BLOG
Blogul Gloria e locul în care te conectezi cu noutățile din agenția noastră, citești impresii din călătorii, te pui la curent cu trendurile din fashion, styling & make-up și găsești sfaturi și recomandări utile pentru jobul tău.

Cât pot câștiga din videochat?

Aspectele care influenţează câştigurile includ nivelul de cunoaştere al limbii engleze, machiajul, coafura, dar mai ales cum aplici sfaturile acordate de trainer. La fel de importante sunt atenţia acordată membrilor, cât și fidelizarea lor. Sumele câştigate nu sunt niciodată fixe, iar estimarea lor depinde de foarte mulți factori, dar cel mai important de traineri si agenţia cu care colaborezi.

Cât pot câștiga din videochat?, 1, gloria-agency.ro    Gloria Agency nu îţi impune un target, însă pentru a avea o evoluţie naturală și constantă, ai nevoie de acest punct de reper pentru a te putea încadra în categoria unui model bun sau model foarte bun sau cum îl numim noi, model GLORIA. Bineînţeles, nu doar încasările pot defini o primă tură, ci și atitudinea abordată.

    Cele doua sunt în stransă legatură deoarece o tura nu poate avea încasări mari dacă modelul nu are atitudinea potrivită și viceversa: daca încasările sunt mari va crește și bună dispoziție.

     Venitul bilunar este de fapt rodul muncii tale și la fel ca încasările din prima tura și acesta este un punct de reper în evoluţia ta ca model de chat online. În primele trei perioade, trebuie să îţi propui mereu să urci cu cel puțin 20 de procente și să ajungi la venituri peste trei mii de dolari. După cele trei perioade vei fi capabilă să ai un venit chiar de două ori mai mare decât în prima lună, iar în primul an trebuie să te asiguri că te dezvolţi continuu.

    Stagnarea la un anumit nivel nu este greşită, din contra. Daca un model reuşeşte să se menţină la un anumit nivel, va reuşi cu siguranţa să urce atunci când îşi propune. Secretul este să nu scazi niciodată sub targhetul impus de tine sau noi. Acest lucru se realizează prin abordarea jobului cu multă seriozitate și implicare. 

   Programul ţi-l organizezi singură dar respectarea programului de lucru si interesul acordat fiecărei ture te va ajuta din plin sa te menţii si sa creşti in aceasta industrie. Bucuria de a avea primii bani câştigaţi independent nu se compara cu nimic, te asiguram. Insa satisfacţia de a repeta procesul câştigării banilor este de neînlocuit si noi te susţinem sa ajungi la încasările dorite.

    Ideal este ca inca de la începerea jobului sa iţi stabileşti scopurile pentru ca acestea vor constitui motivaţia urcării tale in topul câştigurilor. Ajutorul si îndrumarea le vei primi de la trainerii noştri si persoanele din stafful Gloria Agency, insa ambiţia nu poate porni decât din dorinţa ta de a-mi realiza scopurile propuse initial si cele stabilite pe parcurs.    Cât pot câștiga din videochat?, 2, gloria-agency.roGloria Agency vine in ajutorul modelelor incepatoare oferindu-le un venit fix sau procent de 65% bilunar! Stim ca orice inceput pare mai greu si ca acest lucru poate influenta decizia de a o lua pe un drum sau altul, de aceea noi iti venim in ajutor oferindu-ti in primele 3 perioade sustinere 100%.

Cum se garanteaza un venit? Prin o evaluare si sa vrei sa respecti cateva reguli simple, dar absolut necesare la orice loc de munca: seriozitate prin respectarea programului si a turelor, vointa de a munci si de a-ti indeplini sarcinile cu succes avand o atitudine profesionista (sa fii vesela, comunicativa, cu un aspect fizic ingrijit, conditii absolut necesare intr-un astfel de job).

    Incercam sa te motivam, sa-ti cream premisele unei atitudini pozitive si optimiste astfel incat sa ai timp sa descoperi tainele acestui job. Mai mult, in functie de capacitatea ta de a-ti insusi si aplica aceste cunostinte, de seriozitatea, perseverenta si dorinta de a face mai multi bani, castigul poate fi mult mai mare, venitul minim garantat fiind doar un mod de a-ti creea linistea necesara pentru a porni la acest drum

Raven, modelul din poza dar si din video de mai jos, iti prezinta cateva detalii despre videochat si despre cariera ta. Iti punem la dispozitie un video din 2018 si unul din 2020, in ambele o sa gasesti informatii utile.

Primul video:

A fost creatde catre Raven in 2018 Decembrie fara ca cineva din echipa Gloria sa-i spuna ce sa vorbeasca sau cum sa-l faca. A fost creat pentru a participa la un concurs marca Gloria, concurs care la si castigat. Felicitari Raven!

Al doilea video:

A fost creat in Ianuarie 2020 pentru a participa la un alt concurs marca Gloria cu premiul o plecare in Los Angeles si Vegas, in USA. Nu a castigat concursul, dar Gloria, in semn de multumire, i-a oferit sansa de a pleca cu echipa Gloria pe 17-29 Ianuarie 2020 in LA si VEGAS

 

 

 

Formularul de Aplicare

Intrebari frecvente

Care este venitul mediu pe care il obtin ca un model de videochat?

În medie, un Model Glamour nou câștigă peste 3000$/lună, un model mediu peste 6000$, iar un model de TOP peste 10.000$.

Pot avea un venit minim garantat ca un model incepator?

 Ca model nou în agenția noastră, îți oferim 4000 lei/lună in primele 3 luni, adică 12000 lei, sau 65% procent din încasări.

Care este programul pe care trebuie sa il am ca model pentru un venit garantat?

Programul pe care trebuie sa il ai este de minim 8h, insa ai libertatea de a ti-l organiza dupa bunul plac.

Gloria Agency a apărut în