BLOG
Blogul Gloria e locul în care te conectezi cu noutățile din agenția noastră, citești impresii din călătorii, te pui la curent cu trendurile din fashion, styling & make-up și găsești sfaturi și recomandări utile pentru jobul tău.

Cum si cand pot sa renunt la videochat?

   Este un job placut, relaxant, din care rezulta un venit important si este perfect pentru o persoana independenta si care vrea sa aibe venituri de peste 5000$. Ai timp sa capeti incredere in tine, iti dezvolti abilitatile de comunicare in limba engleza si ai un castig consistent cu care poti duce un trai linistit si poti chiar sa-ti pui bazele propriei afaceri, iti poti cumpara o casa si o masina.

Cat recomandam noi sa muncesti?  O perioada de 3-4 ani, care este o perioada de tranzitie de la adolescenta la maturitate - este perfect acest job deoarece poti strange suficienti bani pentru ceea ce urmeaza, si anume un job pe masura nevoilor tale sau a studiilor terminate, care sa te reprezinte in societate. Dupa ce ai invatat ca banii se castiga relativ greu, iti va fi greu sa incepi cu un salariu clasic, insa atingandu-ti telurile in perioada in care ai lucrat ca model, lucrurile vor decurge diferit pentru tine.

   Trebuie sa deprinzi valoarea banilor altfel si sa treci la urmatoarea treapta. Poti folosi experienta acumulata in acest job in viitoarea relatie si astfel nu risti sa traiesti in continuare in lumea virtuala pe care ai creat-o in acest timp.

Cand poti renunta?

Din primele luni

 Cum si cand pot sa renunt la videochat?, 1, gloria-agency.roJobul ca model in videochat este un job adresat persoanelor care doresc sa aibe venituri peste 5000$ dar si a tinerelor studente care au nevoie de un start in drumul maturitatii cu dreptul. Acest job este adoptat in special de toata lumea dar si de tinerele care vin din afara Bucurestiului, nu gasesc un alt job stabil sau nu au cum sa-si permita un trai decent. Imbinand utilul cu placutul, pe langa faptul ca interactioneaza cu un mediu tanar si exerseaza frecvent engleza, castigul va fi cu mult peste medie. Astfel li se permite sa se intretina singure, sa-si cumpere o casa sau sa continue studiile si de ce nu, sa porneasca un bussines.

   Desi este numit si 'jobul perfect' datorita multitudinii de beneficii, exista un moment in care vrei sau trebuie sa renunti la acest job.

Lucrand intr-un mediu nou, exista si posibilitatea sa nu te adaptezi locului de munca si cerintelor, sa nu te regasesti, sa nu fie conform asteptarilor sau pur si simplu sa trebuiasca sa renunti. Acest lucru se poate face cu un preaviz de 2 saptamani, insa daca exista un motiv intemeiat se poate face si fara preaviz. Totusi, trebuie tinut cont ca lucrand in acest domeniu, fiecare model face un compromis, iar riscurile asumate ar trebui sa merite. Cel mai indicat ar fi ca in cazul in care ai inceput sa lucrezi ca si model, sa-ti folosesti toate atuurile si energia in crearea unui venit consistent si sa renunti dupa ce ai reusit sa realizezi ceva satisfacator, de lunga durata, din banii castigati.

   Un alt segment al modelelor care renunta in mai putin de 3 luni sunt fetele care au mai lucrat si la alte studiori si nu s-au adaptat conditiilor unui job sau cerintelor si prefer sa caute libertate, schimband studiourile care ofera vise si bonusuri. Este cel mai gresit lucru pe care il poate face un model pentru ca nu apuca un training complet si personalizat, nu apuca sa isi faca un trafic fidel, iar tipsurile pe care le primeste de la fiecare trainer nu le poate aplica in mod corect. De aceea, indifferent de studioul ales, sugeram ca perioada de sedere sa fie de minim 6 luni pentru a observa in mod real atentia care i se acorda si modul de lucru.

Pana reusesc sa-mi strang bani si sa-mi caut un alt JOB.

Un alt segment al tinerelor care lucreaza in acest domeniu face parte din categoria celor care abordeaza jobul de model pana isi gasesc un alt job.

   In cazul in care ai lucrat ca si model in videochat o perioada destul de lunga (minim un an), poti urma cele 2 servicii in paralel pentru ca deja, ca si model, stii care este cererea pentru un venit mare, lunar. Insa daca esti un model nou si doesti sa activezi la cele doua joburi in paralel, randamentul tau ca si model nu va fi acelasi.

Pana ajung sa-mi ating financiar obiectivele.

   

Cum si cand pot sa renunt la videochat?, 2, gloria-agency.ro

 In primele luni vei castiga aproximativ 3000$ luna. Pentru a castiga peste 3000$ lunar, se cere creativitate, energie, disponibilitate in weekend si seriozitate. Odata ce aceste lucruri nu pot fi puse in practica, nici castigul nu este acelasi. Un model nou are nevoie de energie ca sa se afirme, sa isi castige membri fideli, ori avand un alt loc de munca, randamentul si concentrarea vor fi sub mediu.

 In plus, un membru(cel care plateste) are nevoie de un model fresh, mereu zambitoare, mereu dornica sa il faca sa se simta mai bine.  Iar daca ai avea si un alt job, nu are face decat sa-ti consume din timpul liber, iar potentialul scade in cazul ambelor locuri de munca.  Noi recomandam cand incepi sa muncesti in acest domeniul, sa te dedici 100% si atunci rezultatele o sa fie de TOP!

Formularul de Aplicare

Intrebari frecvente

Cat trebuie sa lucrez ca model de videochat pentru a obtine o siguranta financiara?

Perioada minima pe care o recomandam noi este de 3-4 ani, aceasta perioada reprezentand tranzitia de la adolescenta la maturitate.

Ma ajuta videochat-ul sa imi ating obiectivele financiare?

Da, cu ajutorul videochat-ului poti obtine venituri lunare de peste 5000 $.

Gloria Agency a apărut în