BLOG
Blogul Gloria e locul în care te conectezi cu noutățile din agenția noastră, citești impresii din călătorii, te pui la curent cu trendurile din fashion, styling & make-up și găsești sfaturi și recomandări utile pentru jobul tău.

Tot ce trebuie sa stii despre Videochat Non-Adult si Adult

Este important ca atunci cand te decizi sa activezi intr-un anumit domeniu, sa fii bine informat despre ce presupune viitorul job si sa afli daca ti se potriveste. Videochatul este si in prezent un subiect controversat si astfel sunt emise diverse pareri, multe dintre ele neadevarate. De aceea, am facut un scop din a oferi informatii concrete si veridice despre ce inseamna videochatul si mi-am propus sa vin in intampinarea viitoarelor modele cu sfaturi si recomandari utile" Raluca, hr manager Gloria.

 

Despre videochat se stie faptul ca acesta presupune conversatii online bazate pe nuditate. Insa, nu este doar atat. Printr-o asemenea dezinformare, multe persoane rateaza sansa de a-si crea un viitor stabil, deoarece considera ca fiind nepotrivita o astfel de activitate.

Daca esti una dintre persoanele care doreste sa obtina sume mari de bani fara sa se expuna, atunci trebuie sa stii ca in Videochat exista si categoria Non-Adult.

In calitate de model glamour independent, tu alegi sectiunea care te avantajeaza cel mai mult in momentul in care decizi sa colaborezi cu Gloria Agency. Tu ce alegi, adult sau non-adult? 

Ce inseamna Videochat Non-Adult?

Videochatul Non-Adult este o categorie premergatoare categoriei Adult, fiind ideala pentru un model incepator, fara experienta. Presupune in cea mai mare parte conversatie online in fata unei camere web, pe un site de profil, cu diferiti membri din intreaga lume, dar include si sezualitate. Aceasta categorie nu implica nuditate, insa este vorba de videochat si trebuie sa tratezi aceasta categorie prin a avea o atitudine si o prezenta atragatoare (sexy). 

Deosebiri intre videochat-ul adult si videochat-ul non-adult, 1, gloria-agency.ro

La sectiunea videochat Non-Adult nu este nevoie sa ai experienta, insa este necesar sa cunosti limba engleza cel putin la nivel mediu deoarece sesiunile platite (privaturile) se bazeaza in proportie de 80% pe conversatie, iar restul de 20% pe imagine.

Site-urile de videochat Non-Adult constituie o scoala de videochat unde sunt predate notiunile de baza pe care trebuie sa le invete orice model chat online, ca de exemplu:

  • cum sa iti pui in valoare imaginea;
  • ce inseamna o imagine impecabila;
  • cum sa atragi un membru in conversatie fara a avea foarte multe mijloace la dispozitie;
  • cum sa il mentii in privat mai mult timp, fara a ajunge neaparat la nuditate;
  • cum sa porti o conversatie activa si atractiva;
  • cum sa atragi si alti membri in privat in timp ce te afli deja intr-o sesiune platita pe un alt site;
  • si, in general, cum sa fii constanta atat in trafic cat si in castiguri.

Daca vei incepe activitatea de model chat online la categoria Non-Adult si vei decide sa iti faci tranzitia catre Adult, vei fi pregatita pentru site-urile cu o complexitate mai ridicata inca din prima luna, pe langa avantajul de a avea deja notiunile de baza necesare.

 

Cum poti deveni model Videochat la categoria NonAdult?

Despre videochat Adult versus NonAdult., 1, gloria-agency.roPentru a deveni model videochat in aceasta categorie trebuie sa cunosti limba engleza la nivel avansat, deoarece interactiunea cu membrii se bazeaza in proportie de 80% pe conversatie si 20% pe imagine.

Este recomandat ca modelele sa aiba o imagine impecabila in fata camerei, acesta fiind un aspect de care va trebui sa tii cont in permanenta.

 

Beneficiile de a fi model videochat Non-Adult la Gloria:

Fiind un model videochat Non-Adult la Gloria Agency, vei avea sansa sa inveti cum sa iti pui in valoare imaginea, cum sa porti conversatie activa si atractiva, cum sa castigi bani fara a ajunge la nuditate si cum sa fii constanta atat in trafic, cat si in castiguri. Toate acestea cu un suport in permanenta din partea unei echipe experimentate de traineri, formata doar din femei, care te va ajuta sa ajungi acolo unde iti doresti.

Alte avantaje: 

  • Plata la doua saptamani.
  • Iti faci programul singura din doua in doua saptamani.
  • Siteurile nu pot fi accesate din Romania.
  • Echipa proprie de hairstyling si make-up
  • Confidentialitate 100%.

Cerinte:

  • Engleza avanzat obligatoriu.
  • Seriozitate,determinare si implicare.

