BLOG
Blogul Gloria e locul în care te conectezi cu noutățile din agenția noastră, citești impresii din călătorii, te pui la curent cu trendurile din fashion, styling & make-up și găsești sfaturi și recomandări utile pentru jobul tău.

Psihologia femeii: Ghid despre cum gandesc modelele online

 

Videochatul este acel domeniu de activitate despre care se vorbeste mult, desi nu se stiu multe, dar mai ales despre care exista foarte multe controverse in centrul carora se afla modelele. Multi oameni se intreaba ce anume din psihologia femeii le indeamna pe unele sa intre in aceasta industrie, daca banii sunt principalul motiv si ce fac ele in timpul orelor petrecute online.

Din punct de vedere psihologic, femeile sunt de multe ori mai puternice decat barbatii. De asemenea, acestea au capacitatea de a se reinventa si de a se ridica in momentele in care lucrurile intra pe un fagas negativ. Taria de caracter si pragmatismul sunt doar doua dintre caracteristicile modelelor de videochat care au stiut ce vor si si-au caldit cariere solide in acest domeniu.

Daca iti doresti sa devii model de videochat si nu stii ce se afla in spatele psihologiei feminine ale unei femei care deja lucreaza in acest sector, poti afla mai multe despre ce se petrece la un astfel de job si care sunt principalele stimulente pentru fetele din acest domeniu de activitate din acest articol.

 

Cuprins

 

1. Psihologia femeii: Gandire si trairi

Psihologia femeii: Ghid despre cum gandesc modelele online, 1, gloria-agency.ro

 

Inca din cele mai stravechi timpuri, femeia a fost acea fiinta diafana si delicata, al carei rol in societate era sa arate bine, sa ofere urmasi sotului sau si sa fie o buna gospodina. Tot in acele vremuri, aceasta nu avea dreptul la educatie, ceea ce ii limita foarte mult gandirea, optiunile legate de viata sa si activitatile pe care le putea desfasura.

Acea perioada este de mult apusa, astfel ca in ziua de azi unul dintre cele mai puterince cuvinte care pot descrie femeia este libertatea. Aceasta se aplica in toate ariile de mai sus in ziua de azi, ba mai mult, tinerele din ziua de azi isi pot alege cariere complexe pe ale caror culmi sa prospere.

Psihologia femeii s-a schimbat foarte mult de-a lungul timpului sau, mai corect spus, a evoluat atat din punctul de vedere al gandirii, cat si al trairilor pe care aceasta si le permite. 

Astfel:

 • in ziua de azi, o femeie poate hotari daca vrea sau nu sa se casatoreasca;
 • o femeie poate alege daca isi doreste sau nu copii;
 • isi permite sa fie melancolica, vesela, fericita oricand vrea;
 • isi permite sa se simta bine, sa isi aleaga persoanele cu care se simte bine;
 • isi permite sa gandeasca in afara tiparelor.

Psihologia feminina din ziua de azi ii permite acesteia sa fie independenta din toate punctele de vedere, iar aceasta caracteristica este una dintre cele mai puternice ale unui model online. Asadar, atunci cand alegi sa lucrezi in acest domeniu, primul lucru pe care il poti face este sa alegi un studio de videochat care sa te sustina sa iti atingi obiectivele.

Dar pana sa ajunga sa lucreze ca modele online, multe femei vin dintr-o lume in care prejudecatile isi pun amprenta pe psihologia si felul in care gandesc acestea.

 

1.1. Psihologia feminina in afara unui studio de videochat

Psihologia femeii: Ghid despre cum gandesc modelele online, 2, gloria-agency.ro

 

De cele mai  multe ori, cand vine vorba despre psihologia femeii care nu lucreaza in domeniul videochatului, exista cateva ideologii. Acestea sunt:

 • ideologia femeii care le judeca pe cele care aleg sa lucreze in acest domeniu;
 • ideologia femeii care nu judeca;
 • ideologia femeii careia nu ii pasa de ceea ce fac alti oameni;
 • ideologia femeii care isi imagineaza si isi doreste sa faca ce face un model online, dar nu indrazneste.

