BLOG
Blogul Gloria e locul în care te conectezi cu noutățile din agenția noastră, citești impresii din călătorii, te pui la curent cu trendurile din fashion, styling & make-up și găsești sfaturi și recomandări utile pentru jobul tău.

Cum stiu ca nu sunt descoperita?

Cum stiu ca nu sunt descoperita?, 1, gloria-agency.ro

  Gloria Agency considera ca discretia fata de modelele cu care colaboreaza este o datorie, toti angajatii agentiei, de la trainer, modele sau persoanele din management, cunosc importanta confidetialitatii in domeniul videochat.

    De aceea, nimeni din cadrul Gloria Agency nu va dezvalui vreodata numele tau real, te asiguram ca jobul de model chat online ramane secret.

    Mai mult, ca o masura de securitate, am restrictionat accesul pe site-urile cu care colaboram, prin semnarea unor acorduri de confidentialitate si exclusivitate, astfel ca persoanele, familia, prietenii din Romania nu te pot descoperi.

    Venim in ajutorul tuturor modelelor prin a le oferi inca din prima zi training in acest sens, ba mai mult, le punem la dispozitie un manual care contine toate aspectele de care trebuie sa tina cont pentru a evita sa fie descoperite. Acest manual este realizat in interiorul Gloria Agency si se bazeaza pe o experienta de 12 ani in domeniul videochat.

    A fi model videochat nu este ceva rusinos, din contra este un job ca oricare altul, asemenea meseriei de actorie, pentru ca de fiecare data intri intr-un rol si-ti promovezi imaginea in lumea virtuala.

Formularul de Aplicare

Gloria Agency a apărut în