 

Ce inseamna Videochat Adult?

Spre deosebire de sectiunea Non-Adult, Adult-ul abordaza un nivel mai ridicat de nuditate si erotism, dar nu te va obliga nimeni sa faci lucruri pe care nu esti dispusa sa le faci. Categoria de videochat Adult se bazeaza in principal pe imagine, feminitate, conversatie, senzualitate si, mai ales, seriozitate. Imaginea este un detaliu foarte important in procesul tau de dezvoltare ca model de succes. La fel ca in viata de zi cu zi, imaginea este primul impact asupra interlocutorului tau, carte ta de vizita. Tocmai de aceea trebuie sa acorzi o importante sporita aspectului tau in fata camerei video (imbracaminte, machiaj, coafura).

Despre videochat Adult versus NonAdult., 2, gloria-agency.roCa si in viata de zi cu zi, este primul impact asupra interlocutorului tau, tocmai de aceea trebuie sa acorzi foarte mare importanta aspectului tau in fata camerei video (imbracaminte, machiaj, coafura). Trainerii Gloria Agency te vor ajuta si te vor indruma ori de cate ori vei avea nevoie.

Conversatiile cu membri sunt in majoritatea cazurilor placute, dar la fel ca in orice alt job, vei intalni diverse temperamente. De aceea modul in care te exprimi trebuie sa fie unul din principalele tale atuuri. Diplomatia, amabilitatea, buna dispozitie si arta conversatiei reprezinta calitatile unui model de chat online de succes, indiferent de categoria la care activeaza.

Majoritatea membriilor care se afla pe astfel de site-uri, vin pentru a se relaxa. De aceea, noi consideram ca inainte de toate tu trebuie sa fii un entertainer si apoi un model de videochat. Aici vei intalni membri interesati doar de persoana ta, dar si doritori de conversatie si curiosi sa afle mai multe despre feminitatea si sexualitatea ta.

Seriozitatea te va ajuta sa iti sporesti castigurile de-a lungul timpului, tocmai de aceea noi punem mare pret pe respectarea programului flexibil pe care tu il alegi. Programul este de 8 ore tocmai pentru a-ti putea fideliza membrii si pentru a putea aprofunda discutiile cu ei.

Iti punem la dispozitie 2 intervale orare, zilnic, din care poti alege.  Iti vei face programul singura pe urmatoarele doua saptamani. Dupa ce va trece o perioada de timp si te vei acomoda cu jobul, vei prefera un anumit interval orar de lucru, ceea ce este si recomandarea noastra, astfel incat membrii site-urilor sa se muleze pe programul tau.

 

Care este diferenta dintre Videochat Non-Adult si Adult?

Principala diferenta dintre cele doua tipuri de videochat este activitatea in sine a modelului, dar implica erotism si contine 80% dincerintele de nonadult. Dar in categoria adult se castiga mult mai mult!

In categoria Non-Adult se câștigă cu 60% mai puțin față de categoria ADULT, deoarece in cazul celei din urma, poti opta pentru a face show-uri si dupa aceea il poti tine mai mult in privat.

In cazul categoriei Adult, un model glamour nou castiga peste 3.000$/luna, un model mediu peste 6.000$, iar un model de TOP peste 10.000$.

In cazul categoriei nonadult un model glamour noua castiga 1200$/luna, unul mediu peste 2500$, iar un model de top peste 4000$.

 

Ca o concluzie, noi consideram ca:

1. Videochat Non-Adult este o categorie unde incep in general fetele mai putin extrovertite, mai timide si care doresc sa-si descopere si alte calitati decat pe cele pe care le stiu deja.
2. Videochat-ul Adult este o categorie pentru fetele increzatoare in propriile forte, uneori cu mai multa experienta in domeniu dar si care doresc sa aibe venituri mai mari.

 

Poti a afla alte detalii suplimentare prin a aplica direct pe site sau ne poti contacta la numarul de telefon/whatsapp 0729 330 330 – Raluca.

Urmareste-ne si pe paginile de Facebook si Instagram, iti aducem informatii pretioase despre activitatea noastra, dar si despre cum poti obtine succesul si implinirea alaturi de Gloria Agency.

 

Cine suntem noi? Urmareste un video prezentat de Lana, model de TOP Gloria.

☎ Call or WhatsApp 0729330330 Raluca Hr Manager.

Despre videochat Adult versus NonAdult., 3, gloria-agency.ro Raluca persoana din poza, este persoana pe care o poti contacta pe whatsapp sau telefonic, sa o intrebi orice doresti sa afli despre videochat sau sa stabilesti un interviu, o intalnire, unde poti sa vii sa vezi sediul din Piata Unirii si sa o intrebi orice ce te intereseaza de acest JOB. 

 

 

Formularul de Aplicare

Gloria Agency a apărut în