Pe langa acestea, exista o categorie aparte, si anume psihologia sexuala feminina, mai ales ca  videochatul este asociat cu erotismul, iar din acest punct de vedere, exista femeile pudice si indraznete. Desi ai putea sa gandesti ca cele din cea de-a doua categorie sunt cele care lucreaza in acest domeniu, vei fi surprinsa sa afli ca si cele din prima pot fi modele de top.

In afara lumii virtuale ale videochatului, in cea reala, exista mai multe tipuri de femei dupa psihologie.

 

1.2. Tipuri de femei dupa psihologie

Psihologia femeii: Ghid despre cum gandesc modelele online, 3, gloria-agency.ro

 

De-a lungul timpului, s-au realizat atat de multe studii in care s-au creat si foarte multe tipuri de femei dupa psihologia acestora, dar nu doar al lor, ci al oamenilor in general. Cu toate acestea, cele mai des intalnite sunt tipologiile bazate pe personalitate si care sunt 4 la numar:

 • cea sangvinica in care intra femeile extrovertite, optimiste si cu o vedere pozitiva asupra vietii;
 • cea colerica si care apartine femeilor cu caracter mai dificil, dar foarte energice si care sunt adesea vazute ca lideri;
 • cea flegmatica, in care intra femeile linistite, relaxate, atente la detalii si orientate spre rezultate;
 • cea melancolica in care se vor regasi femeile introvertite, sensibile, retrase si timide.

Un alt tip de psihologie feminina imparte femeile in personalitati de tip alfa si beta, in care primele sunt cele cu temperament sangvinic si coleric, ia in cea de-a doua categorie intra cele flegmatice si melancolice.

Conteaza aceste aspecte atunci cand faci videochat? Destul de putin, mai ales ca in aceasta lume virtuala poti fi cine vrei. Aceasta este principala psihologie din spatele unei femei, a unui model de succes in acest domeniu. Sa stii sa te transformi si sa te pui in pielea personajului pe care l-ai creat este probabil unul dintre cele mai mari avantaje ale unui astfel de job si care nu se regaseste in niciun altul.

Din punctul de vedere al psihologiei femeii, ca model online te poti elibera de toate prejudecatile, de toate lucrurile care te trag inapoi. Poti fi curajoasa, poti fi rusinoasa, poti fi exact cum iti doresti. De asemenea, iti poti explora si exploata latura sexuala in orice fel doresti.

De cele mai multe ori, un job in videochat vine cu prejudecati legate de psihologia eroticii feminine. Mai precis, ca vei fi nevoita sa faci lucruri si sa adopti comportamente care din punct de vedere sexual sunt imposibile sau in care nu te regasesti. Acest lucru este fals din mai multe puncte de vedere, mai ales din cel al persoanelor care judeca de pe margine si care nu recunosc faptul ca fiecare om are nevoi diferite, acest lucru fiind valabil si in lumea virtuala a modelelor online.

Un model de videochat consacrat nu doar ca stie acest lucru, ci stie si cum sa isi exploateze sexualitatea in asa fel incat sa isi ajute membrii, dar sa se ajute si pe sine.

 

2. Psihologia eroticii feminine si importanta sa in videochat

Psihologia femeii: Ghid despre cum gandesc modelele online, 4, gloria-agency.ro

 

Cand vine vorba despre legatura dintre femei si videochat, primul lucru care le vine in minte multora este folosirea sexualitatii in mod excesiv. Intr-adevar, acest job are o legatura destul de stransa cu erotismul si felurile in care poate fi exploatat acesta, insa nu este singurul lucru la care membrii modelelor se gandesc. O alta parere pe care cei care nu lucreaza in domeniu o au este ca toate fetele se gandesc doar la banii pe care ii castiga din aceasta cariera, si care sunt foarte multi.

Castigurile financiare sunt unul dintre beneficiile videochatului, insa daca te gandesti la o cariera in acest domeniu, iata cum ar trebui sa abordezi un astfel de job:

 • nu trebuie sa te gandesti doar la bani -  desi orice persoana lucreaza pentru un salariu, mai exista si alte moduri de a gasi motivatie;
 • un model online cu o cariera de succes a muncit foarte mult si a fost constant in activitatea sa, asadar, acestea sunt aspecte esentiale de care este bine sa tii cont;
 • nu conteaza daca esti o persoana introvertita care se incadreaza intr-una din tipurile de femei cu temperamentele prezentate mai sus, ci conteaza sa fii deschisa.

