BLOG
Blogul Gloria e locul în care te conectezi cu noutățile din agenția noastră, citești impresii din călătorii, te pui la curent cu trendurile din fashion, styling & make-up și găsești sfaturi și recomandări utile pentru jobul tău.

Calatorim in Grecia si Miami in 2021

An de an organizam concursuri cu premii pentru cele mai bune modele Gloria, dar si pentru cele noi.  Acestea au sanse sa castige o plecare in schimb de experienta cu Gloria. Grecia, America, Europa... calatorim peste tot in lume!

Ce am facut in Las Vegas? 

  • ședințe foto, cu scopul de a crea conținut original marca Gloria.
  • ședințe video în numeroase locații din USA.
  • content social media pentru conturi personale. dar si de munca(la alegere).
  • shopping in cele mai mari outlet-uri din USA.

Scopul majorității călătoriilor noastre este relaxarea sau distracția, unele dintre ele au și un scop educativ. În fiecare an, participăm la summit-uri internaționale în locațiile mai sus amintite, cu diverse ocazii: ateliere și instruire pentru modele, evenimente pentru echipa noastră de training și, desigur, petreceri în care modelele au facut schimb de experiențe si au cunoscut obiceiuri si culturi noi. 

20 de modele de la Gloria merg in Grecia in Iunie 2021. Ce facem acolo?Calatorim in Grecia si Miami in 2021, 1, gloria-agency.ro

 Știm că imaginea are un aport extraordinar în ceea ce înseamnă mediul online și  de aceea depunem eforturi constante pentru a pune modelele în cea mai bună lumina. Sedințe foto, dar și video, în numeroase locații din Grecia.

Mergem pe o croaziera de 4 stele in insulele insorite ale Greciei, in plin sezon turistic.

Toate costurile legate de transport (bilet avion dus-intors), cazare, food&drinks, etc., vor fi suportate integral de catre Gloria Agency. Printre "micile" suprize pregatite se vor numara si mese servite in vestitele taverne grecesti, degustari de vinuri internationale si muuulta distractie pe timp de zi! :) 

Miami in 17-27 Noiembrie 2021?

 Daca vrei sa iei parte la aceste calatorii, organizam un concurs pentru modele vechi, dar si pentru cele noi, in perioada Iulie-August 2021. Știm că imaginea are un aport extraordinar în ceea ce înseamnă mediul online și de aceea depunem eforturi constante pentru a pune modelele în cea mai bună lumina. Sedințe foto, dar și video, în numeroase locații din Grecia.

Sunt modele de chat in Gloria si au acceptat sa apara in social media, iar pe aceasta cale, le multumim!!!

 

Daca vrei sa iei parte la aceste calatorii, nu ezita si alatura-te echipei noastre. Your dream is our mission!

Formularul de Aplicare

Gloria Agency a apărut în