BLOG
Blogul Gloria e locul în care te conectezi cu noutățile din agenția noastră, citești impresii din călătorii, te pui la curent cu trendurile din fashion, styling & make-up și găsești sfaturi și recomandări utile pentru jobul tău.

Ce presupune Jobul de model chat?

Ce presupune Jobul de model chat?

 

Ce presupune Jobul de model chat?, 1, gloria-agency.ro     Abordarea diferitelor teme , fie cu caracter non-erotic, non-adult (psihologie, politica, fashion, viata personala etc), sau cu caracter erotic (adult), iti poate aduce castiguri semnificative din punct de vedere financiar. Membrii care acceseaza pagina ta si te aleg pe tine ca fiind cea cu care doresc sa stea de vorba, platesc o suma de bani pe fiecare minut de conversatie, pretul fiind diferit de la site la site.

    Pentru a afla mai multe despre ce presupune jobul de model chat online, te invitam la interviu.

   Ce inseamna interviul?

    La interviu vei sta de vorba cu Oana, managerul de la Glorya Agency. Va veti cunoaste prin a incepe sa povestiti, iti va prezenta ce beneficii iti ofera si avantajele de a colabora cu Gloria Agency. Ca sa fim si mai naturali, am creat un clip video de prezentare, unde modelul Elena, impreuna cu Oana iti prezinta „Procesul de angajare”Oana si Elena, persoanele din clipul video sunt persoane reale pe care o sa le intalnesti chiar din prima zi de colaborare.

   Dupa ce Oana iti prezinta locatia si benificiile pe care le oferim, tu îi poti adresa orice intrebare doresti și poti afla ce beneficii aduce job-ul de model chat online. De fapt, interviul inseamna prea mult spus, este de fapt o discutie libera in care Oana si cu tine povestiti de la A la Z despre chat.
    La final, veti stabili impreuna o zi in care să vorbiti la telefon pentru a ii confirma sau nu, daca veti colabora sau poti da un raspuns pe loc, este alegerea ta.

Formularul de Aplicare

Intrebari frecvente

Ce implica procesul de angajare pentru un model de videochat?

La interviu vei sta de vorba cu Roxana, HR Managerul Gloria Agency. Va veti cunoaste prin a incepe sa povestiti, iti va prezenta ce beneficii si avantajele pe care agentia noastra le ofera. Dupa ce Roxana iti prezinta locatia tu îi poti adresa orice intrebare legata de viitoarea noastra colaborare.

De fapt, interviu este prea mult spus, va fi de fapt o discutie libera in care Roxana iti va povesti de la A la Z tot ceea ce ai nevoie sa stii despre chat.

La final, veti stabili impreuna o zi in care să vorbiti la telefon pentru a ii confirma sau nu, daca veti colabora sau poti da un raspuns pe loc, este alegerea ta.

Gloria Agency a apărut în