BLOG
Blogul Gloria e locul în care te conectezi cu noutățile din agenția noastră, citești impresii din călătorii, te pui la curent cu trendurile din fashion, styling & make-up și găsești sfaturi și recomandări utile pentru jobul tău.

La ce trebuie sa fiu atenta cand ma angajez?

La ce trebuie sa fiu atenta cand ma angajez?, 1, gloria-agency.ro

   Insa, te poti bucura de toate aceste lucruri cu o singura conditie: TRANSPARENTA TOTALA si CONFIDENTIALITATE 100%!

    Ce inseamna Transparenta totala?

    Tu ai acces la veniturile tale zi de zi si iti poti calcula singura imcasarile inca din primul minut petrecut online, iar agentia iti pune la dispozitie  un contract de colaborare in baza caruia vei fi platita bilunar (pe 5 si 20  ale lunii, date fixe pentru incasarea venitului). Te asiguram ca nicaieri nu o sa apara ca ai lucrat in domeniul videochat-ului si ca este scris doar in contractul aflat in posesia ta, care este confidential, pe care nu-l poate accesa nimeni fara acordul tau.

    Ca sa te asiguri ca taxele tale sunt achitate la zi, poti face o verificare direct la institutiile statului  sau prin citirea fluturasilor pe care ti-l inmanam periodic.

    CONFIDENTIALITATEA este cel mai important aspect pe care il respectam cu sfintenie!

    Datele tale personale, se regasesc doar in contract, document la care avem acces doar noi si tu, nimeni altcineva.

    In baza contractului iti alegi un nickname, pe care tu il preferi. Un aspect foarte important, pe care este bine sa il cunosti, este ca site-urile cu care colaboram ne ofera siguranta, servicii de exclusivitate, deci implicit ne ofera si confidentialitate pentru toate modelele cu care colaboram, iar aceastea nu vor fi expuse in nici un fel.

Formularul de Aplicare

Gloria Agency a apărut în