BLOG
Blogul Gloria e locul în care te conectezi cu noutățile din agenția noastră, citești impresii din călătorii, te pui la curent cu trendurile din fashion, styling & make-up și găsești sfaturi și recomandări utile pentru jobul tău.

Interviu realizat de jurnalistii Libertatea | De la A la Z despre chat

 Pentru studiourile de chat, decembrie este una dintre cele mai banoase luni din an. Un reporter de la Libertatea a vrut sa se convinga cat de mult se poate castiga in aceasta perioada si daca este adevarat.

 Mari este unul din modele care a castigat in luna Decembrie 2019 pe Jasmin peste $60.000 si a terminat ple locul 1.Da este un record in 2019!

Nu, nu este usor, dar da, ESTE ADEVARAT! Este un record in 2019 pentru noi toti ca un model sa faca 60.000$ dar am vrut sa aratam ca imposibilul poate sa devina posibil. Ce a facut pentru acesti bani ? De cateva luni si-a pregatit membrii, iar impreuna cu echipa si sustinerea Gloria, in p2 Decembrie a facut de 6 ori mai mult fata de cat facea constant, adica 60 mii de dolari. Nu, nu este usor dar nici imposibil! Vreti sa va convingeti daca este 100% adevarat? Este simplu, veniti si stati direct de vorba cu Mari.

 

Jurnalistii de la Libertatea au au vrut sa afle mai multe despre sectiunea nonadult  (nu trebuie sa te dezbraci) si modelele glamour dar si cum arata o camera din centrul Bucurestiul, a stat de vorba Liviu, managerul Gloria dar si cu Sharon, un alt model Gloria.

Liviu va explica de ce membrii vin sa plateasca si ce vor ei cu adevarat;

  "Diferența dintre psiholog și model este că modelul nu încearcă să te schimbe. Te duci la psiholog că ai o problemă, aici nu vii că ai o problemă, poate pur și simplu vrei să vorbești despre ceva din viață pe care nu-l poți discuta cu toată lumea. Poate ai un divorț și nu vrei să discuți cu prietenii tăi să nu te judece, modelul te ascultă, te aprobă dacă e să te aprobe, dar nu încearcă să schimbe nimic." Liviu Berbece, managerul Gloria Agency . În videochat se câștigă de la 3mii la 10mii de dolari pe lună. Contează experiența și orele de muncă ale modelelor. În România, industria videochatului ar fi estimată la 100 de milioane de dolari anual și ar fi peste 100 de mii de tinere și tineri care practică această meserie pe cont propriu sau în studiouri.

De ce ne consideram cei mai buni?

1. In 2019 am terminat constant in top 3 JASMIN si in p2 Decembrie Mari, a terminat pe locul 1 cu incasari record in 2019 de peste $60.000. 

2. De la an la an inovam si gasim solutii de promovare marca Gloria( urmareste #LifeStylebyGloria)

3. Modelele Gloria au trafic platit si din 2020 pot sa se promoveze singure prin apasarea butonului de trafic. Da, nu este un mit, este ADEVARAT!

4. Echipa de TRAINERI, exclusiv formata din fete, care au cunostinte avansate despre tipologia membriilor dar si cum pot sa ridice un model de TOP.

5.Functionam ca o echipa perfecta ( incepand de la doamnele de menaj, pana la Owner)

6. Investim, calatorim si ajutam totate modele, sa ajunga la rezultatele dorite.( urmareste plecarea in Vegas in Ianuarie 2020, in Martie Lisabona, Budapesta....)

7. Confidentialitatea si legalitatea, este cea mai importanta pentru noi. Noi iti platim taxele lunar, lucru pe care poti sa-l verifici online la ANAF.

 8. Partenrul principal Jasmin este considerat si partenr strategic. Primii in proiectul Certificat Jasmin in 2015,  in 2020 revenim cu alte proiecte de promovarea a modelelor noi.

9. Lucram calitativ, nu cantitativ. 

10. Investim in imaginea ta( ex. salon de infrumusetare intern), plecari in USA pentru poze si video profesionale, parteneri externi pe video/foto. 

 

 

Ce ne-am propus in 2020? Puterea exemplului este cel mai bun, iar Erika este relativ model nou Gloria. Videoul este facut in luna Decembrie 2019, iar pe 17 Ianurie 2020 pleaca in Los Angeles si Las Vegas cu echipa Gloria. Dar in vara anului 2020, sigur o sa va prezentam un alt video.

 

Cel mai important pentru noi nu sunt incasarile. Ne dorim sa sustinem toate modelele care doresc sa-si indeplineasca vise mici, un telefon, sa isi faca o marire de sani....etc sau modele care viseaza la o casa noua. Haide sa faci parte din echipa Gloria!

 

☎ Call or WhatsApp 0729330330 Adina

▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁

The MODEL agency NR.  1 in #Bucharest

Formularul de Aplicare

Gloria Agency a apărut în