BLOG
Blogul Gloria e locul în care te conectezi cu noutățile din agenția noastră, citești impresii din călătorii, te pui la curent cu trendurile din fashion, styling & make-up și găsești sfaturi și recomandări utile pentru jobul tău.

Pleaca in America alaturi de echipa Gloria sau opteaza pentru procent de 75% sau 85%. Tu ce alegi?

Cauti un JOB si o echipa care sa te ajute sa obtii venituri constante de peste $5000 lunar?

Gloria vine cu o propunere pentru modelele noi in perioada Noiembrie-Decembrie.

 

In perioada 16-Noiembrie - 15 Decembrie ofeta este:

 • procent 75% sau 85% doar in perioada 16-31 Decembrie;
 • sansa de a participa la un concurs exclusiv pentru modele noi. Premiul este o excursie in America impreuna cu echipa Gloria in perioada 16 Ianuarie - 1 Februarie; 
 • sansa de a primi un avans de 3000 Lei in data de 21 Decembrie 2018 pentru a avea bani de sarbatori.

Ce oferim:

 • Iti garantam 6000 lei sau 65% procent din incasari in primele 3 perioade;
 • Nu oferim bonus de angajare. Daca te intrebi de ce, raspunsul este unul simplu si onest: pentru ca nu te cunoastem si nu putem oferi un bonus unei persoane straine. In schimb, bonusul pe care ti-l garantam este sansa de a colabora cu cei mai tari si de treaba colegi;
 • Motivare si concursuri luna de luna cu premii de la $1000 la peste $10.000;
 • Lucram doar cu cate un site la alegere: MFC, LJ, Stream sau Flirtfree, in functie de ce ti se potriveste;
 • Dupa 3 luni de colaborare, iti garantam venituri de peste $5000/luna;
 • Contract de colaborare 100% legal si confidential (nu se poate afla ca ai lucrat in acest domeniu);
 • Site-urile cu care colaboram nu pot fi accesate de pe teritoriul Romaniei.

 

Esti modelul ideal daca:

 • Dai dovada de rabdare, creativitate, carisma si ai un nivel ridicat de energie;
 • Stapanesti limba engleza la un nivel intermediar spre avansat (scris, citit si vorbit);
 • Esti organizata, implicata, serioasa si punctuala;
 • Ai disponibilitatea de a lucra in ture de noapte, dar si de zi.

Cine suntem noi:

AVC, o firma in domeniul chat-ului cu o vechime de peste 15 ani pe piata de streaming online (https://www.businesscover.ro/prima-agentie-de-videochat-din-lume-fost-fondata-romania/). Experienta acumulata in toti acesti ani, echipa formata exclusiv din fete si profesionisti in domeniu, serviciile oferite de cea mai inalta calitate garanteaza faptul ca vom obtine de fiecare data cele mai bune rezultate impreuna. In ultimele luni, modelele Gloria au fost de fiecare data in top 3 pe site-urile cu care colaboram. Modelele din clipul alaturat sunt modele care colaboreaza cu noi de peste 5 ani, dar si modele noi care au inceput colaborarea cu noi de 4 luni si castiga deja peste $5000/luna net, adica bani in mana, dupa achitarea taxelor la stat.

Pe aceasta cale dorim sa le multumim pentru ca au acceptat sa apara public si va invitam sa faceti cunostinta cu ele in sediul nostru din Piata Unirii, Bucuresti.

Ce ne defineste: 

PASIUNEA si IMPLICAREA - punem aceste ingrediente magice in tot ceea ce facem si acest lucru se reflecta nu doar in rezultatele pe care le avem, ci si in activitatea noastra zilnica. Iar modelele pe care noi le reprezentam sunt cel mai bun exemplu.

Ce iti propunem:

Provocari zi de zi! Provocarea de a incerca ceva nou, de a ne cunoaste, de a fi intr-o permanenta competitie cu tine insati, de a obtine cele mai bune rezulte si de a-ti atinge toate obiectivele pe care ti le propui. Iti incurajam ideile originale, creativitatea si te sustinem sa dai tot ce e mai bun din tine pentru a-ti putea indeplini visul, fie ca doresti sa iti achizitionezi o masina, o casa, sa mergi in vacante de lux sau sa pui bazele proprii tale afaceri.

Formularul de Aplicare

Gloria Agency a apărut în