BLOG
Blogul Gloria e locul în care te conectezi cu noutățile din agenția noastră, citești impresii din călătorii, te pui la curent cu trendurile din fashion, styling & make-up și găsești sfaturi și recomandări utile pentru jobul tău.

Interviu realizat de jurnalistii Libertatea | Nonadult si despre incasari de TOP

Interviu realizat de jurnalistii Libertatea | Nonadult si despre incasari de TOP, 1, gloria-agency.ro Nu, nu este usor, dar da, ESTE ADEVARAT! Este un record in 2019 pentru noi toti ca un model sa faca 60.000$ dar am vrut sa aratam ca imposibilul poate sa devina posibil.

Ce a facut pentru acesti bani ? De cateva luni si-a pregatit membrii, iar impreuna cu echipa si sustinerea Gloria, in p2 Decembrie a facut de 6 ori mai mult fata de cat facea constant, adica 60 mii de dolari. Nu, nu este usor dar nici imposibil! Vreti sa va convingeti daca este 100% adevarat? Este simplu, veniti si stati direct de vorba cu Mari.

Jurnalistii de la Libertatea au au vrut sa afle mai multe despre sectiunea nonadult (nu trebuie sa te dezbraci) si modelele glamour dar si cum arata o camera din centrul Bucurestiul, a stat de vorba Liviu, managerul Gloria dar si cu Sharon, un alt model Gloria.

 

 

Interviu realizat de jurnalistii Libertatea | Nonadult si despre incasari de TOP, 2, gloria-agency.ro

Liviu va explica de ce membrii vin sa plateasca pe nonadult si ce vor ei cu adevarat; "Diferența dintre psiholog și model este că modelul nu încearcă să te schimbe. Te duci la psiholog că ai onproblemă, aici nu vii că ai o problemă, poate pur și simplu vrei să vorbești despre ceva din viață pe care nu-l poți discuta cu toată lumea. Poate ai un divorț și nu vrei să discuți cu prietenii tăi să nu te judece, modelul te ascultă, te aprobă dacă e să te aprobe, dar nu încearcă să schimbe nimic." Liviu  Berbece, managerul Gloria Agency. În videochat se câștigă de la 3mii la 10mii de dolari pe lună. Contează experiența și orele de muncă ale modelelor. În România, industria videochatului ar fi estimată la 100 de milioane de dolari anual și ar fi peste 100 de mii de tinere și tineri care practică această meserie pe cont propriu sau în studiouri.

De ce ne consideram cei mai buni?

1. In 2019 am terminat constant in top 3 JASMIN si in Decembrie Mari, a terminat pe locul 1 cu incasari record in 2019 de peste $60.000. In Ianuarie 2020 am terminat in top 3 si in Februarie 2020 la fel am terminat pe locul 1 cu Aylin si Sandra pe 3. In aceste luni au fost modele diferite care au terminat in top 3 si la Gloria mereu promovam intreaga echipa de modele, nu doar un singur model.

Interviu realizat de jurnalistii Libertatea | Nonadult si despre incasari de TOP, 3, gloria-agency.ro

 Interviu realizat de jurnalistii Libertatea | Nonadult si despre incasari de TOP, 4, gloria-agency.roInterviu realizat de jurnalistii Libertatea | Nonadult si despre incasari de TOP, 5, gloria-agency.ro

2. De la an la an inovam si gasim solutii de promovare marca Gloria( urmareste proiectul din 2020 #LifeStylebyGloria)

3. Modelele Gloria au trafic platit si din 2020 pot sa se promoveze singure prin apasarea butonului de trafic. Da, nu este un mit, este ADEVARAT!

4. Echipa de TRAINERI, exclusiv formata din fete, care au cunostinte avansate despre tipologia membriilor dar si cum pot sa ridice un model de TOP.

5. Functionam ca o echipa perfecta ( incepand de la doamnele de menaj, pana la Owner)

6. Investim, calatorim si ajutam totate modele, sa ajunga la rezultatele dorite.( urmareste plecarea in Vegas in Ianuarie 2020, in Martie Lisabona, Budapesta....)

7. Confidentialitatea si legalitatea, este cea mai importanta pentru noi. Noi iti platim taxele lunar, lucru pe care poti sa-l verifici online la ANAF.

8. Partenerul principal Jasmin este considerat si partenr strategic. Primii in proiectul Certificat Jasmin in 2015, in 2020 revenim cu alte proiecte de promovarea a modelelor noi.

9. Lucram calitativ, nu cantitativ. 

10. Investim in imaginea ta( ex. salon de infrumusetare intern), plecari in USA pentru poze si video profesionale, parteneri externi pe video/foto. 

 

Ce ne-am propus in 2020?

Puterea exemplului este cel mai bun, iar Erika este relativ model nou Gloria si va prezentam un video facut in luna Decembrie 2019. Cu acordul ei, facem public acest video si pe 17 Ianurie 2020 pleaca in Los Angeles si Las Vegas cu echipa Gloria si dupa intoarcere, o sa aflam de la Erika ce a insemnat pentru ea America si calatoria cu echipa Gloria.

Cel mai important pentru noi nu sunt incasarile dar cu siguranta si pentru tina ca model. Ne dorim sa sustinem toate modelele care doresc sa-si indeplineasca vise mici, un telefon, sa isi faca o marire de sani, etc sau modele care viseaza la o casa noua sau o masina scumpa.

Haide sa faci parte din echipa Gloria! O poti contacta pe Adina pe whatsapp sau telefon 0729330330 si sa-i pui orice intrebare doresti despre videochat.

Formularul de Aplicare

Gloria Agency a apărut în