor si prefer sa caute libertate, schimband studiourile. Este cel mai gresit lucru pe care il poate face un model pentru ca nu apuca un training complet si personalizat, nu apuca sa isi faca un trafic fidel, iar tipsurile pe care le primeste de la fiecare trainer nu le poate aplica in mod corect. De aceea, indifferent de studioul ales, sugeram ca perioada de sedere sa fie de minim 6 luni pentru a observa in mod real atentia care i se acorda si modul de lucru.


Pana reusesc sa-mi strang bani si sa-mi caut un alt JOB.


alt job   Un alt segment al tinerelor care lucreaza in acest domeniu face parte din categoria celor care abordeaza jobul de model pana isi gasesc un alt job.

   In cazul in care ai lucrat ca si model in videochat o perioada destul de lunga (minim un an), poti urma cele 2 servicii in paralel pentru ca deja, ca si model, stii care este cererea pentru un venit mare, lunar. Insa daca esti un model nou si doesti sa activezi la cele doua joburi in paralel, randamentul tau ca si model nu va fi acelasi.

   Pentru a castiga peste 2000$ lunar, se cere creativitate, energie, disponibilitate in weekend si seriozitate. Odata ce aceste lucruri nu pot fi puse in practica, nici castigul nu este acelasi.

   Un model nou are nevoie de energie ca sa se afirme, sa isi castige membri fideli, ori avand un alt loc de munca, randamentul si concentrarea vor fi sub mediu.

   In plus, un membru are nevoie de o fata fresh, tanara, mereu zambitoare, mereu dornica sa il faca sa se simta mai bine. Un alt job nu are face decat sa-ti consume din timpul liber, iar potentialul scade in cazul ambelor locuri de munca.

Lasă un mesaj