BLOG
Blogul Gloria e locul în care te conectezi cu noutățile din agenția noastră, citești impresii din călătorii, te pui la curent cu trendurile din fashion, styling & make-up și găsești sfaturi și recomandări utile pentru jobul tău.

Ce inseamna videochat in 2021? KanalD la emisiunea "Asta-i Romania! " prezinta un material despre videochat

Alaturi de Kanal D am raspuns provocarii de a va vorbi in fata camerelor despre videochat in 2020, oferind publicului posibilitatea de a descoperi povestile de succes ale modelele care lucreaza in studiourile noastre din Bucuresti, Piata Romana si Piata Unirii. Kanal D a facut un reportaj in emisiunea "Asta-i Romania!", unde impreuna cu echipa Gloria s-a vorbit deschis si transparent despre videochat, confidentialitate si cat castiga modelele la Gloria.


Sursa: Kanal D 

Ce inseamna videochat? Videochatul este un JOB bazat pe conversatie si erotism, iar pentru modelele care dau dovada de profesionalism si inteleg foarte bine domeniu, impactul psihologic este unul pozitv. Daca nu poti accepta ca muncesti ca model in videochat, exista un risc psihologic de frustrare/depresie, insa acest lucru nu se aplica in cazul modelelor noastre,  ele ajungand la incasari foarte mari.

 

Videochatul a ajuns un domeniu de lucru si totusi, un cuvant TABU in Romania. De aceea, din cauza preconceptiilor si a faptului ca este un domeniul nou, multe dintre modele se feresc sa spuna ca fac videochat, dar uite ca in 2021 am reusit cu cateva modelele care au acceptat sa apara public si sa recunoasca ca fac videochat. 

De ce ne consideram cei mai buni? Pentru ca modelele ne recomanda cu incredere!

In 2019 ne-am mentinut constant in top 3 JASMIN, iar in Decembrie, modelul Mari, a terminat pe locul 1 cu incasari record in 2019 de peste $60.000. In 2020, am fost in top 3 pe websiteurile cu care colaboram cu alte 12 modele diferite, iar acest lucru se datoreaza faptului ca la Gloria mereu promovam intreaga echipa de modele, nu doar un singur model, iar modelul nou este la fel de important ca restul modelelor.

Incasari de top gloria Agency

 

 

 

 

Despre videochat

 

Cine suntem noi in domeniul videochat :

Gloria Agency face parte din grupul AVC Studio, un brand in domeniul videochat-ului cu o vechime de peste 16 ani pe piata de streaming online. Experienta acumulata in toti acesti ani, echipa formata exclusiv din fete, profesionisti in domeniul videochatului, precum si oferirea de servicii de cea mai inalta calitate, garanteaza faptul ca vom obtine de fiecare data cele mai bune rezultate impreuna. Are 3 agentii mari in Bucuresti si in 2021 deschide studio in Miami, USA.  Din 2016 pana in 2020 cand a inceput pandemia, 20 de modele plecau in USA impreuna cu echipa Gloria pentru schimb de experienta. Iar in 2021 ne-am decis sa deschidem un mare studio in Miami pentru modelele Gloria.

Ce ne defineste: 

PASIUNEA si IMPLICAREA - punem aceste ingrediente magice in tot ceea ce facem, iar acest lucru se reflecta nu doar in rezultatele pe care le avem, ci si in activitatea noastra zilnica. Modelele pe care le reprezentam sunt cel mai bun exemplu, iar noi nu ne ferim sa ne aratam mandria cu fiecare ocazie.

Daca esti in cautarea unui angajament pe termen lung, iar provocarile nu te sperie, ba din contra, sunt impulsul care te motiveaza spre birou zambind, te invitam sa ne cunoastem si sa vorbim despre viitoarea ta cariera!

Ti-am trezit interesul? Daca da, poti sa aplici online folosind formularul de aplicare de pe site-ul nostru, sa ne scrii pe WhatsApp sau sa ne suni.

Adina 0729 330 330 Adina, HR manager

 

⚠️Update 2020-2021:⚠️

 In aceasta perioada dificila, va asiguram cele mai bune conditii impotriva ⚠️COVID19⚠️ de a lucra intr-un mediu sigur.

1. In sediul nostru se efectuează dezinfectarea și igienizarea de către o echipă specializata in combaterea COVID-19 o data la 14 zile.

2. Punem la dispozitia angajatilor masti tratate viral, fiind obligatorii in incinta studioului.

3. Programul de lucru este conceput in ture, la ore diferite, evitand astfel intersectarea modelelor.

4. Cu ajutorul lampilor UV recent achizitionate, decontaminam zilnic fiecare camera, inainte si dupa fiecare tura.

5. Am amplasat folie de incaltaminte la intrarea in locatie si dispensere cu dezinfectanti pe toata suprafata agentiei.

Te invitam sa te convigi singura de aceste aspecte!

Lasă un mesaj
Aplica