Pe langa acestea, psihologia eroticii feminine te va ajuta din mai multe puncte de vedere, printre care cele care merita mentionate sunt:

 • autocunoasterea sau cunoasterea de sine -  cu cat stii mai bine ce iti place, cu atat mai usor iti va fi sa interactionezi cu membrii tai in momentul in care incepi sa lucrezi;
 • sa fii deschisa – dupa cum apare si mai sus, este bine sa ai o atitudine pozitiva si sa nu iti fie frica sa descoperi ce iti place si ce le place membrilor tai;
 • sa fii dispusa sa incerci lucruri noi – experienta se castiga doar avand curajul de a-ti depasi limitele, chiar si din punct de vedere sexual.

Atunci cand hotarasti sa te angajezi in videochat, cel mai bine este sa incepi sa lucrezi la un studio, locul in care vei fi invatata diverse trucuri care sa iti faca jobul mai usor, chiar si psihologia sexuala feminina pe care te poti baza pentru a-ti atrage si mentine membrii interesati.

Dar care este psihologia unei femei care face videochat de mai multi ani si care are chiar o cariera in spate? Mai este aceasta normala sau dispretuieste sexul? Modelele sunt oameni normali care ,,functioneaza’’ exact ca restul persoanelor, ba chiar au si unele avantaje din punct de vedere al erotismului si magnetismului pe care il emana.

 

3. Psihologia sexuala feminina a unui model online

Psihologia femeii: Ghid despre cum gandesc modelele online, 5, gloria-agency.ro

 

Psihologia eroticii feminine spune ca pentru ca o femeie sa se simta sexy si atragatoare trebuie sa fie indeplinite mai multe conditii: unele care tin de ea, altele care tin de partenerul sau. Dar ce se intampla cu modele care fac videochat

Daca ar trebui definita, psihologia sexuala feminina a unui model tine de urmatoarele:

 • de felul in care femeia se raporteaza la ea insasi, iar multe dintre modele se simt dorite, nu folosite, in comparatie cu alte fete aflate in relatii conventionale;
 • un model online stie ca erotismul este doar o parte din jobul sau, nu intreg jobul sau;
 • o femeie care face videochat stie sa se foloseasca de erotismul si puterea sa de seductie pentru a-si satisface propriile fantezii si dorinte.

Asadar, din punct de vedere psihologic, o fata care face videochat si care are o cariera de succes nu este una care sa se sperie de erotism. Dimpotriva, un model are mai mult timp de a se descoperi pe sine. Aceasta stie sa isi exploreze si sa isi puna in valoare zonele erogene si se cunoaste foarte bine, astfel incat atunci cand ceva nu ii place, va sti sa evite lucrul respectiv cu gratie.

Daca ti se pare ca nu poti face ce face un model cu mai multi ani de vechime in spate, la inceput este suficient sa stii ce ii place unei femei in pat si ce iti place tie pentru a avea o baza de la care sa pornesti. Cu ajutorul sesiunilor de training, al sustinerii celor de la studio care stiu cum sa isi motiveze angajatii si  curajul si deschiderea ta, iti va fi usor sa iti cladesti cariera la care aspiri.

Psihologia femeii, indiferent ca este vorba despre una care face videochat sau una care nu lucreaza in acest domeniu, este aceeasi, modelele fiind persoane normale din toate punctele de vedere. Asadar, prejudecatile care se nasc in jurul acestui job sunt destul de usor de demontat odata ce alegi sa lucrezi intr-un studio.

In concluzie, nu exista nicio psihologie speciala a femeii care face videochat, din contra, modele care au cariere frumoase au mult mai multe avantaje, printre care mai multa libertate, mai multi bani, se simt mai bine in pielea lor si isi permit sa experimenteze tot ce doresc.

Sursa foto: Freepik.com.

Formularul de Aplicare

Gloria Agency a apărut în