BLOG
Blogul Gloria e locul în care te conectezi cu noutățile din agenția noastră, citești impresii din călătorii, te pui la curent cu trendurile din fashion, styling & make-up și găsești sfaturi și recomandări utile pentru jobul tău.

A CASTIGAT17.000$ IN 2 SAPTAMANI

Your dream is our mission! Nu e doar un slogan, e un adevar pe care ne bazam munca. De aceea de fiecare data cand un model Gloria Agency se autodepaseste, iar castigurile sunt pe masura, nu ne dorim decat sa o sarbatorim. Lana este colega voastra care a reusit, in perioada ce tocmai s-a incheiat, sa castige 17.000$. (30,000 incasari pe site)

Ca un model sa ajunga de TOP, trebuie sa puna accentul pe creativitate, profesionalism, charisma, sfaturile trainerilor si sa fie foarte serioasa. Castigurile de TOP ajung numai in urma implicarii si a acumularii experientei, iar un model care colaboreaza cu Gloria Agency are toate premisele unei reusite.

   Un model nou la Gloria,are o medie minima de 3000 $ pe luna dar daca stii engleza avansat, esti o persoana implicata, poti castiga si din prima luna peste 5000$. Pentru a afla mai multe despre ce presupune jobul de model videochat te invitam la interviu sa ne cunosti si sa stam de vorba despre acest job.

Ce inseamna interviul?

    De fapt, „interviu” este prea mult spus, va fi o discutie libera cu Adina in care veti povesti de la A la Z despre videochat. Vei sta de vorba cu Adina, HR Managerul de la Glorya Agency, iti prezinta locatia si benificiile pe care le oferim, iar tu îi poti adresa orice intrebare doresti și poti afla orice informatie utile despre acest domeniu.

 

La final, veti stabili impreuna o zi in care să vorbiti la telefon pentru a afla daca ai luat interviul, iar tu sa ne comunici daca vrei sa nu sa incepi colaborarea ta. Tot acest process poate dura pana la 3 zile, pana cand incepi sa faci primi banuti. 

 

Pentru ca ne dorim sa o cunoasteti mai bine pe Lana, i-am adresat cateva intrebari:

Q: De cat timp lucrezi cu Gloria Agency?

A: Lucrez in cadrul agentiei de 2 ani.

Q: Care e cea mai mare suma pe care ai castigat-o?

A: 30.000$

Q: Cum te simti dupa ce ti-ai depasit asteptarile pana acum?

A: Incredibil! Bineinteles ca orice reusita a fost un pas inainte spre a imi atinge visurile.

Q: Ce i-ai recomanda unui model nou de videochat?

A: Recomandarea mea pentru un model nou ar fi munca multa, perseverenta si rabdare multa. Dar cel mai important sa aleaga cu atentia agentia corecta. Nu vreau sa sune a reclama dar am lucrat in multe parti ca model si aici am gasit 100% tot ce am citit pe site, chiar mai mult dupa ce nu am fost model nou. Este super important sa faci alegeri corecte.

Q: Ce i-ai recomanda unei fete care si-ar dori sa se apuce de videochat?

A: Sa viseze, sa aiba niste teluri si sa munceasca in fiecare zi cu gandul la ele.

Q: Ce calitati trebuie sa aiba, in viziunea ta, un model de top?

A: Voi incepe cu increderea in sine pe care pun accentul constant, dar si dezvoltarea abilitatilor de comunicare, perseverenta si o doza de amuzament.

Q: Cum intentionezi sa te mentii la cel mai inalt nivel?

A: Intotdeauna am luptat pentru visurile mele, iar de acum inainte voi incerca sa fac acelasi lucru! Increderea in propriile forte m-a ajutat intotdeauna sa imi depasesc limitele. Voi continua in a face acelasi lucru si de acum inainte pentru a-mi depasi intotdeauna recordurile.

 

Care sunt cerintele la Gloria?

  • Limba egleza obligatoriu mediu-avansat.
  • Sa fii ambitioasa si sa ai un target bine stabilit.
  • Sa fii comunicativa.

Nu ezita! Suntem aici sa te sustinem in orice decizie vei lua si sa te ajutam sa dezvoltam impreuna un nou inceput. Aplica acum!sau la numarul de telefon 0729330330 Adina.

 

Formularul de Aplicare

Gloria Agency a apărut în