BLOG
Blogul Gloria e locul în care te conectezi cu noutățile din agenția noastră, citești impresii din călătorii, te pui la curent cu trendurile din fashion, styling & make-up și găsești sfaturi și recomandări utile pentru jobul tău.

Confidentialite 100%. 4 sfaturi de care sa tii cont atunci cand lucrezi in domeniul chatului

Increderea sta la baza tuturor relatiilor, de aceea echipa Gloria Agency pune accent pe confidentialitate. Iti oferim siguranta si sprijin pentru ca identitatea ta sa fie protejata, astfel incat familia, prietenii, oricine din Romania sa nu afle cu ce te ocupi prin a restrictiona accesul la contul tau.

4 sfaturi de care sa tii cont atunci cand lucrezi in domeniul chatului pentru a-ti proteja identitatea si a alege cea mai buna agentie cu rezultate de TOP si modele de TOP.

Dupa o buna bucata de timp petrecuta avand job-ul de model, vei ajunge sa castigi sume de bani tot mai mari, in functie de gradul tau de implicare. Acest lucru e posibil sa starneasca reactii de invidie din partea celor din jur, de aceea este cel mai bine ca nimeni sa nu stie cu ce te ocupi.

Pentru a nu te supune judecatilor celor din jur si pentru a te proteja de eventualele neplaceri cauzate de eventualii invidiosi si oameni cu preconceptii fata de aceasta industrie, atunci cand lucrezi intr-un studio de videochat (sau de acasa), discretia si increderea sunt lucruri fundamentale.

 

1. Nu discuta cu nimeni despre job-ul pe care il ai

Au existat si exista situatii in care modelele s-au confesat prietenilor sau iubitilor despre ocupatia lor de model, iar acestia au apelat la santaj. Din acest motiv, noi te sfatuim sa nu spui nimanui despre activitatea ta ca model.

2. Gaseste un raspuns pentru situatia in care esti intrebata despre ocupatia ta

Nu datorezi nimanui explicatii referitoare la felul in care iti castigi banii, dar pentru a nu trezi suspiciuni in cazul in care cineva te intreaba ce job ai, poti oferi raspunsuri alternative. Agent call-center, hostess intr-un bar, client fals si altele, toate sunt variante bune de joburi pe care le poti oferi drept raspuns. Odata ce vom incepe colaborarea impreuna, te vom ajuta sa gasesti cea mai buna varianta de raspuns in conformitate cu facultatea pe care o urmezi sau cu hobby-urile tale.

3. Acorda atentie contractului de confidentialitate pe care il semnezi cu agentia alaturi de care vei colabora

Conform articolului 26 din Codul Muncii, exista o clauza de confidentialitate in cadrul contractului de servicii semnat intre tine si studio prin care toate partile sunt obligate, pe toata durata desfasurarii contractului, sa nu transmita niciun fel de informatii sau date pe care le-au luat la cunostinta, totul in conditiile stabilite de regulamentele interne.

Acest contract se inregistreaza doar in contabilitatea interna a firmei, nu la ITM, cu un numar de inregistrare, astfel incat nimeni nu il va putea accesa fara ca tu sa stii sau sa iti dai acordul.

4. Acorda o grija sporita postarilor de pe Facebook si celelalte retele sociale

Recomandarea noastra este sa nu postezi pe conturile tale de Facebook, Instagram, Twitter, etc. fotografii sau clipuri video cu tine din incinta agentiei sau cu hainele si machiajul folosite aici. Exista riscul ca cineva sa recunoasca spatiul in care te afli sau sa considere ca outfitul tau este iesit din comun si sa trezeasca suspiciune.

De asemenea, iti sugeram sa eviti sa te imprietenesti pe retelele sociale cu colegii tai din cadrul agentiei doarece exista riscul ca, in cazul in care ajungeti intr-o situatie conflictuala, sa se razbune pe tine postand public detalii despre ocupatia ta ca model si sa iti creeze problema nedorite.

Formularul de Aplicare

Intrebari frecvente

Cu ce platforma de videochat trebuie sa colaborez pentru a deveni un model de top?

Platforma care este considerata numarul 1 in lume este Live Jasmin, care iti protejeaza identitatea si iti permite sa banezi Romania pentru a nu fi vizibila pe site. 

Gloria Agency a apărut în